104

Петрова

преди 5 години

Защо си вкарвате молдовци и ме знам си кви боллуци като си имаме кадри но не им запшащате това което трябва и затова на молдовци за 300евро даже много им давате бизнесииииии.Това не е Български туризъм .

103

Анонимен

преди 6 години

Затова некои го удариха на великденска промоция целогодишно докога ще карат на цена 300 лева курс с 10 часа и се чудим що те са пълни а костов нечестит великден и може да не ми приказваш до нова година жалки сте

102

Румен

преди 6 години

Смешно е.Безработен съм от 6 месеца,никой не ми е предложил и една позиция от бюрото по труда в Кърджали.Ходя само да се подписвам и винаги ме натискат да съм се отпишел.Така намаляват безработицата.Другото са глупости.

101

все ми е тая

преди 6 години

Нещата вървят на добре,щом свършат робите ще се покачи цената на труда -но това ще се отрази на цените и ще удари туристите

100

Анонимен

преди 6 години

Кадри има,бълват всяка година и ИМТ-то и ТОХ-а,не само в Бургас,а и в градовете наоколо,но никой не иска да работи на морето,защото много хора изгоряха я с парите(неплащане),я с извънредни часове на крак,което е непосилно за нормално човешко същество,я с лоши условия на живот.

99

Анонимен

преди 6 години

глад за роби :)

98

aa1830

преди 6 години

До бат Саали (номер 65) го е сметнал - за 1 лев не си струва !!!

97

Анонимен

преди 6 години

Да търсят роми.Те могат да вършат тази работа защото са универсални.

96

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 98Някога по Черноморието ходеха "бедни" българи с комунистически заплати. Почивката им беше по 15 дена, всяка вечер на ресторант или капанче. Никой не поръчваше само бира и цаца, а ядяха и пиеха яко- цели семейства с по 2 деца. Вечер след 21 часа беше абсурд да се намери празна маса. Сега някои едва набират клиенти, та даже си назначават викачи.

95

Анонимен

преди 6 години

И какво им пречат хората на средна възраст? Защо не ги искат?Рецепционист на 45г. с перфектен руски или немски език не ги ли устройва?Всички над 40 год. възраст са учили руски език в училище и могат да обслужват руснаци.Тия работници ли си търсят или фотомодели да си разкарват екстешъните и силикона?

94

Анонимен

преди 6 години

Имам познати пенсионери ,които на времето по соца са били сервитьори.От бакшиши са направили по две къщи и апартаменти.А сега един сервитьор може да изкара пари колкото да не ходи да рови по кофите.

93

Анонимен

преди 6 години

Мутрите от туризма пак ни прецакаха.С нашите пари бюрото по труда ще им търси кадри.А де...!?

92

Анонимен

преди 6 години

Нали виетнамци щеха да идват да работат за 250 Евро на месец.

91

Анонимен

преди 6 години

Един на Село зася 300 декара вишни и череши , без прави сметка кой ще му ги бере.. И сега има 300 декара черешова гора.

90

шнур

преди 6 години

В тая държава работодателите да пълни олигофр.ени, а работниците са ***.или. Значи си заслужаваме всичко. Айде сипете си, че утре пак ви чака плантацията.

89

Анонимен

преди 6 години

Защо от Украйна, Молдова, Македония и Беларус не ходят да работят сезонно в Сочи и на езерото Байкал?Чудя се просто...

88

Анонимен

преди 6 години

Целия български бизнес е калкулиран и правен с тенденция за ниски заплати 10 пъти по-ниски от германските само че заложиха на куц кон.. работници няма..

87

Анонимен

преди 6 години

Станете програмисти и взимайте 3000лв. , Млади хора ще стават слуги да правят кефа на чужденците..

86

мързел-хипар

преди 6 години

Да си бачкат сами собствениците, мога и с малко пари да си клатя краката на плажа и да фиркам биричка. Нека баровците ми я поднасят.

85

Григорий Распутин

преди 6 години

До Има ли оли гоф ре ни20 работни дни)))Чул те господ,защото има и 30 работни дни по 12 часа в Европейска България,а бе цирка е пълен