12

Анонимен

преди 6 години

SAVETSKI SAMOLETI PREBOYADISANI KATO AMERIKANSKI I ANGLIISKI BOMBARDIRAHA SOFIA PREZ 1944-TA

11

Анонимен

преди 6 години

Щом ще са новини от САЩ, защо нищо не пишеш, че днес в Невада се е разбил F-16, а пилотът, елитен летец е загинал? Мир на праха му! Във вторник са загинали в Южна СА 4-*** с хеликоптер СН-53Е Super Stallion.В Джибути е катастрофирал Harrier, пилотът е оцелял. 3 катастрофи за 3 дни! Лошо USAF!Ние трябва да скърбим и за братските американски пилоти, внуци на онези, които сринаха София, а вие съобщавате само, когато в Русия стане нещо! Срам, а уж сме натовци, лоялни, послушни и чакащи визи за САЩ!

10

Анонимен

преди 6 години

САЩ се разкапва като гнила круша по-бързо от очокваното кееееф, вече и войската пращат за да се борят със организираната престъпност хахаха.

9

ШибиРиби

преди 6 години

Нареждат се 200 чипотлета на браздата на стартовата линия. Отсреща 5 граничари. Хукват едновременно и граничарите фащат 5. 195 успяват. Да им дадем Динко под наем, бая пара ще им спести.

8

Щерю

преди 6 години

Каубои с/у извънземни...

7

Анонимен

преди 6 години

Просто границите вече не са това понятие което са били презаплащане 19-20 век. Интернет смартфон и в ръцете на милиони хора от бедни страни.Аз смятам че дойде ново "Голямото преселение на Народите" прочетете в сайтове какво се е случило преди няколко века и какви сътресения е донесло

6

ДА СЕ ЧЕТЕ

преди 6 години

Отсвириха ме- има независим от нас наркотрафик, някой не иска да си плаща рекета ...

5

Анонимен

преди 6 години

Няма умуване, няма 6-5. Действие.

4

Анонимен

преди 6 години

Не е ли по-лесно да нареди на ЦРУ да спрат с нарко-трафика?

3

Хм

преди 6 години

Мигрантите се спират най-добре,като се репатрират по най-кратката процедура обратно в къщи.Голяма част от тях са изхарчили парите и нямат средства за нов опит!Ама голяма сила и мъжество трябва,за да се направи това!Щото множество НПО-та и политици разчитащи на такива гласове саботират яростно нужните мерки!

2

Цинизъм

преди 6 години

Е това не е хуманно. Това са инженери и много други мили хора. Ние ако пратим армията на границата, за да спират незаконно преминаващите я ще стане алеле майко. Нещо двойни стандарти а.

1

Анонимен

преди 6 години

Ако дойде и види нашите граници не само гвардията а и полицията ще махне от Тексас