64

Cors

преди 6 години

Fakenews.

63

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА в останалото време - КОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА СЛУША ВИСОКИТЕ ДЕЦИБЕЛИ ...... ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е. Значи от 14 до 16 и след 22. В ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА НИ ПОБЪКВАТ В СОБСТВЕНИТЕ НИ ДОМОВЕ ЛИ ???????????? ПОЛЦИЯТА НЕ ВЪРШИ НИЩОООО

62

Виктор Лучианов

преди 6 години

До АнонименИма резон това което пишете, но е лесно подавате сигнал на 112. Ако никой не дойде след 20 мин пак. При повторно констатиране на проблем глобата скача двойно. И съдържателят на дисктеката ще се замисли до сутринта дали да продава и поличките на подържащият персонал.

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Какво е "Слънчака"?!Това е куросрт, който преди години е бил известен като "Слънчев Бряг" и е бил любмо място за посещение на много хора, преди едни мутро групировки, да започнат да стряот хотели, да перат пари и да продават тонове наркотици на година. Сега е Слънчака, защото звучи, както самия куррот, разюздано и несериозно. Сега е познат с отровната си храна, лошоте си миризми, наркотиците и нислната нискокачествена музика. "Уеукъм ту Слънчака, найс то Митю !"

60

Анонимен

преди 6 години

Когто си в Стария Несебър, в 3 сутринта и Shazam-a на телефона ти, може да разпознае песните от някаква дискотека, която е на 5 километра от теб ...Имам друа идея - нека правим ранни парита в 11 на обяд, коагот всички наркомани и алкохоли премират, защото са прекалили з апоредна вечер. Да видим, дали няма да реват тогава.

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54Прав си. Общо имат 100 пияни бармана, 200-300 охранителя, които и за мутри не стават, още толкова сервитьорки и поне стотина наркодилъра. Па диджйе Стенчу вземе да си наеме адвокат. И да спре с тоя нощен живот, че от амфети не може да диша правилно.

58

Анонимен

преди 6 години

Само човек, коот планува да прави нарушения, може да се оплаква от високи глоби...И знам, че им е хубаво, когато чужденците дават по 50 лева за вход, още по 100 за пиене и още толкова, само че на лицата, които продават забранени субстанции. Всичко хубаво, ама това, че 5-6 дпки правят 6 цифрени суми на вечер, не означава, че 200 000 туристи и хора, котио живеят там, трябва да страдат от глупсотите им.

57

Анонимен

преди 6 години

Тоя Станчо прилича на куха мутра от някое село...

56

сминдух енд чесън

преди 6 години

Не бе Станчо ,идеята е да не се чува музиката

55

Анонимен

преди 6 години

ще гласувам за Далавери докато е кандидат ако спре децибелите на Какао бийч и Марина Диневи. До сега никой не е успял. Не вярвам и той да успее, ама знае ли човек. То в мутроландия каквито и закони да се приемат ефект от тях няма. Само Тиквунов дето се цепи по медии колко е строг и справедлив, но щом се обърне и вече е забравил казаното.

54

мафия

преди 6 години

Като влезе Валерко в 'маалата наблизо да спира тридневната свадба, тогава да ми се прави на голям моралист и служител на закона. До тогава си остава просто един рекетьор

53

Анонимен

преди 6 години

Ясно е че ще им за и против мерките на Симеонов. Всичко зависи кои са повече. Аз съм за!

52

Анонимен

преди 6 години

В Гърция също дигат джангър на някои места, но в 11 вечерта задължително спират.

51

Анонимен

преди 6 години

За да живееш по германски стандарт прави като германците - ако те имат такива закони и ние трябва да имаме. Ак оне правим като тях за какви заплати и справедливост да претендираме, като това е единствения начин за псотигането им след краха на соца.

50

Анонимен

преди 6 години

Според коментарите които чета в този сайт, от затворени заведения няма да пострадат обикновени наемни работници, защото и без това им плащат малко колкото да ги залъжат, така че няма да е голяма трагедия ако се затвори нещо което работи най-вече в сивата икономика.

49

Анонимен

преди 6 години

До 35Не ме интересува, как е в Гърция. Те имат друга природна даденост, повече топли месеци , десетки острови. Точно за това говоря, че си необразован и говориш за туризъм . Нямаш елементарни познания в областта. България има малко море и трябва да има от всичко. Аз преди 3 години бях за 2 дена на сл. Бряг нищо особено, не видях като шум. Млади хора се забавляват . После отидох в Созопол ...тишинаа. За всеки има.

48

АНТИ

преди 6 години

Законност и мутри ?!А дано ама надали ....А уж сме европейци.Нали Боко е за еврапейско развитие на Бг ?!

47

Бобчо

преди 6 години

След побоя на турски бабички на границата си представям Валерката с рота ушеви и децибелометър как отива в мааалата при *** да им мери жангъра от тридневните сватби....ех, какъв майтап ще падне...

46

Турист

преди 6 години

Честно, това не мога да го разбера. НЕ е ли ясно за всички какво да очакват ако отидат на почивка на Слънчака?! Изобщо има ли някой, който да иска да се навре по тези курорти, и да очаква спокойствие и тишина?! Ясно е, че там става въпрос за шумен и пренаселен курорт, хората отиват там заради купона. Тези курорти се пръскат по шевовете именно поради този шум, а не заради нещо друго. Ако искаш спокойствие има други места за почивка. НЕ го разбирам Симеонов,все едно напук иска да се направи на мъж

45

Анонимен

преди 6 години

До vlady В сравнение с Берзеркер Хипокрайзи са като хор Пим-Пам.