13

Joko

преди 6 години

А бе за какви какви студенти бълнувате след като т.н. виСше образование е една пирамида за събиране на пари. Погледнете на какви прилича стуетнският град - Сфия. Една клоака пълна с млади хора, които само на хартия са студенти !

12

Анонимен

преди 6 години

Не се отчита напускането на университет за започване на следване в друг в чужбина, както и напускането на такъв поради невъзможност да се издържаш или да плащаш такси. При чуждестранни студенти от страни извън ЕС, които в ЕС нито имат право на стипендии, нито на неограничена работа, това е много честа причина. Примерно в Германия не им се разрешава да работят нормална работа през цялата година, но им е разрешено неограничено да проституират, защото е самостоятелна дейност.

11

Анонимен

преди 6 години

Дипломи за основно образование им подаряват.Дипломи за средно образование им подаряват.Със слаби оценки или без изпити влизат в университет. Оценки им подаряват на изпитите, пък те се отказват.

10

в българското

преди 6 години

висше образование по-скоро се изучава история на науките. Много често младежите които, по принуда започват работа и се опитват да я съвместят с учене се отказват от ученето, защото в работния процес научават съвременните изисквания, и факти в областта.

9

mery

преди 6 години

До АнонименНяма нищо гнило, и студентската книжка съм виждала, и проектите съм разпечатвала. Но истината е че трудно се издържа студент в България, особено 2-*** едновременнто, и трудно се съвместява следване и работа.

8

Анонимен

преди 6 години

До mery В ТУ-София .. Работата не пречи на дипломната работа , особенно за бакалавър е лесна.. Тука има нещо съмнително .. На един комшия сина 3години лъга баща си че учи в ТУ а той се отказал още първата година.

7

Анонимен

преди 6 години

От българските младежи нищо не става , няма смисъл да ви правят *** , вие сте негодници.. 0,3% природни науки 0,1% математика..

6

mery

преди 6 години

Много жалко! И аз имам един вечен студент в ТУ - София, който трябва само да си направи дипломната работа, но момчето през цялото следване работеше и се издържаше сам, което трудно се съвместява. Намери си работа и се утвърди в компанията в която работи, а и шефовете му гледат не дипломите, а какво можеш. И така си имам вечен студент.А студентката която издържахме през цялото време си завърши нормално и сега си работи.

5

Анонимен

преди 6 години

20% напуссат за да работят 15% по финансови 20 по незаинтересованостОстаналите 45% предпочитат живота си пред рисковете които крие ранния алкохолизъм обилно полят с мазна чалга.

4

Иван

преди 6 години

А.... то пък тези които са го получили, толкова са го и доучили. Половината висшисти от 2007 насам едва едва събират и изваждат двуцифрени числа... за какво говорим...

3

rushi.gonamushi

преди 6 години

Той не знае дроб да дели,получава висше образование....

2

Burzum

преди 6 години

Направо им давайте дипломите ,не ги мъчете децата....

1

иванов

преди 6 години

Това ще продължи със още по-голяма сила ....Демографски проблем имало - глупости на търкалета. Какво ли не се е увеличило вече - такси в университети - данъци - скапано образование, здравеопазване- деградирала енергетика - А СЛАДКИТЕ ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ - за тях - да не се говори. Нека управляващите да не забравят че ИЗБИРАТЕЛЯ ще ви помогне за много неща