87

...

преди 6 години

"Международна мафия"...Сорос, която се занимава със преформатиране на чуждата история(историк Том Джунс) руши традиции в чисти и стари държави с памет,която се вози на самолети,занимава се с Робовладеене(бежанци)Наркотици и легализацията им,полов Содом и Гомор,създава врагове и им продава оръжие,криене и лъгане,на които най-големия им враг са Помнещите и Знаещите,не...КРАСИВИТЕ.:),тези хора дори няма да слезнат и да докоснат простосмъртните,с претенции да защитават правата им, които търгуват.

86

mm

преди 6 години

Плачкайте либерални мишки. Скоро няма да има и къде да бягате.

85

123

преди 6 години

Добре, време е програмата: "Да се порадват за последно" да се закрие. Трябва работа да се върши.

84

House M.D

преди 6 години

Холокост не е имало! Марк Нопфлер също е унгарски евреин, но не наводнява Европа с непълноценни биологични организми.

83

Анонимен

преди 6 години

Вижда се, че европа има нужда от нов и модерен националсоциализъм. Оказва се, че Хитлер е бил прав.

82

Анонимен

преди 6 години

Прави са за почти всичко, но това не е крайна идеология, може да се вмести в център-дясно и дясно крило. Защо наричате радикално нещо нормално, запазването на европейската идентичност и спирането на незаконната миграция? Мигар австралийците и японците са нацисти? И в двете държави управляват дясно-центристки или right-wing партии, не far right. Белким Меркел и Макрон се вземат у ръце.

81

Анонимен

преди 6 години

И тази тенденция ще се увеличава. Лично аз не одобрявам крайно десните идеологии, но не приемам и сегашните прекалено либерални подходи. Когато средностатистическите европейци се почувстват наистина заплашени в битието си, инстинктите им ще се раздвижат. Движещата сила в едно общество са работещите хора, плащащи данъци, със семейства по християнски модел и деца, възпитавани в такива ценности. Според мен мисленето на всички хора в тази категория е близко, независимо от доходите.

80

Анонимен

преди 6 години

Сега живеем в епохата на правата на човецитеСамо че дефиницията на въпросните човеци се отнася излкючително и ексклюзивно за пристигащите, нелегално и незаконно. Само те са с права,Местното население да търпи и да си затваря устата, че...... Ако европейците не са съгласни и негодуват, значи са расисти.Ако си помисля, на тази основа и аз съм расист, моите преди чуждите, нашите преди нашествениците, нашата култура, обичаи и традиции, религия преди тяхната.Точка !

79

Анонимен

преди 6 години

а кога ще прочета статия с детайлни факти за всичките тези мамини страдащи 'бежанци', 'джинове' и прочие? за всички изнасилвания, убийства и побоища на верска, етническа, религиозна омраза? специално за нашите тъмно розови, има ли другаде място в европа, където малките оркове се забавляват да хвърлят камъни по движещи се влакове с пътници, докато бащите им къртят релси и стълбове? не съм чул унгарци и поляци да са окупирали чужда държава и да са били колониалисти, те никому нищо не дължат!

78

Анонимен

преди 6 години

Това е резултат на нео либералните извратени политики на Европа! Не може да говориш за демокрация, за човешки права и за равенство, и в същото време да даваш само права на някой и да мачкаш безмилостно други! Да не позволяваш даже и на хората да си кажат мнението по въпроса, защото това било расизъм и дискриминация! Това ли е демокрацията ви? Това ли е свободата на словото? На хората им писна, и затова има крайни партии! Те са продукт на същите тези извратени политики! Историята се повтаря!

77

Анонимен

преди 6 години

***, дано за такава поръчкова статия ти плащат двойно и дааже тройно

76

Анонимен

преди 6 години

Личи си, че сърбин е автора- всичките съседи му се привиждат фашисти, а сърбите, горките- жертви. Че много говорели съседите... а сърбите хич и не говорят ами направо трепят- в Косово трепеха наред. Защо такава плоска пропаганда пробутват от велето е ясно- да настройват балканците взаимно. Но вместо Балканите авторите да си погледнат берлинските предградия с ***, че там е страшно и паралелно и безнадеждно.

