100

У нас с холограми

преди 6 години

за обсебване на водачи на МПС у нас се ползват мощни холограмни оръжия продавани с полицейски рекет и камери с вградени пси активатори.Обсебените обемно чрез холограмни оръжия за тех прегледи карат много бързо контролирано през сателити .в планините се движат на групи на малка дистанция с висока скорост.

99

ползват феисбук

преди 6 години

при опит з а отваряне на фейсбук нашественици центрират жертвата за броени секунди следва обемно проникващо обсебване .Ако жертвата има лични и банкови карти в нея обсебването през контролирани от американски сателити е мигновенно трайно и опасно.

98

Има нашествие

преди 6 години

Siria е свободна държава важен член на ООН.До нападението над Сирия с нагло престъпни оръжия за масови манипулации там нямаше убииства ,вълнения,опозиция ..Диверсанти удариха всички страни членки на ООН с опасни нагло престъпни лични документи с включени супер секретни биометрични данни.Последва общо декодиране и нападения над страни с евентуално скрита вражеска за земята бойна техника със спящи екипажи в нея.

97

Българин

преди 6 години

НАТО е САЩ, другото е пълнеж

96

Анонимен

преди 6 години

До !!!@???Е то бива да си толкова затра в мисловната дейност, ама чак толкова, или лошо са те учили на внушаване на прразнио "истини". Всичките ли членове на НАТО трябва да се изсипят на едно място, бе гений? Много ентини трикове правиш, наръчнк!

95

Анонимен

преди 6 години

Тия кравари станах по-бетер от надс - "тука има, тука - няма". Вчера напускаха, днеска се досетиха, че изневеряват на стереотипа си - да са на финала за плячката, както през ВСВ.Друг да свършат работата, а те да се включат като победители. А след това да въртат палката и да се пишат диктатори и "над всичко"...

94

Боби

преди 6 години

До Анонимен 99Поредния ТРОЛМеркел вчера подписа за СЕВЕРЕН ПОТОК 2 еххх четете бре преди да се ИЗЛАГАТЕ В ЕФИР

93

Анонимен

преди 6 години

Aльошатаа се изтегли, грингото и тои се изтеглиал, Ко става бате немоаа да разбера,а турчина си е там...ах този султан много страшен

92

анонимен

преди 6 години

Евтиния газ от Катар ще е толкова евтин, колкото и американския ток. В по изчисления на индустриалната камара БГ плаща годишно милиард и половина повече цена пазарната. АЕЦ Белене щеше да струва 6,3 милиарда по договор. Противниците на АЕЦ Белене твърдяха, че щяла да стигне до 10,3 милиарда. Да сметнем за 10 години нямаше ли да имаме вече готова изплатена АЕЦ, ако не бяха абсолютно излишни плащания.

91

!!!@???

преди 6 години

89.....Къде видя НАТО в Сирия , освен Турция и САЩ? Я научи колко държави са в този военен съюз, др. комунист.

90

Анонимен

преди 6 години

Конфликтът в Сирия е генерална репетиция на Третата световна война. Изпробват се оръжия. Формират се двата лагера... И не си мислете, че ще ни се размине. Отредили са ни ролята на активни участници, не на зрители. Русофили, русофоби - джавкайте се колкото си искате. Едно е ясно от историята - позицията ни в сложни времена винаги е била погрешна.

89

Анонимен

преди 6 години

До ДочевХахахахаха я кажи още някой виц.Тоя беше супер.Нали за това е войната в Сирия бе баламурник!?Да не идва газ от друго място, че иначе рашкистан загива.Наскоро Меркел подписа план за отказ от руски газ и алкохолиците се посират от яд и злоба.Тик так, тик так...

88

Анонимен

преди 6 години

САЩ ще построят ДВЕ бази в Сирия!

87

Дочев

преди 6 години

Едва ли става дума за подкрепа на Русия. Става дума за проста математика и здрав разум. Катарския газ, ако дойде в България ще ни излезе толкова скъп, че за АЕЦ Белене ще ни изглежда евтин на фона на неговите цени.

86

Боби

преди 6 години

До Разумен 95Влезни сега в Гугъл мапсИзмери най-краткото разстояние от Катар до западната граница Сирия /Турция след това добави растоянието до западната граница Турция/ГърцияЩе получиш поне 2000км(под права линия)2-3$ транзитна такса около 2$ Трансферна такса за 1000 кубометра ГАЗ(нормални цени) за 100км тръба5$*2000/100=100$ ОПЕРАТИВНИ ПОСТОЯННИ РАЗХОДИЗа идеята - справка рентабилностЦени НА БУЛГАРГАЗ В МОМЕНТА ЗА КРАЙНИ БЪЛГАРСКИ КЛИЕНТИ БЕЗ ДДС = 221,5$(днешен курс 1$:1.59лв)

85

BLACK DEATH FOR USA

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ Е ДЪШАТА -РУСИЯТА СНАГАТА,ОБЕДИНЕНИ РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОСТИГНАТ ВСИЧКО- ТОВА НИ ЗАВЕЩА УЧИТЕЛЯ БЕНИСА ДУНО-ПЕТЪР ДЪНОВ

84

Анонимен

преди 6 години

ЦЕЛИЯ ЗАПАДЕН Ч*ФУТСКИ ТРИПОЛОВ КОНТИНГЕНТ РЕВЕ,ЧЕ РУСИЯ (ОКУПИРАЛА) КРИМ,А КАКВО ТОГАВА ПРАВЯТ КАШЕРНИТЕ *** В СИРИЯ,НЯКОЙ ДА ГИ Е КАНИЛ ТАМ,.ЗА РАЗЛИКА ОТ ДЕМОКРАТИЧНОТО ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА КРИМ КЪМ РУСИЯ,КЪДЕТО НАРОДА СИ КАЗА ДУМАТА НА РЕФЕРЕНДУМ ,ВОЕННОТО ПРИСЪСТВИЕ НА САЩ В СИРИЯ СИ Е ПАРЕКСЕЛАНС НЕЗАКОННА ОКУПАЦИЯ НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА,КАКТО Е НЕЗАКОННА ОКУПАЦИЯТА НА ГОЛАНСКИТЕ ВЪЗВИШЕНИЯ ОТ НЕЗАКОННАТА (ДЪРЖАВА) ИСРАЛсъ,АМА ЗА ТОВА ЗАПАДНИТЕ *** МЪЛЧАТ КАТО П**КИ В НОВИ ***.

83

PP

преди 6 години

Американците искат да ти осигурят евтин газ, както ни уредиха и с евтин ток....Лошото че май ще ни уредят и със смяна на религията и пола.

82

Разумен

преди 6 години

До до 113- 112 "Американците искаха само да докарат катарски газ до Европа. Това значеше край на руския монопол и по-ниски цени за газ включително и за България. Ама на идио**те в България им е по-важно да подкрепят Русия отколкото да плащат по-евтин газ." Да бе, да. Те американците само това искат - да ни подарят по-евтин газ.... Ти верваш ли си като ги говориш????

81

САЩ и НАТО вън

преди 6 години

СаЩ нямат работа в Сирия. Те са там само и единствено да правят мизерии чрез прокситата си от ИД и Ал Кайда......Никой не канил тея бок-ци в Сирия както и България