92

Анонимен

преди 6 години

Котарака на Скрипал праща много здраве на Лавров,а хамстера на Станишеви пита за нова къща на Хаваите.

91

КОЛКО ОЩЕ

преди 6 години

ХАЙДЕ ДА ЗАЛАГАМЕ!КОЛКО още обвинения от рода ''МНОГО ВЕРОЯТНО'' ЩЕ сътворят ан48105гличаните?Стой та гледай!Ще броим и ше се смеем!

90

ПОРЕДНОТО ИЗПЪРДЯВАН

преди 6 години

Kak може животинките да умрат от глад и жажда след като дома скрипал е бил обискиран мигновенно.Защо не са им дали антидота който уж са дали на ЮлияКазват че такъв антидот НЯМА СЛЕДОВАТЕЛНО ЖИВОТНИТЕ СА БИЛИ"ХУМАННО" УМЪРТВЕНИ ЗА ДА ЗАМАЖАТ СЛЕДИ И ДИКАЗАТЕЛСТВА!ТОВА Е ПОРЕДНОТО ИЗПЪРДЯВАНЕ НА МЕЙ!

89

До №92

преди 6 години

До АзБорис Джонсън е турски ***. Провери сам! Мен много ме е яд, че този *** носи името на великия български княз Борис-Покръстител! Това е чисто българско име, преминало и у други народи. Но Борис Бекер звучеше добре!

88

Ееее, бива ли така?

преди 6 години

Сега службите трябва пак да правят 'новичок' и за котките - иначе не им се вързва последната версия. Ама ако се сезира дружеството за защита на живоните - може и да ги пощадят и да измислят следващата версия - да речем че в асансьора конценрацията била още по голяма...После ще се включат асансьорните техници и ще излезе че нямало асансьор, та следва нова версия, ама стига толкова че моята фантазия е по бедна от на Тереза и Борис

87

Аз

преди 6 години

До Голям просБорис е с руски корени!

86

Анонимен

преди 6 години

старата мома Тереза Мей-Как реши, че е стара мома?

85

КАК

преди 6 години

КЪДЕ СА--НАШ ЦЕЦО СИФОНЯ ГИ Е РАЗПРЕДЕЛИЛ В 6 СИ АПАРТАМЕНТА И ГИ ОТГЛЕЖДА....

84

....

преди 6 години

НАглетата имат най-бързата медицинска помощ и ветеринарна медицина в света.За има няма 5 дена успяха да "произведат" антидот на БОВ-а,който по принцип е абсолютно летален и няма измислена противоотрова.Това е заради индийските и пакистански лекари в системата,които лекуват главно като първо гуглвът в Интернет.:)Лични впечатления.

83

Анонимен

преди 6 години

Оценявам Брит. Служби и ЩАЗИ като най- ефикасните в ИСТОРИЯТА. Напр. американците повече са се страхували от ЩАЗИ отколкото от КГБ. Виж спомените на М. Волф. 1 Но ЩАЗИ е рекрутинана в БНР и не е старата ЩАЗИ 2. С това си деяние " стана "Сикрет" Сървиз на Н. Вел. За българите падението на"Инт. Сървиз" и КГБ/ФСБ/- опозорени от Б. Борисов в доклад за дейноста на турската и руската намеса в Б-я/-непобликуван, е предупруждение, няма "братя" и съюзници" !! Има - има не се пазиш да да те ИЗЯМ.

82

Анонимен

преди 6 години

Захарова прояви човещина към сънародниците си - пита какво е станало с домашните им животни !

81

Лижепуткин

преди 6 години

То и тях искат да убият и те са предатели на СССРЕ !!! Котката е класов враг а кучето е предател !!!

80

Анонимен

преди 6 години

Секретарката на кремълската Бунга-бунга се заинтресувала, какво е станало с кравата и овцете на Скрипал, както и защо Мушкатото на прозореца им не е изсъхнало !

79

Голям прос

преди 6 години

Избягали са животинките и сега англичанчетата ги търсят за да отровят и тях. И още не са ги намерили явно.

78

!¡!

преди 6 години

До 61 ???,Тъй,тъй,много грехове имат....чумата да ги тръшне тез стари моми!....Бягайте през девет планини в десета!.....Ахахах

77

Warning

преди 6 години

В Великобритания нагли престъпници следят милиони чрез банкови карти и сателитни системи за следене в реално време..Има връзка с подготовка з а ограбване на милиони богати и по богати клиенти вкл с последвали убииства на ограбените след въвеждането на тн "Дигитализация".Широко рекламирана като уж икономия на хартии при банкови и имотни операции.Около следените дигитално сателитно се вижда ясен видим белезникав обем вкл около автомобилите им

76

Съмнение

преди 6 години

Ами даа бе,ако го бяха отровили рашките и паяците в къщата щяха да измрат !Те като решат да трепят,трепят сичко живо..Пък англичаните,типично по западен маниер хуманно ще изведат домашния *** на Скрипаля...предварително,аххах!Все по -красиво става положението,поочтиии като с нашите затворници дето избягаха....Пак някой не си е свършил работата....

75

ognyanz

преди 6 години

Британската версия отива на пълен провал. Само външният им министър Борис Джонсън (този с прическа а ла Тръмп и воднисти сини очи) продължава да лъже без да му мигне окото.

74

Аз

преди 6 години

Оставете домашните любимци живи, скапани руски ***.!

73

Анонимен

преди 6 години

Скрипалите ще изчезнат като защитени и никой повече няма да ги види. Котките и свинете също ще бъдат защитени свидетели.