41

Shark

преди 6 години

Не се купува защото минава през няколко прекупвача и цените стават двойни и тройни. Животновъдите да си направят сдружение и да си продават сами директно. Може да се рекламират по интернет, фейсбук и др. Ще научат за тях за нула време и ще им се изкупи всичко.

40

Анонимен

преди 6 години

Не се купува защото животновъдите станаха много честни и ни пробутват най-добрата местна стока.

39

Врачански змей

преди 6 години

Аганца от България малей малей ц ц ц .Тия БГ животновъди и земеделци са се само забравили. Лятно време БГ ДОМАТИ 2,80 -3,20 ЛВ.ГРЪЦКИ ДОМАТИ 0,80 - 1,20 ЛВ, от кои 🍅 да ям. Същото се отнася и за агнетата.Няма родно има пазарна икономика конкуренция. Никои не може да ми промива мозъка с родни продукти. ДА СИ ГИ ЯДАТ ДА ИМ Е СЛАТКО. ЗА ГЕРГЬОВДЕН ГРЪЦКИ АГНЕТА И САЛАТА С ГРЪЦКИ ДОМАТИ.

38

Контра

преди 6 години

Не купуват български агнета,щото са се включили в акцията,,Няма да ям агнешко,,за Великден....ама зат'ва пък купуват вносни ,за чиста съвест...ахахах

37

1

преди 6 години

До Анонимен-38 прав си за злобата,ама малкото останали животновъди,искат с едно агне,да станат милионери,сега искам да ви напиша нещо,скоро бях в Германия,боядисани яйца 6 бр .в магазин на кауфланд,цената им беше 0.99евро,в нашия град цената в същия магазин струва 5.70лв.бонус цена,затова ви пиша за животновъдите,и си купувам само вносна стока.

36

Анонимен

преди 6 години

Четейки злобните кометнари на повечето писали се убеждавач, че си заслужаваме съдбата. Колко злоба срещу шепа хора останали да се занимават с животновъдство. Че има и такива които само се възползват от субсидиите има, но не са всички.

35

Вангу

преди 6 години

Сдружение на животновъдите-елиминация на търговците.Във всяко населено място търговците да си отворят магазин където да си продават директно продукцията.

34

Простак

преди 6 години

Навсякъде в Добруджа може да си купиш агнешко за 5-5.50живо тегло

33

vlady

преди 6 години

Да потърсят съдействие от архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.

32

ктк

преди 6 години

Защо към животновъдите се излива такава злоба?! Това е тежък труд 24 часа - 7 дни седмично. Няма великденски празници,няма отпуски. Цената я измислят търговците и като мине през трима прекупвачи е ясно какво ще стане. Лесно се печели така,без да газиш кал и тор,без да те кисне дъжда, без да храниш,поиш и лекуваш животните.

31

Анонимен

преди 6 години

Боко (какъвто и да е)нали уреди доставки за Катар?Да се поинтересуват и да продават за там.Арабите плащат.Плюс това е факт, че вече изнасяме повече агнешко отколкото внасяме.Да търсят пазар бе да му се не види.Българина хич го няма в търговията.Ама хич.Смеем се на вицовете за евреи, гърци, арменци ама хората са търговци и умеят да продават.Ние явно сме доста слаби в това отношение.

30

Анонимен

преди 6 години

субсидиите им са несравнимо по-малки............ако фризьорка си открие салонче - кой и дава субсидии, ако някой си открие пицарийка - кой му дава субсидии, ако някой си открие ателие за поправка на компютри - кой му дава субсидии...и т.н. с примерите ! защо трябва да получава субсидии един животновъд, за да печели после от крайна цена? стиска ти - работиш това,за което си кадърен ! не ти стиска - седиш си на ду.пето и толкоз ! първо субсидии , после - конете в осоговската планина. хайде,стига

29

Анонимен

преди 6 години

Е така е, *** много държи да купува качествено, българско.Обаче да го купува за стотинки щото нали навремето всичко беше стотинки и го нямаше в магазина хахахахаклет ***.

28

Анонимен

преди 6 години

Не че съм злобар, обаче ***....ТА ИМ ! Четох, че гърците търчали да си продават агнетата в БГ, защото изкупната цена тук била по-висока?! После като отидем в магазина е 15-16лв. килото! Ние си взехме от МК - 10кг. агънце, току-що заклано, с комплектчето, 9,50кг. Сготвих едно парче за проба - МОЗЪК, топи се направо в устата. Та така.

27

Какво агнешко?

преди 6 години

А бе не знам какви е себестойността на агнешкото ама в Румъния цената е от 9лв. за кг. а тук почват от 14лв! За цената на 1кг. агнешко ще си вземеш 2кг. пържоли!

26

Анонимен

преди 6 години

Не ми дреме за агнешкото.

25

Киро Кюмюря

преди 6 години

От години купувам само новозеландско, няма нищо общо с безпородно омешаното селско-превъзходна порода бг овца, продавана за агне.

24

Информбюро

преди 6 години

При БКП имаше ТКЗС - 10 000 000 овчици с агнета дребни. При частника фермер - няма и 500 000. Частникът е добър стопанин!

23

Анонимен

преди 6 години

До 22 и кой крадът субсидийте хайде холам не се прави че незнаеш че са чедата на БКП БСП който иначе си лаят слава на русия . Хора като шефати ***

22

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е че субсидиите, които в нормалните страни членки отиват при животновъдите, тук просто се крадат от десетина свързани с правителството лица и затова загива родното производство. Честито на всички *** и крадци членство.