38

пенко

преди 6 години

Човекът, с чистото българско име Алекс, продаваше българска военна техника ,за собственна изгода !!! Каква е разликана между него и : Мето Тупането ;днешния Цукалов-гърнев; Тони Плюнката /израснал до Антоний -Хра.чката/ ; Славов -бивш; и Журнагъста без ничия подкрепа; и други знайни и незнайни прода..... - " авионосци" !!!

37

Анонимен

преди 6 години

Само наивник може да си мисли че Путин и Търмп не са приятели, те са суперприятели, обаче им е изгодно да дрънкат привидно оръжие. Путин спря своите в Украйна, Тръмп се изтегля от Сирия. Взаимно си гонят дипломатическия шпионаж, демек си съкращават опциите за враждебни действия. Изгонените дипломати са хора назначени при Клинтън и Елцин а на тяхно място тихомълком идват верните кадри. Затова изгониха толкова много. За нас остава да ни въвеждат в заблуди както се е заблудил Алексиев ил пуска опор

36

Анонимен

преди 6 години

Западноевропейците са протестирали срещу назначаването на този Помпео и се обосноваха в статия за притесненията си относно него и назначаването му.

35

ох

преди 6 години

сатаНадрискан, спешно се прегледай при психиатър

34

Анонимен

преди 6 години

да живее русия, долу запада

33

СатаНАТО

преди 6 години

Противодействието на руския тероризъм е точно това, което прави Запада - редуциране на руските шпиони под дипломатическо прикритие до минимум. Нататък трябва да се просължи с още изгонени шпиони и конфискация на руско имущество, запор на сметките на руски олигарси, закони, ограничаващи руснаци да придобиват собственост в ЕС и так далее. Паралелно с това и засилване на военната инфраструктура в Източна Европа, за да им избием зъбите, когато му дойде времето. Защото те и дотам ще стигнат.

32

СатаНАТО

преди 6 години

Путин нито е искал да трови някакъв незначителан агент, нито го е направил, за да спечели изборите Изборите той може да ги спечели по всяко време, имайки подръка 100 млн. рузки дъбили, които го боготворят. По този начин той *** Запада - върши едно след друго престъпления на тяхна територия, оставя някакви следи, но без сериозни доказателства, колкото да им (ни) опъва нервите. Цялата тази игра, по същество държавен тероризъм, е разчетена да се получи именно този ефект, който се получава.

31

Анонимен

преди 6 години

До рускиняДебилен експерт може да каже какво са тези доказателства-*** рускиня може научи български език?

30

Анонимен

преди 6 години

До ТHE ПатриотНе е грантаджия, говори се, че е полковник от ЦРУ.Затова и толкова свободно се изразява, защото има гръб!

29

Анонимен

преди 6 години

Този, както и баща му са национални предатели! Не трябва да имат право да стъпват на родна земя, а не да участват в телевизионни предавания.

28

Шопо

преди 6 години

Тоя е същият национален предател като баща си !

27

Анонимен

преди 6 години

НПО и Алекс...Беше съветник на Ф.Димитров в първите години на демокрацията.Довтаса уж от САЩ.Направи разни скандали един от който беше с Македония.Ф.Димитров разреши на разни секти отвън да нахлуят.Тогава беше модерно.Въобще тоз е един мошеник и ***.

26

Психодиспансер

преди 6 години

Забелязал съм, че тези които най- много говорят за грантове и сороисоиди, най- нямат нищо против да вземат руски долари и евро ...... И считат това за морално и правилно освен това.

25

Анонимен

преди 6 години

Ако подобни " анализатори " и " специалисти " кажат, че Слънцето е лилаво или е съставено от вода, трябва ли да им вярваме?!?? :) :):). Не, благодаря! Нямам нужда от ментори, мога да виждам, чувам, чета и мисля самостоятелно!!!

24

Анонимен

преди 6 години

Забелязвате ли колко много политици, агенции за социологически проучвания, медии, анализатори са се втурнали да ни казват как и какво да мислим по важните въпроси?! Питам ги - къде е демокрацията тогава и защо не оставите хората да имат свое мнение и впечатления???

23

ТHE Патриот

преди 6 години

този не е никакъв експерт а чист американски грантаджия!

22

иван гешев

преди 6 години

абе докога ще ни эаливате с тъпотиятана такива пишман аналиэатори като тоэии на децата им стана ясно че няма нищовярно в твърдението на Мей но,иэглеждасамо на тоэи и.иот не му е светнало още.

21

Анонимен

преди 6 години

*** и подложката...Значи ако 5 човека тука във форума те набедин че си долен ***,подложка,*** при това *** и т.н ще е равносилно на истина?

20

Анонимен

преди 6 години

"икономическо джудже"Това и 1000000000 пъти да го повториш, няма да стане истина. Не им вярвай толкова много на господарите ти с опорките.

19

Анонимен

преди 6 години

23.03.2018 г.Сирия РФ предупредила США что будет сбивать не только ракеты.