19

гфн

преди 6 години

уж го извика заради англия,а то за да го смени! следва , 4е.... !много хитър ееей!!

18

Анонимен

преди 6 години

От Кремал звънна Върховният бос:- Коцев не става! Пратете тогоз!Факт!

17

Анонимен

преди 6 години

Krastin e bkp 4len bil e v bonn ata6e i dr darjavi gen kons v munhen nece loscho mom4e obi4a vodkata gitin e uspehi nasko nasdarove v protokola na radev e i lisizata ivan dimitrov s nasko krastin drugari bkp v bonn abe tia komunisti ot jivkovo vreme sa si ok i v viena ivan sirakov v bern isvednsts komuniska bkp pluk4ievs i mn dr gerb nama kadri kato bkp jivkovistite

16

Анонимен

преди 6 години

Свой човек ли поставиха за по-удобно? Явно тоя предишният им е пречил

15

Анонимен

преди 6 години

Дано отстоява интересите на България , а не тези на Радев.

14

Анонимен

преди 6 години

Докато Радев и Бойко разберат, че и на двамата водещ офицер е маршал Решетников, Цветун за малко да ги скара! Трябва поне да му се признае, че направи велики нещастни опити в това си начинание. Той завалият се гласеше да става президент и не задейства изборната машина, и видяхте какво стана с Цечка!

13

Ъ

преди 6 години

Като му чете човек биографият, няма как да не му стане ясно продукт на каква система е и каква любов към русия ще струи от него. Това правителство спи ли, не си ли дава сметка за приоритетите на държавата или чисто и просто, като всички българи, се слага на русия във всеки удобен момент.

12

Анонимен

преди 6 години

Ами, имаше един стар виц как в Гестапо организирали Ленински съботник! Щирлиц изтръпнал!!!!?!?!?! Изпотил се, казал си, че е заради него, разкрит е и с този съботник го провокират да се издаде.Отишъл при Калтенбрунер и си признал, че е руски агент! - Хайде, хайде! - изсмял се хер Калтенбрунер! Наближи Ленинския съботник и всички станахте руски агенти! Метла, лопата, кирка - градинка! Сетне ще се разправяме кой чий шпионин е! Факт!

11

Анонимен

преди 6 години

Радев задължително трябва да смени всички посланици на Тиквара!! Започна от този който е в Москва повече от 10 години. Трябва да се поставят умни и интелигентни такива, а не верни тъ::нари на онзи поплювко Плевнята и Тиквара.

10

анонимен

преди 6 години

28 години изпращаха куцо и кьораво за посланик в москва наи после единчитав представител да оправи отношенията ние няма какво да делим получавамегаз плащаме и всичко е ок в чужди интриги няма да се набьркваме

9

158

преди 6 години

Приветствам, трябва ни стабилен дипломат в Русия. Видяхме ги герберските калинки.. Бойко прехвърли горещия картоф на Президента, но той ще се справи.

8

очаквах аз

преди 6 години

че Бойко ще му набие канчето, но той направо го разби

7

Върл гербаджия

преди 6 години

И ква стана тя? Нали Коцев беше извикан да прекара Виликденските празници у нас и да се върне в Русия?Вярно Бойко си мени мнението по три пъти дневно.

6

Отговор

преди 6 години

До Тато из Правец 3 Лавров наистина не е ***.Той каза: Целия свят мрази Русия. Щом го е прозрял , значи не е ***.

5

Я гледай

преди 6 години

Що бе? Какво е направил Бойко Кръстев Да не е съдействал за новичок , както Сергей Антонов едно време?

4

трафалгар

преди 6 години

москва си му е легнала на сърце на радев, все натам гледа :) ето и свой човек вече ще има -да си обсъждат често туй онуй ...но аз заминавам за фрнакфурт, москава е за тролоете тука

3

Тато из Правец

преди 6 години

Банкянското селянче протака за да печели време ! Нали Лавров е *** ,та няма да разбере !

2

Иван

преди 6 години

Това ще е разменна монета, за да може Радев да пусне разследвания Ангел Антонов в Петербург. Нагли, нагли.

1

Анонимен

преди 6 години

Най-после разкараха самозабравилия се наш посланик в Москва!!! Крайно време беше!!!