102

Анонимен

преди 6 години

Таз Банова акъл има ли,да се хване с тоз плашип***тарник,последния мъж да е няма да си хвърля с***пола отгоре му

101

НосЪКостръ

преди 6 години

ама ако се триеме и сами си пердашиме ПЛЮЗчетътъ ОК!начи Презентуизъмът е крайният етап в полит-живота на дребния рогат *** след което костни метастази тръгващи от измежду веждите към небесата правят болният от презентуизъм член на Камерата на НосъКозтра. за членове се подбират индивиди-самси с по 3 х 3 метра разгърната площ от костни структурни елемент с фи 3 до 6 см.

100

Анонимен

преди 6 години

ИМА ВИСШИ СИЛИ, КОИТО КОМПЕНСИРАТ УЧАСТИЕТО ВЪВ ВЛЪСТТА:На Тодор Живков умря дъщеря му.На Желю умря дъщеря му.На Плевнелиев умря синът му.На Ивайло Московски умря синът муДа не прогнозирам повече, но все ми се струва, че скоро ще има новина в това отношение.

99

Анонимен

преди 6 години

РОСКО СКОРО ЩЕ СЕ ОБЗАВЕДЕ С ТРЕТИ ЧИФТ РОГА.ТРЕТОПОЛОВИ.

98

Жалки сте

преди 6 години

Русофила като няма с какво да обиди някой по умен от него човек( а това са мнозинството от хора) веднага се хваща за левите си братя.Научете се да уважавате нежния пол , ако искате да ви обърне внимание.И ромките от шосето не се броят за жени(а най често и не са).

97

До член на НосаКозтр

преди 6 години

Трябва да ти се признае, че притежаваш завидния интелект на рожба на кръвосмешение. Можеби, и твойте мама и тате е трябвало да постъпят като РП, и да го правят само в задния двор, та да ни спестят присъствието ти на тая земя.

96

In-Vetro оплождане

преди 6 години

Баба хвърля БОБ за новото полит-семейство и предогади че бъш на Цветница ще бъде заченато дете от трети полУмоляват се БГеражданите от следобедните часове на Цветница до 10 ей ем на сл ден да не кълнат и викат вещици в раьоните където осеменяването ще бъде приведено в действие, както и да не молят небето за градушки и порои.

95

Филмът шепти

преди 6 години

Росен е много позитивен и мъдър. Минал е през най-тежките изпитания като това да загубиш дете, и аз мога само да се уча от него. . . .Иде 2-а серията "Изгубено дете във вятъра"Кво тая е нямала сили и сега ги намерила което ще й позволи да открие сезона на "Изгубените деца в роGата на едно пRаSе"

94

Дедо Янчо

преди 6 години

Едва оцеляла в катастрофата, а се разминала с леки наранявания!😀😀😀Последно герой ли е Десито или е важно да се пише нещо за нас!?

93

оп

преди 6 години

дали ползват *** ОН, Роси ,като цяло е много отзивчив, а деси мн. дашна !

92

До Клеций

преди 6 години

Има нещо много жалко в това да си представяш как правят ceкс хора, които дори не подозират за твоето съществуване. И физиономията на Роско едва ли е по-смешна от твоята, когато свършваш пред компютъра. Няма лошо да се надсмиваш над един милионер, бивш президент, но не разбирам от позицията на какъв го правиш?!! Кой си ти?

91

До Фадромист

преди 6 години

Ами има пипе за повече от стругар, издигнал се е човека. Да не мислиш, че не са се опитвали да му попречат и всичко му е паднало от небето? Ти защо не стана нещо повече от фадромист и кой е виновен за мустаците но жена ти?

90

шлосер

преди 6 години

Ти пък си един фадромист ,колкото аз съм шлосер!

89

фадромист

преди 6 години

ако *** беше стругар,такива златотърсачки само по тиливизора щеше да геледа!

88

Анонимен

преди 6 години

Без брак е ок, щом се обичат, но с брака има материални облаги! Не е глупава Синята птичка!

87

Клеций II

преди 6 години

Всеки пък като си представя как мистър Бийн я кърти тази госпожица и ме напушва на смях. Представяте ли си физиономията на Роско докато свършва ... хахахахаха ... охххх?

86

Ъ...

преди 6 години

До Една жена. Не, нея няма да я нарека к..ва, защото нямам доказателства че е такава. Но него с чиста съвест ще го нарека с това, което се крие зад ***, каквото и да е то, дори и по-цветисти неща ще кажа, защото ни посрами из целия свят. И няма капка срам и свян, детето му почина, бог да го прости милото, това на никой не го пожелавам, и не трябва да се случва, и пак не се свени да се хили по медиите. Как се нарича такъв човек. А? За мен е rubbish, абсолютен. Да прави каквото ще.

85

Shark

преди 6 години

До 84. Личността точно на този екс-президент мнооого отдавна е олекнала. Специално за това Десито вина няма. Роско съм се погрижи да изглежда като клоун с глуповатата си усмивчица и простотиите които ръсеше където идеше. А това, че Десито се хвана с него, въпреки че е компрометиран тотално и народа го мрази говори само за това, че е с него заради парите му.

84

ined

преди 6 години

Нямаше ли Росен да е Банов?

83

Krom

преди 6 години

The Best Money Can Buy!