199

Анонимен

преди 6 години

Тавариши американци купуваите скьп ток от димящите тецове никакви аецове

198

Жалка работа...

преди 6 години

До ognyanzМного ти се иска и бленуваш АЕЦ Козлодуй, която е 100% българска и дава евтин ток на българите да спре през 2030-та и на нейно място да дойде руската АЕЦ Белене, която ще ни натресе скъп ток! Ама много ти се ще, защото те виждам, че се гърчиш и пенявиш безпомощно обладан от болестта "русомания"! Има лечение - скоро те очаква отрезвителен "шамар" - повече от сигурна липса на заинтересован инвеститор! Много скоро те очаква теб и подобни на теб! Още малко...Ще ви гледам сеира с кеф :D

197

Бойко ако е тарикат

преди 6 години

Ще шитне непотребните беленски джилидза на ЕрдоганНали са приятели

196

Анонимен

преди 6 години

Проектна цена 153.30 USD/MWh са 244 лв/МВч днес, достъчна да изтреби 90% от червените пенционери у нас.Със сигурност обаче цената ще е много по-висока от проектната както се случва при всеки АЕЦ в света.

195

Hot

преди 6 години

До СатаНАТО :търсих те с години,спря да пишеш от Афганистан, къде си приятелю?

194

Анонимен

преди 6 години

А у нас кой ще инвестира за "Белене"?Май няма мераклии,след като се изпокарахме с тези,които щяха да го направят.А и да се намери някой,за какво ни е?И Турция и Румъния с АЕЦ,ние на кого ще продаваме?На Македония и Сърбия?Много скъпо ще ни излезе и без шансове за възвръщаемост.

193

Анонимен

преди 6 години

До 207 по писанията ти личи че много т...о парче! Искал той да бъде с богатите! Ами те богатите са затова богати защото има такива цъ..вули като тебе!

192

СатаНАТО

преди 6 години

Eто от къде ще купуваме електроенергия след известен периодАми ще купуваш, разбира се.От Белене мислиш че без пари ли щяха да ти я продават?

191

До Кирчо 197

преди 6 години

Абре недоразвито руско ***,ако не бяха ЕС ,НАТО и САЩ ,сега щеше да си в мизерният Евраазииски съюз.Я ми кажи умнико има ли една нормална,богата държава съюзник на руснаците. Да ти кажа ли кои са им съюзници Иран,С.Корея,Венецуела,Таджикистан,Узбекистан,и все такива икономически колоси. Ти си избери на коя от тях щяхме да приличаме. Може да сме най -бедните,но най бедните от клуба на богатите.Аз искам ЕС и НАТО ,а ти бегай в Северна Нигерия.

190

Равносметка

преди 6 години

Туция (член на Нато): Директни газопроводи от Русия - 2. Нови ядрени блока 4. Свръхмодерни ПВО: С-400.България (член на Нато): Директни газопроводи от Русия 0 (нула). Нови ядрени блока 1 (в музея). Свръхмодерни ПВО: С-000. А можеше да има всичко. Въпрос с повишена трудност: Кой забърка цялата тая каша и защо?

189

някой

преди 6 години

след ердоган ще отчете фаталната грешка, но ще е късно )))))): А с потгока вече 100 % сте им в ръчичките.

188

айде ся

преди 6 години

тия дето пишат тук турски ***, че бил много умен Ердоган, да ги видя сега кви ще ги сучат..

187

Анонимен

преди 6 години

след като пробута само непродаваемия таралясник тук и не можа да направи кирия с цяла централа, за която ни лъжеха нагло, че ще ни излезе само 10 млдр лв, сега е хванал лапнишарана Ердоган да му даде 20 млдр евра. Другари, колко струва 1 руски АЕЦ бе? Прави ли бяха от HBSC като оцениха пероекта на 27 млдр лв? Ревяхте като мамонти тогава...

186

Иван

преди 6 години

Нашите Путинисти подготвят посещението на Путин със същата цел ,да съживят Беляне за да спонаорираме Русия и да загробим България. Ееех Бойко ,предателю!!

185

Анонимен

преди 6 години

Путин на Килимчето при Ердоган

184

.

преди 6 години

До ТАСС90 % от жителите на Мерсин са от България...Бургаско

183

Ердоганя е тъп

преди 6 години

Та дрънкаТоз АЕЦ е ядрена бомба с дистанционно в КремълТурският народ ще му търси сметка и за това един ден!

182

Що нашите

преди 6 години

Червени главочи си мислят че Ердо ше чака нас са построим БеляНе че да купува ток от нас?!Обратното е много по вероятно Пък и на комшии ще дава по тънко

181

Кирчо

преди 6 години

С помощта на ЕС и САЩ скоро в България ще бъдем като маймуни с голи и зачервени дупета

180

Руснаците в Турция

преди 6 години

строят АЕЦ "Аккую", а за нас "БАЙ ХУЮ". Руснаците като ни спрат горивото за единствения реактор ще получаваме свещи от ЕС безплатно. Добре, че вазелина си произвеждаме сами. То ние само това произвеждаме, а и въжета!