5

Затворете яслите

преди 6 години

респираторни заболявания получават много от тн хлор мутанти в чинии,вилици ,лъжици и чаши за вода в детски ясли и градини.Сега е още по страшно освен хлор терор има и видео канцерогенен терор през нагло престъпни камери инсталирани с ограбени милиони от народа въпреки забрана на Основния закон вкл чл29,чл28 и чл 32. страшни увреждания засякохме..Може да ги видят на екрана снимани с терористични камери ..децата има трайни нелечими увреждания вкл канцерогенни .видими подпухвания на лица и тяло.

4

Тровят с ХЛОР

преди 6 години

мед мафията отравя милиони БЪлгари чрез хлор токсични канцерогенни химически оръжия разтваряни във вода.ДО 1990 година масовите убиици тровеха децата с белина и тризон с които лелките миеха подав детски ясли и градини.Засякохме остротоксични облаци от БОВ до около 130 сантиметра от пода.Всички боледуваха тежко трудно лечимо.Тровеха ги с антибиотици докато получат бронхо пневмония,бронхити,астма или левкози. развалени зъби ,Диабет и отрязани сливици

3

мръсния

преди 6 години

въздух и некачественото кисело мляко са основно причина за респираторните заболявания при децата. В статията не са промената и вредата от редовното почистване с агресивни почистващи препарати както в дома ,така и детските заведения. Имунната система на децата е унищожена още от раждането им и със всяко следащо поколение става все по-зле. В бъдеще заместващи имунната защита препарати вероятно ще се взимат с непрекъснато подаващи помпички, като инсулина.

2

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИма едни рекламки отстрани ... Тоав е смисъла :)

1

Анонимен

преди 6 години

И смисълът от публикацията е????