122

Анонимен

преди 6 години

Не мисля за избягалите затворници, даже не го приемам като сензация. Със сигурност в България има 100 пъти по - опасни престъпници на свобода, които законите не ги ловят, отколкото тези двамата. Полицията да помага например на жените, които са жертви на домашно насилие и да вкарва насилниците зад решетките навреме, както в нормалните страни, а не да казва че това не било престъпление. А кога е, чак когато домашният хулиган убие жертвата, като онова момиче Виола? Докато няма истинско правосъдие, нека бягат от затворите.

121

МИЛЕН

преди 6 години

До ДъртиНЕ Е ТАКА БАТЕ ТЕ СА МНОГО РАБОТЛИЖИ НАСТЕ *** А НА МОМЦЕТАТА ЕВАЛА 4Е СА ИЗБИАГАЛИ ОТ ЗАТВОРА АМА НИКОИ НЕ СИ ЗАДАДЕ ВАПРОСА КОЛКО СА ПРАТИЛИ ПРИ ТАКИВА РЕШЕТКИ НЕ СЕ МИНАВА ЛЕСНО НЕ СА СТРЕЛИЯЛИ КАК ЩЕ СТРЕЛИАТ СРЕСТО 50000 БОНА ЛИ КОИ БИ СТРЕЛИАЛ А ЗА НАМИРАНЕ СПОКО СТЕ НАМЕРИАТ ИСКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА КАКТО ВИНАГИ СТАВА КАКТО СТАНА И С ЦОВЕКА ЗА ПЕТОРНОТО УБИИСТВО В НОВИ ИСКАР КОИ НАМЕРИХА НАМЕРИХА РЕЦИДИВИСТ КОИТО ПАРВО ГО НАМЕРИХА ОДАВЕН В ИСКАРА А ПОСЛЕ ГО ЗАСТРЕЛИЯХА ВАВ КАЩАТА

120

Анонимен

преди 6 години

Държавата ни разпасана, затворите също.

119

Пътник

преди 6 години

От 70000 клатикурници, клатибюрници и клатипатрулковци няма кой да ги гепи.

118

Дъртий

преди 6 години

мдаа ще гинамерят колкото братя галеви намериха. то от мързелови минцифайки работа не чакай.

117

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 122"...Гражданите да съдействат..." Моля?! А как властите съдействат на гражданите?! Колко телефонни измамници са в затвора, колко апартаментни крадци са в затвора, колко разбивачи на мазета и коли са в затвора, колко ***-ИЗВЕРГИ, убиващи и осакатяващи невинни животинки са в затвора, а това са БЪДЕЩИ УБИЙЦИ на хора, осъзнайте го - това им е тренировката!!! Колко родители на деца, които непрекъснато гърмят из кварталите са глобени, а децата - наказани?! А сега - помагайте! Е...

116

Анонимен

преди 6 години

извършва двойно , предумишлено убийство , укрива се 2 години , заловен е въоръжен и с намерение да окаже съпротива . Осъждат го на 20 години ( присъдата за това би трябвало да е до живот ,без помилване) и го пускат след 10 . Защо не им дават направо условни на тия и да не се занимават да ги търсят , а инкасаторите на енергото и ЧСИ да имат служебно оръжие с което да разстрелват просрочилите над 2 плащания длъжници ? Без коментар .

115

Анонимен

преди 6 години

Ще ги намерят, колкото намериха Галевите!Вън всички некадърници от системата имащи отношение към случая!Съд за престъпната небрежност! И връщане на заплати за времето, когато са знаели, но не са изпълнявали служебните си задължения!

114

Анонимен

преди 6 години

"Комбинативен, лукав и хитър, така го описа Красимир Занев." - не е нито комбинативен, нито хитър, нито лукав този Пелов, вие от системата на МВР сте пр'осто тъ'пи и неадекватни, ако поне бяхте гледали криминални филми щеше нещо да ви влезе в ку'хите тикви, но и това не правите ! Видите ли намериха си оправдание като определиха един престъпник като много умен и интелигентен та затова избягал, а не че някой от ши'баната система МВР им е помогнал....

113

vlady

преди 6 години

Черният Делфин и Белият Лебед са доста близо до центровете на Солилецк и Соликамск, но не е имало бягства на опасни престъпници.

112

Анонимен

преди 6 години

Пуснаха ли по facebook пост, че ги търсят?Има по-голяма вероятност да им отговорят от колкото да ги намерят по друг начин.

111

Още пари за Полиция

преди 6 години

Обичам тази държава !!! Само тук затворници могат да избягат от затвор в центъра на столицата и никой да не знае какво се случва...

110

Хората с банкомата

преди 6 години

Колкото намериха нас, толкова ще намерите и тях...

109

Анонимен

преди 6 години

Ще ги намерят, но въпросът е защо се стига дотук? Знаете ли сега колко пари от нашите данъци ще се изхарчат, за да се намерят тези двамата? Постоянни съвещания, обеди, вечери, минерална вода, нощен труд, извънреден труд, че и бонуси ако ги намерят. Абе тази държава откъде намира пари за подобни разхищения, не мога да си обясня. Това са милиарди, които потъват всяка година ей така за нищо несвършена работа. После нямало пари за пенсионери и Здравна каса.

108

Анонимен

преди 6 години

"Полицията призова хората за съдействие". Да ще съдействаме с удоволствие, но когато можем свободно да си купим пистолет или друго автоматично оръжие. Или очаквате да ги хванем с голи ръце ?

107

Предложение

преди 6 години

Предлагам да освободим всички затворници и на тяхно място в затворите да вкараме депутатити и членовета на правителството и да закрием Народното събрание! Само така ще се оправим и ще почнем да взимаме големи заплати!

106

Анонимен

преди 6 години

До DiesIraeПредлагам вместо ураниеви - полониеви мини оградени с канали в които се развъждат крокодили и вместо картечни гназда - минохвъргачки! Така ще бъде по сигурно!

105

DiesIrae

преди 6 години

Ако се прецени, че няма да стане човек от него остава вътре докато стане човек.Какво затворниците правят през денят си на никои да не му пука. Тяхна си работа.Да се гледа само колко са изкопали и колко храна трябва да им се даде.Така нито ще има контрабанда, защото няма да имат право да получават нищо отвън.Нито ще има бягство - 1 изход с 2 картечарски гнезда. Нито ще тежат на данъкоплатеца.Нито затвора ще е курорт.Ако някои излезе ще дава мило и драго да не се върне.И готово.

104

DiesIrae

преди 6 години

Толкова ли нямаме стари изоставени мини?Отваряш старите мини за уран, един вход и изход.Охрана само на портала.Всеки затворник с кирка да копае, на края на деня на база изкопаното им се дава храна - ако са изкопали 100 лева - 50 лева за храна 50 лева за заплати на надзирателите.Така нито ще тежат на данъкоплатеца и няма никои да иска да влиза в затвора защото ще работи.В мината вътре те да си правят каквото искат, когато стане време някои да излиза психо тест и тогава.

103

Зандана

преди 6 години

След хита на В.Маринов- "Нашата полиция ни пази" ,който се засенчва само от-Я елате пиленца при батко, е време някой веселяк да измисли и друг хит-нещо за неподкупните надзиратели и пазените затвори! И -по цял ден да звучи такъв хит по радиоточката в килиите! Е, може и да ги сменят с "Нашата полиция ни пази" ! Значи-искаха европейски заплати надзирателите? Ама не съм чул в Европа от европейски затвор някой да избяга от парадния вход с пистолет и нож, а в килиите да има дрога, ракия, телефони....