12

теория

преди 6 години

на конспирацията - скандала около Фейсбук е част от Новата хибридна война. Военните и шпионските агенции на САЩ са подели лов на вещици за да склонят интернет платформите Гугъл и Фейсбук а и други да им предоставят данни и механизми за следене. Борбата не е есрещу злоупотребата с информация, а КОЙ да злоупотребява с нея

11

Анонимен

преди 6 години

Таман като наша Гинка.

10

Анонимен

преди 6 години

До JaaКакво разбираш под "напълно анинимен" ? Никой не знае кой си, какъв си и какви ги вършиш ?

9

No tommorow

преди 6 години

А защо англичаните не cа под съд за източване на данни от фейс суратя ако бяха руски фирми да източат данните сега щяха да са овряскали света и да кажат, че Путин ги е накарал.

8

Jaa

преди 6 години

До анонимен 9: имам телефон без оперативна система, нямам нито една апликация от социалните мрежи a Linux имам също и то от 2006 г., но това нищо неозначава, има една камара начини как да те следят и така и ако вярваш, че това за което си писал те прави анонимен, вярвай колкото си искаш, истината е друга, дори потребителите на Darknet не са напълно анонимни.

7

Анонимен

преди 6 години

До JasИма и друго - не си давай имента, не си купувай телефон който подържа апликации, ползвай собствен мейл сървър на някаква минималистична Linux инсталация и си ти човека с анономността.

6

Анонимен

преди 6 години

Ако някой гледа Silicon Valley, нека обърне внимание, как на инторто на новия сезон, логото на Facebook, на моменти пресветва и се поевява неразбираем текст на кирилица.Фактът, че огромни маси от населението може да се влияят от .... един уебсайт е показателен, че не всеки трябва да има право да гласува.

5

Jas

преди 6 години

То да беше само Facebook с мед да ги намажеш. Сканира всичко и от останалите комуникачни апликации. Почти всички програми и апликации следят цялата ни комуникация и какво, кога и къде гледаме на интернет. Google е още по-зле. Отдавна несъществува анонимност в цялата мрежа, не само в социалните. Къде са времената, когато ICQ беше единствената комуникационна апликация. И да нямаш Facebook, Instagram, Twitter и прочее, знаят всичко за теб.

4

Помислете!

преди 6 години

Закривай! Много по добре си беше без ИНТЕРНЕТ и Фейсбук.Попаднали в ръцете на примитивни хора,невръстни пубери и злонамерени и зли т.р.олове и хейтъри доброто начинание се превърна в изява на п.р.о стащина и неграмотно философстване.Вижте форумите и кажете не е ли така.Включително и това което ще последва от моите думи.Целодневното висене пред клавиатурата е болест и ще донесе много бели на това интернет поколение,ако продължава в същият дух.Крайно време е нета да бъде контролиран по някакъв на

3

Шопа

преди 6 години

Немам фесбук и съм си супер.

2

Анонимен

преди 6 години

Къв туа ?

1

Дъртий

преди 6 години

Ти да видиш драги ми Смехурки. Бъргъра ще да ва показания ... Ба си вица.