9

Анонимен

преди 6 години

Хотелиерите без работниците са нищо не могат сами да оцелеят бойкотирайте им сезона и ще ви се молят после за повече пари.Лесно можете да се организирате във Фейсбук вместо да споделяте хиляди глупости направете нещо полезно

8

Анонимен

преди 6 години

Аз когато помислих ,че заслужавам повече, защото съм по-умен,по-можещ,по-красив ЗАПОЧНАХ СОБСТВЕН БИЗНЕС.Сега не чакам някой да ми дава а аз давам.Лошото е обаче ,че сега не мога да се оплаквам ,че някой ми пречи,защото всичко си зависи от мен.

7

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно си е права жената. Тия експлоатират персонала си безмилостно и им дават трохи, а ако може и без пари да им работят. Госпожа Ангелкова не само да броди из морето, да осигурява руски туристи и да прави мили очи на хотелиерите, ами и да гарантира минимално часово заплащане на тези хора.

6

Анонимен

преди 6 години

Е ВИ 30 ГОДИНИ ПРЕХОД ...не ви ли дойде акъла вече хотелиери милиционери Т<ПАНАРИ още 30 години и държавата нема да съществува в сегашния си вид

5

Ммм

преди 6 години

Изобщо не се и учудвам! Българският човек за съжаление, разбира се с изключения... загуби нормалните човешки чувства и качества. За това и ще пропада всичко. Сигурна съм че добрите камериерки от този тирмоз ще успеят да излязат от калта и да не им чистят мизериите на тези . ХораИзчезвайте от БГ тук всичко е корупцияя повярвайте ми. Тук ако нямаш пари си никой, ако имаш, разбира се крадени си Уважаван ***.

4

Анонимен

преди 6 години

Сайтчето ви заприличва на на пишман патриотски странички от Фейсбук.Чистачка скочи ..., 13 годишна разтърси ...,Баба разплака ... , *** потресе ..., Пульо изуми ...

3

Ханс

преди 6 години

Ти му даваш хляб да яде - то акъл ти дава, ми направи си хотел и давай по 5 К заплати *** ***...

2

Shark

преди 6 години

Ами като е била мамена има инспекция по труда, можела е да сигнализира. Ето затова ще е такова отношението, защото всеки мълчи и търпи. Това в една Германия, например, няма как да стане, там никой не мълчи, не се примирява с осигуровки на МРЗ и т.н неправди.

1

Анонимен

преди 6 години

Искам да попитам всички излъгани от работодател, Вие преди да започнете работа договор подписвате ли? На минимална заплата ли е? Сами се превръщате в бели роби!