58

ognyanz

преди 6 години

Лошото е, че няма да разберем, за какво точно са говорили. Е, видели се - това е новината. Останалото да го дъвчат коментаторите и електората.

57

анонимен

преди 6 години

нямаме никаква работа сьс сащ няма за какво да разговаряме с ченгето посланикне искам нито визи нито инвестиции отишьл при ген радев да мрьнка за ам централи

56

Анонимен

преди 6 години

Явно решават съдбата на Бачо Буби и Цецо Ентелекта. Писнало им е на господарите от тъпотиите на двамата. Заради тях българина намрази САЩ и ЕС. Да ги изритват, че съвсем разпиляха държавата. Нищо читаво не остана! А американците като изритат някого, после му виждат сметката. Не им трябва повече, за да не говори какво са правили заедно.

55

Анонимен_777

преди 6 години

На политически език :''Защо не сте солидарни с анти-руската истерия...??! ''

54

Щирлиц

преди 6 години

Новият губернатор пристигна.

53

Анонимен

преди 6 години

Нещо се заквасва май и на Бочко и Цочко няма да им хареса! На "Началниците" им писна от талибани с герберски имена.

52

;)

преди 6 години

Президентската институция е напълно излишна. Време е да се закрие. Само гълта грешни пари за разгелдисване на Резидентшата по света с грозни рокли, да ни излага пред чужденците.

51

Анонимен

преди 6 години

Голямо скърцане със зъби пада.Ще ви се скине черния дроб от злоба, ще ви тръгнат жлъчните камъни, ще ви се възпали хемороидът, недейте така.

50

Мишо

преди 6 години

Е време беше да му предложите офшорна сметка.

49

Анонимен

преди 6 години

ТРЕТОПОЛОВИТЕ КОЗЯЦИ НЕЩО СА СЕ РАЗМЪРДАЛИ.ОЩЕ ГИ БОЛИ, ЧЕ НАРОДЪТ НЕ ИЗБРА ТЯХНАТА МАМА.

48

ДО 52

преди 6 години

Няма как - Борисов е на власт .Знаеш ли го това - Мафията си има Държава ?Няма Шенген и Визи за САЩ .

47

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Фуражката кой от къде я хване и и набива канчето за назидание...

46

Анонимен

преди 6 години

Ерик Рубин е дошъл да обсъдят прехода.Май Боко вече е амортизиран и ще го хвърлят през борда на акулите.И отдавна не са го канили зад океана.

45

профилактика

преди 6 години

Сега ще му набият канчето на Грипен Радев и той ще почне да мисли "правилно". Честито на заблудените русофили, който си мислят, че Радев ще защитава интересите на бедна Русия...

44

ИЗБРАХМЕ ГО

преди 6 години

Радев е Президент на България .До ден днешен Мачка всички като Одобрение - особено Плевнелиев .ГЕРБ след Отварянето на Софийски Затвор Падат с Проценти , БСП ги задминава с 5% .

43

ДО 45

преди 6 години

Ще му се кара я - Този е Патриарх на Православните , ще го критикува , ще иска да живеем добре , да не се подаваме на Лъжи .А ти сигурно си от другия бряг на Християнството ?Или в Живота ?

42

Анонимен

преди 6 години

БРАВО! ИСТИНСКИ ПОЛИТИК! ДОСТОЕН! НЕ Е В НАВЕДЕНА ПОЗА КАТО БАЦЕ.

41

Това президент ли е?

преди 6 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

40

Анонимен

преди 6 години

Според мен се свиват перките на Радев и му се посочва "правилния" път!Да не мислите,че докато е "учел" в СрАЩ,не са му погодили ситуация и изработили достатъчно силен компромат,чрез който да го въртят в нужната от тях посока?!В близко време ще си проличи,което не изключва изритването на Борисов!Време е за ново шоу,за зомбирания планктон!"Човек" си мисли,че вярва в това,което вижда,а в действителност,вижда това,в което вярва!Сега на "човека" му се поднася неговата "вяра"!Честито вижда

39

Анонимен

преди 6 години

БЛУМБЪРГ ПРИ РОЙЗМАН