238

Анонимен

преди 6 години

Тук многократно повторената фраза "Във времена на тревога и недоверие" се използва, за да ни се обяснят и принизят успехите на Путин.От друга страна се твърди "дойде Путин и възстанови стабилността. Средната продължителност на живота в Русия сега е 71 г. Икономиката се възстанови. Русия отново е световна сила. След 17 г. във властта рейтингът му у дома надхвърля 80%".Значи Русия на Путин се радва на стабилност, а запада е затънал във времена на тревога и недоверие. И за това е виновен Путин.

237

@

преди 6 години

До Анонимен 245ха-ха... да, иска им се на много хора това да е вярно. Пътувам по работа дори там, моите впечатления са че имат по висок стандарт на живот от нас българите. Виж, обиколи малко САЩ, Англия, Испания, Франция, Белгия, ама не само туристическите атракции... обиколи черните гета, обиколи мюсюлманските гета, мини през Детройт и Брюксел примерно... и тогава помисли какво говориш.Фобията е болест. Лекувайте се.

236

Наблюдател

преди 6 години

Русофилите на самолет и в Русия! Демокрация само с будали и крадци не се прави, тук в БГ нещата са много груби *** разграбиха почти всичко, а другите им дишат прахта. Кагебистката ръка не изпуска България, Бог да я пази!

235

до промития

преди 6 години

До Анонимен *** се разходи до Щатите и ела да пишеш.

234

Анонимен

преди 6 години

До @ 243Но руснаците са една от най бедните нации в света.

233

леко културно

преди 6 години

плюене ... тънко и с вкус ...

232

@

преди 6 години

Русия е най-богатата територия на природни богатства. Не само на тази планета, но и в тази галактика.Нуждите за природни ресурси, различни метали и химически елементи, нефт, газ се увеличава с умопомрачителни темпове поради консуматорските общества на западната цивилизация. Нефта и газ при камиларите от залива ще свърши след определен брой години. САЩ в отчаянието си за ресурси разрешиха дори фракинга.Това е проблема на Англия, САЩ и пуделите около тях. Искат да колонизират Русия. И грабят.

231

Анонимен

преди 6 години

Джуджето Путин колкото и да го вдигате на токчета- все тая.Освен това, че Русия има ядрени оръжия и газ - е пълна трагедия !Късмет има Путин, че Блатото след като загуби изборите в САЩ и губи почва в Европа, почна да се оправдава с Путин. И за тази цел почна да вдига акциите на Путин, колко бил велик и как той редял политическия пъзел по Света(на гол тумбак). Разбира се че нашите *** запяха в хора също.

230

Анонимен

преди 6 години

западната "демокрация" да си я правят на запад. На изток законите са други. Комуто не се харесва, гз под мишница и там, откъдето е дошъл.

229

Цитат

преди 6 години

"Русия отново е световна сила, способна, както се видя само преди седмица, да приеме с насмешка комбинираната дипломатическа атака на цял куп западни страни."

228

Арменския поп

преди 6 години

Идеите на западняците за развите на обществото, да си ги експериментират у тях. Или да си ги наврат отзад, на тяхното любимо място. Русия е и ще бъде преди всичко Русия. Путин много отдавна е схванал двойнствената игра, с която се опитват да го метнат и да окупират Русия. Не са познали, няма го майстора.

227

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 230Съжалявам, че трябва да те разочаровам, но Южна Корея има даже много малък БВП на фона на капацитета, който има. Просто населението застарява и няма разждаемост, иначе биха удвоили БВП за 20 години!Всяка година съм по 3 седмици там, представа си нямаш какво чудо са направили от 1/2 планини и срината до гола земя страна. 1955-та година са яли листата на дърветата, за да оцелеят. Днес страната цъфти и връзва.Никоя друга страна не е тръгнала от кота -0 и да има техния стандарт

226

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 226 БВП не показва стандарта на живот , но показва мисловните възможности на населението. Да имаш най големите природни ресурси и да не можеш да организираш добър живот е управленческо малоумие.

225

42

преди 6 години

Това е най- голямата самозаблуда.Човек определя съдбата си. Още оттук либерализмът и демокрацията са един егоистичен фалш, чиято единствена цел е по-малко държава и организация.

224

Мар Жуков

преди 6 години

Путин Император.А тръмпи е мис.Бин

223

Анонимен

преди 6 години

*** хайде моля те по леко с ГУМАТА!

222

кольо

преди 6 години

До et.galen1 Добре казано от тебе.Обаче другарката *** е написала"путинизмът,подобно на трампизма'-боже,боже-такива простотии се публикуват в бълг.преса.Все едно да напишеш Господ подобно на Дявола.Тая-журналист?Смех.

221

et.galen1

преди 6 години

Русия не я мислете,тя ще се справи,ние за къде сме.Определена група ни управлява,друга държи богатството а повечето мърморят.Преди бе същото .Човешката лакомия не позволява справедливост в обществото.

220

м е 50 долара,

преди 6 години

До АнонименОтделно тук кило гъби струва два лева а в щатите 50 долара.---------------- Нещо май не си си научил урока. Нито тука кило гъби е 2 лева, нито там е 50 долара. Цените на хранителните продукти са приблизително като тука.

219

Анонимен

преди 6 години

Гледах, че в Америка един червей за стръв за риба е ...90 цента. Ако така се прави стандарт, то къде е съпоставката. Не е само брутен вътрешен продукт, а и покупателна способност, стоките в ЕС за западняци и за източни граждани и какво ли още не. По БВП Русия е 11. Никой не може да ме убеди че мястото на Южна Корея е реално там. Венесуела е далеч преди Колумбия и днес, ала пропаганда спрямо нея се вихри. Сто и петдесет държави и дишат праха.