131

русия=джудже

преди 6 години

На *** всеки който не им допада е васал на САЩ...Антифриза май ви е в повече.Еми то целия свят е срещу Русия ,освен 2-3 мюсюлмански дупки.Всички ли са васали на САЩ бе ,мужици ?

130

Анонимен

преди 6 години

Разбира ае, на руснацитата много им се иска да създадат разцепление в противниковия лагер.

129

СатаНАТО

преди 6 години

Западна Европа не е васал на САЩ.Просто имаме общ интерез - да опънем кожата на мечката.

128

Анонимен

преди 6 години

Отговора се намира в биографията на генерал дьо Гол,той първи яде попарата,останалите след него.

127

бългериа фърст

преди 6 години

НАТО и ЕС са картел за лъжа и измама.

126

Въпроси има ли?

преди 6 години

При западняците няма солидарност. Едните лъжат, другите мажат. След което си сменят ролите. Тези дето са мажели, започват да лъжат, а тези които до сега са лъжели, започват да мажат. И на това му викат евроатлантическа солидарност!

125

така е

преди 6 години

Заглавието е един риторичен въпрос.Иначе Западна Европа е васал на САЩ от края на ВСВ, така че това не е нищо ново!

124

Радио Ереван

преди 6 години

Тя тази нова студена война си я започнаха от "демократичния свят", не от Русия. Не им хареса, че не могат да изгърбят Русия и се направиха на сърдито дете. Но такива шашми на Русия не минават.

123

Поручик Ржевски

преди 6 години

Нечуван скандал - Путин е наръсил всички европейски политици с бойното вещество Тъпичок.Симптомите на тъпичок - изчезва всякаква мисловна дейност, канят се афганистанци в Германия без да е ясно какво ще правят там, късат се връзки с Русия, късат се газопроводи, внася се течна газ от САЩ. Учителки по френски водят дигитализацията и основен обществен въпрос е третия пол.Европа трябва да отговори твърдо на руската провокация, проблема е че не досеща как....

122

SpaceX

преди 6 години

126 По точно е да се каже че интересите съвпадат

121

Анонимен

преди 6 години

ЕС се ръководи на 100% от САЩ. ЕС няма собствена външна политика и интереси, а следва безусловно интересите на САЩ.

120

11

преди 6 години

ДА.

119

Elke wash your pussy

преди 6 години

Everything smell from you.

118

Евро-Атлантик

преди 6 години

Разбира се че мен ме води майка САЩ ! Ако САЩ заповядат да се самоубия в името на вярност и преданост аз ще го сторя ! Няма България няма Русия няма Евросъюз....Да живее Америка....Да живее САЩ окупаторите на редица държави ! Дано и нас окупират на 100% защото САЩ са велики възбужда ме мисълта че ще сме тяхна територия ! Може да умра проклет от собствените си деца ама важно е Бойко и Меркел какво искат !

117

Анонимен

преди 6 години

БВП на Южна Корея е по-голям от руския!Страна, по-малка от БГ, с 1/2 от територията планини и никакви ресурси, никакви!През 1955-та са яли листата на дърветата, за да оцелелят, днес страната цъфти и връзва.Толкова по въпроса с ресурсите. Ако хората ти не живеят добре и такава бедна страна те е задминала, а Русия не мърда за 30 години, а даже пада по развитие, за какво да говорим изобщо?

116

Анонимен

преди 6 години

Всички си имат по един Козяк и там се изповядват! По-бавно схващащите ходят и на закуски, за да смелят опорните точки.

115

Анонимен

преди 6 години

Нормално е, все пак в САЩ живеят над 3 млн. руски агенти, най-голямата руска диаспора след украинската!И с двете държави Русия е в цветущи отношения.САЩ трябва да си им ги върнат всичките 3 милиона руснаци обратно. Все пак Русия цъфти и връзва, а и се налага да внасят рускоговорящи с дръпнати очи за нископлатените професии.Чукча е свикнал да пие водка и да работи на бюро...

114

Анонимен

преди 6 години

Не,ЕС не се ръководи от ФАЩ!Ръководенето предполага взаимен обмен на мнения и отчитането им от ръководещия!В случая ФАЩ въпбще не се церемонят с ЕС,въобще не им пука за неговите интереси,а В СИЛА СА САМО И ЕДИНСТВЕНО ИНТЕРЕСИТЕ НА ГОСПОДАРЯ,ФАЩ!!!Всичко останало е "демократична",мъгла за зомбирани плазмодии,каквито са всички така наречени "държави" в обора ЕС! Всички,без изключение!

113

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.

112

Анонимен

преди 6 години

До 105 После да не ревете пак , колко милиона жертви имате от европейската и американската младеж :)))) Че другия път САЩ , няма да пробват нови оръжия върху Япония.