62

Анонимен

преди 6 години

евала! Това е като последно предупреждение за сядане на задни *ка. Едно такова действие би сринало не по-малко ефективно познатия на всички свят от една Световна война

61

може

преди 6 години

Путин лично се гмурка и ги гризе със зъби!

60

Трол

преди 6 години

Ако Русия прекъсне интернета, само гледайте как всички посолства в ЕС ще бъдат обсадени от протестиращи, а служителите изнесени в чувал за трупове, никоя полиция няма да може да ги защити независимо от международни конвенции!!!

59

ВРАГЪТ Е САЩ

преди 6 години

а РУСИЯ е нашата ОСВОБОДИТЕЛКА, нашата НАДЕЖДА и СЪЮЗНИК срещу НАГЛОСАКСОНЦИТЕ-ПОРОБИТЕЛИ

58

Анонимен

преди 6 години

Лъджан ми прилича на ЛъжанВпрочен не е изключено англичаните да прекъснат някой кабел и да обвинят Русия за това.Знаем какви са лъжци и Тони Блеър, и Тереза Мей.

57

Анонимен

преди 6 години

ТОЛКОВА МНОГО ГЛУПОСТИ, СЪБРАНИ НА ЕДНО МЯСТО СКОРО НЕ БЯХ ЧЕЛ

56

Do 16.

преди 6 години

Дай линк да прочетем имаш ли? Ко речи? Нямаш А? Ами потапяй се като подводница тогава хехе

55

Анонимен

преди 6 години

Аз пък квантов интернет директно с Путин и дейтъ центъра на Кремъл не ми трябва нито , кабел , нито електромагнитни вълни и спътник..

54

DO 53

преди 6 години

Прав си - какви кабели ?Вече има и МАРС и Луната .Даже вече има безжичен ток за готварската печка и парно на газ от Сатурн има през Зимата .Шегувам се - Комуникациите се правят чрез Кабели . Даже и ТВ и Радио .И то на Земята .

53

Счетоводител

преди 6 години

Аз имам и кабел и мобилен рутер , Защото един път имаше буря спря кабела и щяха да ме глобят 500лв. за неподадена декларация Така и банките и военните и важната инфраструктура на държавата , имат поне 2 канала за интернет.

52

Анонимен

преди 6 години

Не мога да ги разбера у.шанките, уж новичока им е свръхсекретен а се оказа че още 10-на държави можели да го произведат. После пък казаха от къде имате образец да сравните като е секретно БОВ ?А бе, руска работа :)

51

Анонимен

преди 6 години

Китайската делегация пристигна на седмата Московска конференция, за да покаже на САЩ за тесните връзки между Русия и Китай и да изразят единна позиция с Русия по международните въпроси.Министърът на отбраната на Китай, генералполковник Вай Фенге, първият му визита като нов министър на отбраната на Китай в Русия, показва на света високото ниво на развитие на двустранните отношения и твърдата решимост на китайските въоръжени сили за засилване на стратегическото сътрудничество

50

Ирон Признаховски

преди 6 години

"Това с 3 от 5 теста си го измисли току що"Ей, Богу, хвана ме.

49

Kr

преди 6 години

до 54Ти Дурачок? )))

48

Анонимен

преди 6 години

Днес лъсна лъжата на рижавите грозници- лабораторните тестове не потвърдиха обвиненията им, че Русия стои зад употребата на "Новичок".

47

Анонимен

преди 6 години

Новичок ли е,казачок ли е не знам, но пиянките ще бъдат изолирани.

46

Анонимен

преди 6 години

Кой ще ще ви Реже кабелите , има спътници за комуникация.. За банковите транзакции все ще се намери място в трафика. Всеки месец някоя държава САЩ , Русия , Китай , Индия извежда военен спътник. Военните спътници са колко гражданските за телевизия

45

Анонимен

преди 6 години

"3 от 5 теста и тогава се приема, че веществото не е произведено в Русия."Това с 3 от 5 теста си го измисли току що. До момента вече са проведени два теста, първият във военната лаборатория на британската армия, днес втора лаборатория не може да посочи източника.

44

утре

преди 6 години

Гонете Британските дипломати,тяхната страна се оказа лъжлива те измамиха хората....

43

БРАВО

преди 6 години

Адмирации за Руския Флот - пазят Комуникациите на Света от САЩ .