12

Анонимен

преди 6 години

до 5 хМуахахахаа...явно не си гледал задната ножица на Руни срещу Манчестър Сити, *** за да казваш че тоя на Роналдо е най-великия гол в историята. Да не казвам че имаше един Марко ван Бастен дето е вкарвал същият гол като на Роналдо. Но за мен най-красивия си остава тоя на Руни..пак центриране отдясно и зловещо засичане от въздуха.

11

11

преди 6 години

Явно мъжа му от Мароко добре го е сайдисвал.

10

Warrior

преди 6 години

Kristiano Ronaldo e nai-velikiat futbolist na vsichki vremena!!!

9

Анонимен

преди 6 години

До 8Марадона не знам дали има 300 гола. Има една година в Барселона и по една тука там. Не е играл даже 4 години за голям Европейски гранд + турнири. Не е доказан в никакви турнири или първенства в Европа. Няма кво да го гледам толкова. Статистиката говори сама. Преди е нямало толкова информация и малко мистично са преувеличавали всичко. Ако днес марадона играе срещу Роналдо, ще е тъжна картина.

8

До 6-ти

преди 6 години

Явно не си гледал Марадона ,не говориме какъв наркоман е бил или какъв *** е Стоичков бил,а говориме за фудболни умения ,Марадона е номер едно ,Меси го доближава след това са всички останали ,а Стоичков най силния ляв крак и бързина ,всеки с нещо се отличава ,но това са фудболните величия

7

Анонимен

преди 6 години

МЪЖКА СИЛА И ЖЕНСКА ЗЛОБА :D

6

Анонимен

преди 6 години

Какъв Пеле и МараТона бе :) Посредствени играчи залезли рано рано. Единият даже наркоманн беше, известен с един гол с ръка. Абсурдно е да се сравняват ...Роналдо има 5 златни топки и Европейска титла с Португалия . / не с Бразилия/ .Играе отлично с глава, уникални пряк свободни, бързина по крилото, дрибъл , лидерски качества, концентрация всеки мач , почти няма контузии , един от най-високите скокове и тн. МараТона и Пеле са много назад от него.

5

х

преди 6 години

Ако още се съмнявате той е по -велик от Марадона и Пеле .....Голът му вчера беше и най - великия гол в историята на човечеството .

4

Анонимен

преди 6 години

Нумро уно футболен *** за вси времена. Питайте мъжа му от Мароко.

3

Анонимен

преди 6 години

Най-добрия по голове е Али Даеи от Иран. Роналдо не може да го настигне. Номер едно за вси времена са Пеле и Марадона. Роналдо е един жалък симулант.

2

Анонимен

преди 6 години

Много му се радвам на това златно момче. Такива хора трябва да се уважават - постигнали с труд и упоритост всичко в своя живот. Уникален атлет, чел съм и че дарява много пари за децата, едно голямо БРАВО!

1

Анонимен

преди 6 години

The King. НАЙ-Големият футболист за всички времена. На 32 още печели знатни топки , чупи рекорди и играе класи над останалите. Лидер, вдъхновител и човек. На някой хора им трябваше 10 години дс го проумеят....