169

анонимен

преди 6 години

махнете я тази грозна баба,която не става за нищо,и е очевидно некъдърна но във замяна на това послушна,което е присъщо на некъдърните.

168

Andreshko

преди 6 години

Няма такава държава...

167

Andreshko

преди 6 години

На летище София граничната полиция групово напущат работата си,а Цачева и министърът на вътрешните работи не си подават оставките. Сега в Централния софийски затвор са отпуснати в отпуска двама от началниците на затвора,а половината от смяната отиват в затворнически параклис,какво става в тази тъй наречена държава??? Бойко оставка на целия министерски съвет. Герб некъдърници.

166

Анонимен

преди 6 години

Нахалница щяла да си даде оставка ако премиерът я поиска. В белите цивилизовани държави министрите само си подават оставка защото ѝаъ чест достойнство

165

ФАКТ

преди 6 години

РабФагаджиите, партиините секретари и милиционерите (с фалшивите дипломи) продължават да командват България

164

Анонимен

преди 6 години

Тая е редко противен***!!!! ...нагла, крадлива.

163

Клитор мечта

преди 6 години

Цецка е корав българин.ще издържи

162

Професор

преди 6 години

Цеце, не се предавай народа е с теб! Ти си Майка на Нацията! Плюскай на вечер по 1500 лева и да не ти пука. Е, понякога се случва да те гонят от ресторантите ама те не знаят че дядо ти беше убит от комунистите. Ти беше репресирана от комунистите. Това генг бенг, криам пей и кумшотове ти си знаеш.

161

Yorgos

преди 6 години

Ostavka....nagleci. vsi4ki ste za ostavki ot Gerb. Kakvo 4akate ot parlamenta svalqite gi ot vlasta vsi4kite ot Gerb. Mafioti i prestupnici...vun ot ypravlenieto i politikata na Bulgaria. 4akala Borisov da i kajel. Naglata... do koga shte gi turpim narode tiq nagleci koito srinaxa i ograbixa i prodadoxa durjavata. I ot vlasta neiskat dase maxat naglecite. Progonixa polovinata narod ot stranata i stoqt oshte dokato ne ni pogybqt kato narod i strana

160

Руско

преди 6 години

В нормалните държави, министрите си подават оставка веднагаЦецка чака Борисов да и каже какво да прави

159

Анонимен

преди 6 години

Траверсата обратно към село.

158

СУДЖУЦИ

преди 6 години

Народът не я пожела за майка.Електоратът на ГЕРБ в Плевен я изтика чак на четвърто неизбираемо място за депутат.Назначиха я за министър, макар че е ясно, че не става.Въобще трябва някъде да се изхранва женицата.

157

Анонимен

преди 6 години

Началника на затворите и шефа на софийският затвор са подали оставка по искане на Султан БорисУФ.ГОТОВО!!Всичко е точно.Продължаваме напред!Така Боко-тиквата разбира управлението на една държава.Уволняваме някой и ......ние сме си чисти като момина сълза.А КОЙ го назначи тоя който уволняваме???Ааааа, това няма значение.П.П. Пожелавам на *** да го избират тоя тъпан банкянски още 20 години та да ви заличи семката некачествена от тази земя.Просто балканско племе.

156

СИКТИР МАРШ

преди 6 години

ВСИЧКИ ЦВЪТА - ЦВЪ ЦВЪ, ЦЕЦКА ЛЪЖКИНЯТА, ЦВЕТА /КАРАЯНЧЕВА/ РЕКЕТЬОРКА ПЪРВА И ПОДОБНИТЕ ИМ, СИКТИР МАРШ. ОТ ЖИВОТА НИ, ОТ ПОЛИТИКАТА...а. И КАТО СЕ ИЗМЕТАТ, ДА НЕ ЗАБРАВЯТ И ГЛАВАТАРЯ СИ - БАШ БАБАИТА И ГЛАВАТАР НА МУТРО МИЛИЦИОНЕРСКАТА ШАЙКА.

155

Andreshko

преди 6 години

Аз затворници не съм видял,но кандитат затворници съм виждал да влизат на Дондуков # 1.

154

Гостът

преди 6 години

Цецка да си ходи ! А най добре сичкити геберя да си ходат ! За три мандата то не беха гафове то не бе чудо ! Марш бе ... ....!

153

Ванката

преди 6 години

Още една чистачка да имаше и щяха да са тръшнати по корем бегълците.

152

Питащ

преди 6 години

Пропуснах да питам:Докато чистачката е гонила въоръжените с нож и пищоф бандити, какво са правили ТЕЖКОВЪОРЪЖЕНИТЕ охранители?Да не би да са застанали: ЗА ПОООООЧЕСТ!И дали със салют са ги изпратили по-живо, по-здраво?П.П.Интересно, дали някой от тия двамата ще се самоубие?

151

Анонимен

преди 6 години

Да подават оставки веднага и моментално да назначават Цецо за министър и на двата поста, минимум. Че не се търпи това, хахах

150

Анонимен

преди 6 години

Оставката на Цачева страшна лична отговорност на ББ. Що за самочувствие?