9

от зоопарка

преди 6 години

аз съм РасисТ. не смятам, че това е хомо сапиенс сапиенс. Мисля, че е друг клон на еволюцията /или сътворението, кой в каквото вярва/ мисля че този вид е доста инвазивен и трябва да се отделя по принцип от нас, защото съвместното съществуване на двата вида води до проблеми за държавата и изтласкване на белите хора от нормалните им ареали на обитание. Смятам, че тези трябва да се управляват чрез апартейд, това е най-0добрата система, ЮАР беше процъфтяваща държава, световна сила, също и Родезия!

8

Анонимен

преди 6 години

До ВалентинО бледоклики човеко?Какво на майната си дири тази бяла жертва в Африка?

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Само да ти припомня, че борбата срещу апартейда беше любимата тема на нашата славна и непобедима Партия - БКП!!!А иначе казваш само верни неща.

6

Анонимен

преди 6 години

Нищо добро няма в тия хора.Колко страдания и смърт на невинни нормални порядъчни хора предимно бели докара бутафорната им борба за "независимост"И мъжът и разправяше приживе приказки за малки деца-как го пребивали с тояги и палки денонощно в затворите и така 30 години..А той човекът желязо.И сега какво?Групировки от чернокожи бандити убиват и изнасилват бели хора а ония им плащат социалните помощи,храната,лекарствата и водата.Благодарност и свобода и черен рай.

5

Пет

преди 6 години

Има нещо Добро в тази жена! Мъжа и е бил 27 години в затвора и тя не се е развела с него а се е борила за неговото освобождение и известност по цял свят! Иначе е щял да бъде забравен като Човек и потънало името му в забрава! Кой мъж би търпял брак при положение че той е свободен а жена му в затвора 27 години?!Бог да я прости!

4

Циник

преди 6 години

ЮАР - от държава със закон и ред - благодарение на двойката набедени шебеци-борци ... стана гето със строго охранявани квартали за бели.Шебеците - продължиха с това, което холандските бури бяха спряли - да се самоизбиват за плазмен телевизор...или шепа дрънкулки!

3

Валентин

преди 6 години

Същата престъпничка като мъжа си. Никой не пише за хилядите невинни бели, които са били погубени от тези престъпници

2

!!!!

преди 6 години

До ined - В ТАКЪВ СЛУЧАЙ, ПО-ДОБРЕ Е НИЩО.

1

ined

преди 6 години

За мъртвите или добро или нищо, така че за тая - нищо.