75

123

преди 6 години

Демокрацията е затова всеки да може да си каже каквото си иска. А според законът на джунглата после трябва да може да си понесе и последствията. А лично моето мнение е, че за подчовеците няма какво толко да се говори. Просто дим да ги няма.

74

DiesIrae

преди 6 години

Просто данъкоплатците искат най накрая да има един политик които да мисли и за тях. А не както е сега данъкоплатеца да се товари със задължения, а останалите по цял ден да спят и да ядът от трудът му!Искаме политик които най накрая да набие в кратуните на всички, че като искат права, то имат и ЗАДЪЛЖЕНИЯ!!! Няма как за едните едно, за другите друго! Или всички сме равни пред закона и имаме еднакви права и задължения или просто не сме общество и едната част ще трябва да си отиде! Това е!

73

DiesIrae

преди 6 години

Като разни НПО-та подскачат за да се спре расизма-то моля да покажат къде е той?Някои спрял ли е ромите да не работят?Не, това, че те не желаят е тема на друг разговор.Някои забранил ли им е да имат имущество ако си го заплатят? Не, но те не плащат, а се самонастаняват.Някой спира ли ги да имат достъп до услугите предлагани от държавата или частния сектор ако си заплатят?Не, но те и за това не искат да плащат.Та къде точно е расизма? Има балкан разлика между расизъм и равноправие пред закона

72

DiesIrae

преди 6 години

Ако на запад от заплата 5000 евро държавата ти прибере 1500 и ти останат 3500 евро (като и най базовите ти разходи са по ниски (храна, горива и тн.) и с по добро качество) то в България от заплата 700 лева държавата ти оставя 440 лева (след осигуровки, данъци и ДДС) и с тях се иска да оцелееш цял месец, то е нормално хората вече да избесняват. Хората им писва по цял месец да блъскат като волове за удоволствието накрая държавата да им открадне 50% от заработеното и да го подари на мързеливци.

71

DiesIrae

преди 6 години

Аз каква вина имам, че като се каже, че някои живее на гърба на обществото всеки в това общество се сеща само за една прослойка? Това не е расизъм - защото не е продиктувано от омраза към етнос, а е факт! И колкото и да не ви е приятно на данъкоплатците в цяла Европа почва вече да им писва те да плащат с трудът си социалните придобивки на здрави и мързеливи и това се усеща най вече в Източна Европа защото сме по бедни и като % ни се взима много повече отколкото на запад!

70

DiesIrae

преди 6 години

До кога в Европа когато говориш за това, че правата вървят ръка за ръка със задълженията ще се разглежда като расизъм? Какво общо има омразата към един етнос с простата констатация, че за да получиш нещо от обществото то ти трябва и да си допринесъл с нещо?Защо когато заговорим за това, че хора които не плащат данъци (без значение от етнос) трябва да им се отрежат социалните придобивки и веднага започват да те обвиняват в ксенофобия и расизъм?

69

Не знаят те що е туй

преди 6 години

Лесно им е на разплутите от охолство западняци да се правят на либерални. Техните майки и баби не ги насилват и обират по нощите разни ***..ли. Печатат си парици, плащат на разни тъмни да им подобряват генофонда. Тях не са ги клали ромеи, готи и алани, хуни, тюрки и славяни, които са се разхождали върху предците ни стотици години като върху пешеходна пътека.

68

111

преди 6 години

Значи Европа е длъжна да приема всякаква сгaн с милиони,,а Израел моментално разкара 15,000 емигранта,така ли!?Но никой не пише за това!И Бегин,и Нетаняху за кой ли път в Кнесета под бурни аплодисменти затвърдиха външната си политика за подчинение на гоите(т.е.белите европейци),които са длъжни да работят за тях,а те само да ги управляват!И за това също не пишат!Те си мислят,че след като са превзели САЩ,същото ще сполети и Европа!Аз пък си мисля,че когато пак ги подгонят,спасение вече няма да има