13

Анонимен

преди 6 години

Ами като няма работещо МВР, така ще бъде. Най-добре ще е МВР да се закрие - така и така нищо полезно за обществото не прави.

12

Анонимен

преди 6 години

Подпалвачите като ги хванат да бъдат залени с бензин и подпалени на площата, и националните телевизии да предават пряко. След това едвали ще се намират още кандидати да палят.

11

Анонимен

преди 6 години

Поръчкаджиите се осмърдяха след Кемерово решили като Лондон жилищен блог ама с магазин да палят,що ли ама наверно да няма проверка на моловете,но пък те не всички имат развлекателни заведения,зали и раздадени метри като на пазара-битака.

10

ДД

преди 6 години

Къде са ви застраховките бе...алууууу! Сега плачете ли плачете, тарикати!

9

шматка

преди 6 години

Когато налепиш цяла сграда със силно запалими материали се получава така.Кой разреши да се изолират сгради с фибран и стиропор.Това се прави с каменна вата.И в миналото са се палили апартаменти но никога не е изгаряла цялата сграда.Тепърва ще четем за такива инциденти

8

АНТИ

преди 6 години

Що е маке, все е Юнак.Много са серт македонците !

7

Потърпевш

преди 6 години

"Кметът изрази мнение, че комисията трябва да излезе с експертно становище..., което трябва да бъде в полза на собствениците на жилища"............Какво становище???Какви експерти??? бе човече, като всичко ти е кьор-фишек работа!!!! В Сандански - или ще събаряте, или ще палите, за да се докопате до имота на хорицата!...................................................

6

Анонимен

преди 6 години

Баси тия сега като се предадат и ще им нашият поне по 1 условна!повече с кибрит и туба никога няма да играят!

5

Анонимен

преди 6 години

В центъра на Сандански, двама паркират и излизат с туби. Започват да поливат магазин, започват да палят. Това е на място, където би трябвало да е претъпкано с полиция, все пак център нанкурортен град! Пита се в задачката, къде са полицаите в герберския град?! Но иначе всяко униформено ченге виси с палка на улицата и дрънчи пари! *** град, *** управници! Абе я оставка моментално!

4

Анонимен

преди 6 години

20 апартамента по 2 телевизира, по 1500 е 60 хиляди, да кажем още толкова компютри. Останалите няколко милиона са килими.... какви хубави килими!!! Даже килимите в one and only royal mirage в Дубай са по-ефтини!

3

Анонимен

преди 6 години

също и пожара в студентски град - нормален ден в мутроландия

2

Анонимен

преди 6 години

Това Алепо ли е ? Или Багдад ?Какви застраховки,какви доброволци,кметове ???В мирно време терористична атака за някакви си неуредени сметки!България не съществува!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Много ненормалници има в България!Това не може да се опише дори като тероризъм ,че дори онези имат някаква си кауза.Това е дъното на мизерните бабаити от селски тип.Я ми кажете къде и в Африка за да си разчистиш сметките запалваш цяло село.Това вече е лудница ,пълна със волт и половинови *** с манталитет ,че са богове!