19

Анонимен

преди 6 години

Думата сви-не, явно я цензурират в сайтовете на инвестор, защото е обидна към исляма. Мюсюлманките журналистки, не ядат с-вин-ско.

18

Анонимен

преди 6 години

ПРОФОН и Музикаутор ми дължат пари, както и всички топидиоти-журналисти, които се смятат за мутри и рекетьори. Точка по въпроса!

17

Анонимен

преди 6 години

500 лв от един хотел? Това е рекет!

16

Анонимен

преди 6 години

Винето тоя на телефон лие роден бре само кога го видя на тела стои кога работи или на тела работи

15

Анонимен

преди 6 години

Господа смешници оня ден една се изписа у феисбук работила с мюзик аутор интересно ми е къде има мюзик аутор в плевен ловеч троян търново севлиево ли я ме светнете да минем на видеокасетки поднаем ли мито във всички градове няма такова щом сте направили тая услуга си носете последствията виновни са си самите музикални компании а не тия които им ползваме като искате спрете интернет да *** надали прихода от по 20;30;50 лева месечно спира ли се това е демокрация а не комунизъм ние си плащаме

14

Анонимен

преди 6 години

Какво у хотела опера ли да слушам бре

13

Том Джоунс

преди 6 години

тези пък не се наядоха

12

opa

преди 6 години

още едни който искат да живеят от таксички

11

Мадона до 9

преди 6 години

Бе, баш българските не ги обират. Обират световните светила. Защото не съм видял документ за изплатени авторски и продуцентски за една стотинка дори към Мадона /примерно/. Но какви пари сгъва недуразумението Ампов, Гюров, Дани Милев, Богдан Томов /?!?!/ и подобни, бедна ти е фантазията.

10

Дърт Хотелиер

преди 6 години

Сега, уважаема София Щерева. Дължа да ви информирам, че можете единствено да ми цункате върха на пръстчето. Точно определено пръстче. Имам декларации за излъчване на тяхната музика от над 30 български изпълнители. Като признателност за великолепното обслужване когато са ми гостували, както и за екстрите, които съм им предоставил безплатно в знак на респект. Не е въпроса в 500-те лева. Толкова ми струват пурите за деня, но побеснявам когато търтеи се мъчат да ме работят. Компренде?!

9

дада

преди 6 години

тези дружества обират българските автори !!!

8

Анонимен

преди 6 години

Ненаяли се. Ако видя любим изпълнител лично бих го почерпил и то с удоволствие, но пари на *** не трябва да се дават.

7

.

преди 6 години

Аз пък си мисля, че медиите трябва да плащат на всички оператори, тъй като чрез тях съдържанието и рекламата (от която се издържат основно) достигат до аудиторията. Откъде-накъде ще трябва аз да плащам за да гледам реклами? Значи, в една телевизия, веднъж рекламодателя им плаща за да излъчат рекламата и после и зрителите си плащат за да я гледат, чрез тези отчисления, които така или иначе им се начисляват към услугата?

6

Анонимен

преди 6 години

И какво получават творците от тези измислени дружества?

5

Анонимен

преди 6 години

За клипове от Ютуб и Спотифай и подобните, авторите, продуценти, изпълнители и там всички по веригата си получават директни отчисления от фирмите, които предпагат услугата. Има ценоразписи, сигурно има и за търговски обекти. Може сами да се уверите.Тея лафове, дето ги спуска госпожата могат да се отнасят до музика излъчвана по ФМ-радиото. По същата логика могат да наскачат и производителите на маси, столове, матраци, полилеи, боя и прочие, че повишават комфорта на гостите и заслужават пари

4

Анонимен

преди 6 години

оп почна кампанийката пак на тия

3

House M.D

преди 6 години

От Мюзикаутор и ПРОФОН нагло лъжат. За клиповете в Youtube не се дължат отчисления. Освен това тези две незаконно действащи дружества не дават нищо на творците.

2

...

преди 6 години

Значи ето това ме "кефи" и на ПРОФОН и на Музикаутор! Единствените които вземат пари от там са собствениците! Та пускам си песен от YouTube на Селин Дион в кафето! Идат тези и ми вземат парите за авторски права! Познайте обаче колко от тия пари ще идат до Селин Дион! Отговора е много лесен НИКОЛКО! Тия пари както го доказа историята отиват в КТБ при това суми от по 10млн. лв. И после оная къдрава болонка да ми каже абе то понеже никой тия 10млн лв не си ги е потърсил затова! Ай СИКТИР!

1

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Тези, ако дойдат да искат от мутрите пари -ще им се случи СЛУЧКА !!!