10

Анонимен

преди 6 години

Ако е учил висше нямало е да свърши в мината. Затова учете и не ходете в тези гадни мини.

9

Анонимен

преди 6 години

Не е бил семеен и какво е правел под земята? След като е нямал семейство не е имал и ангажименти! Защо не е станал келнер барман таксиметров или тиражия ами се е заврял под земята? Няма начин да не е знаел че има здравословни проблеми да беше станал пазач в някой мол. Млад човек е а си е занемарил здравето.

8

Анонимен

преди 6 години

Млад човек! Трагедия! Бог да го прости!

7

Анонимен

преди 6 години

Измират младите хора на Бг, а интерес към тревожния проблем- нулев.Обаче... под статиите за Ердоган и Скрипал- по 300-400 поста.

6

навсякъде е така!

преди 6 години

Не е трудова злополука, как щяло да е? Инфарктът става от хубав живот, лека работа, без стрес, без напрежение...Кога ще забранят извънредния труд, работата през почивните и празничните дни, натоварването на 1 човек с работа за трима? Кога ще започнат да плащат достойно положения труд? България се напълни с болни млади хора, които не издържат на стреса и напрежението. Алчния меринджей няма да се наяде никога, колкото и да ни ограбва.СИНДИКАТИТЕ!!!

5

До 1

преди 6 години

Има работодатели, дето те гонят, ако си вземеш болничен!

4

Анонимен

преди 6 години

В доброто старо време имаше работническо здравеопазване с кабинети, лекари,фелдшери медицински сестри, стоматологични кабинети, лекари специалисти поне веднъж седмично. имаше профилактика на работещите, санитарни постове и санитарни дружини обучени да оказват първа медицинска помощ...

3

Оруел

преди 6 години

До 1 , мизерията го е принудила и чорбаджията му. Както и гладните му деца в къщи! Мир на праха му!

2

до 1

преди 6 години

НЕДОИМЪКА !

1

Анонимен

преди 6 години

КАТО Е БИЛ БОЛЕН ЩО НЕ СЕ Е ЛЕКУВАЛ А Е ХОДИЛ НА РАБОТА? КОЙ ГО Е ПРИНУДИЛ?