129

@

преди 6 години

Хора, това е политическо, не криминално разследване.Не знам кой ги е натровил, не съм адвокат нито на англичани, нито на руснаци.Не мога обаче да се съглася с действията на британското правителство. Обвиняваш публично някой за престъпление, без никакви доказателства, само защото ти си мислиш така или мразиш този някой.Това е де жа ву с българската следа за стрелбата срещу Папата, химическите оръжия на Садам и Кадафи. Всичко беше лъжи, просто такива бяха интересите на т.н. 'демокрации'.

128

Joko

преди 6 години

НЕ къде е произведен химикала, а КОЙ и по чия ПОРЪЧКА е извършено деянието. С цялата тази история Ингелизете прават останалите на маймуни. А последните повтарят като папагали.

127

Анонимен

преди 6 години

Италиянците години наред обвиняваха Сергей Антонов за атентата срещу папата, после папата дойде със стъклената си будка дойде да му се извинява, ама късно - замина си човека.

126

Щерю

преди 6 години

После *** обяснявай, че нямаш сестра...

125

Иван

преди 6 години

Тереза Мей и Запада си постигна главната цел - нали изгониха набелязани руски дипломати и очерниха Русия.

124

Гост+

преди 6 години

Цялата тази история е без логика. Значи, Русия е - почти няма съмнение. Добре известно е, че Новичок другаде не може да се произведе. Обаче, видиш, ли не можем да докажем, че е проиведен и в Русия??? Е.ати разследването...........

123

Анонимен

преди 6 години

типичен Фейк нюз !

122

ХАЙДА ДА ЗАЛАГАМЕ

преди 6 години

КОЛКО още обвинения от рода ''МНОГО ВЕРОВТНО'' ЩЕ сътворят англичаните?Стой та гледай!Ще броим и ше се смеем!

121

ЩОМ НЕ ГО ПОКАЗВАТ

преди 6 години

ЩЕ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО, АКО СКРИПАЛ ВЪОБЩЕ НЕ Е ТРОВЕН, А СИ СТОИ В НЯКОЯ СЕКРЕТНА ВИЛА И ЯДЕ ПАЛАЧИНКИ.

120

Научна английска

преди 6 години

лаборатория казва "НЕ СЛЕДАТА НЕ ВОДИ КЪМ РУСИЯ" Правителството обаче"РЕШАВА"ЩО за наглост е да пренебрегнеш научно доказателство и да продължаваш да твърдиш обратното!Някой трябва да спре тази ЛУДОСТ!МЕЙ няма да се извини защото ако го направи моентално отива в 9-та картофена! Няма ли кой да я спре?

119

ХВАНАХА Я В ЛЪЖА

преди 6 години

НАПРЕДНАЛАТА ВЪЗРАСТ НА ТЕРЕЗА МЕЙ Я ПРАВИ НЕАДЕКВАТНА И СМЕШНА.

118

Цял лондон твърди

преди 6 години

"От Лондон обаче твърдят, че това не е вярно и основната отговорност трябва да бъде поета от Русия"Цял Лондон едва ли но МЕЙ със сигурност продължва да се пъне като магаре на лед и невярва дори на учените оборващи по безспорен начин невинността на Русия!

117

Анонимен

преди 6 години

Мътиш ,не мътиш-правиш солидарност по европейски!!!

116

Анонимен

преди 6 години

Ей сега Туркия и Раша ще удавят Англия и США !

115

МИ МИ ми

преди 6 години

" Учените им казаха становището си и вместо да замълчат и да се извинят от най високо ниво говорят с празни фрази.Колко *** трябва да си зада сътвориш такъв отговор?Това само показва безсилието на англиЗите.Жалко за тях!

114

анонимен

преди 6 години

Накъде СЕГА ЩЕ СЕ ИЗВЪРТИ'ЛЕЙДИ' да пръдне.Мисли си че колкото по силно го прави е по убедителна.Да ама не! Мирише все повече и повече!Накрая разярените пътници ще я отупат а пилота ше я свали от самолета.ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА?

113

Анонимен

преди 6 години

Колкото доказаха, че българите и румънците ще нахлуят на острова....ама брекзита стана...

112

Анонимен

преди 6 години

Тереза Мей да се извинява за несправедливите обвинения към Русия, после да подава оставка и в затвора!!!

111

До СатаНАТО

преди 6 години

Ти кога мислиш да шибнеш шамар на някой руснак? Извикай ме да гледам. Това, което ще ти се случи, даже и в холивудска тъпня рядко ще може да се види.

110

Анонимен

преди 6 години

Англичаните станаха за смях и на кокошките!!!