8

Родолюбието

преди 6 години

не е политкоректно. Либералното образовани е и възпитание отрича всяка форма на национално възпитани е или образование. Спонсорите на българските учебници следват неотколнно либерална политика.

7

Анонимен

преди 6 години

Как - не ги възпитавате! Последното свястно поколение беше моето, сега като ги гледам за какво стават днешната младеж ми се драйфа

6

СатаНАТО

преди 6 години

До Пред кифлите имашеКой ти е казал, че е задължително да се става прав на сирените?

5

game1

преди 6 години

до4:някой май не е чел и не е служаш уроците по история.

4

Osman

преди 6 години

За какво родолюбие иде реч? Повечето българи обичат повече Путин от собствената си държава. Те си мислят, че Русия ги е спасила от някакво робство, а тя просто си в била след интереса. А и какво да любиш? От 14 века история, 7 в робство. Няма много поводи за гордост. Турците са дошли в Анадола 1071, а след 500 години чукат на виенските порти. Това е гордост!

3

Честен бизнесмен

преди 6 години

Ба, оставил съм ги сами да се ВАСпитават, кеф им Биг брадър, кеф им планета, но най им харесва да гледат ББ и жадно да поглъщат словата му , за догодина ще ги запиша комсомолци- пардон , членове в младежкия клуб на ГЕРБ. До тогава ще маат филии с мас и ще събират суджуци от мазетата на съседите.

2

Пред кифлите имаше

преди 6 години

бебешка количка. Възмути ме и това, че зад тях стоеше възрастен мъж, на 1-2 крачки стояха младежи, но не направиха забележка на самодоволните ***. Тръгнах да пресичам към тях, когато сирените млъкнаха, но преди мен до тях спря жена, сравнително млада и започна строго да им говорим нещо. Дочух "Снимаха ви!", а те "Могат ли да ни направят нещо?" С две думи, отврат!Тук се възмущаваме от мързеливите ромки, на които плащаме да раждат антибългари, а едната от тези две кифли не стои по-горе от тях

1

Давам пример

преди 6 години

Достатъчно е нарочно да се засилят патрулите, а защо и да няма цивилни полицаи по обяд на 2 юни, за да изловят пешеходци и автомобили, които не отдават почит, когато завият сирените. Мисля, че в законите има алинея, по която могат да бъдат санкционирани.Защо пиша това? Миналата година наблюдавах на бул"Витоша" - всички спряха, онези, които седяха по кафенетата, станаха прави.Само две кифли на около 20 г. седяха и си приказваха, едната разчекната като на гинекологичен стол. Пред тях (продължава)