71

шматка

преди 6 години

Хайде и ние да си вземем няколко.Италиянците ще излязат по големи шушумиги и от нас.Правителството им не ги брои за живи

70

Давид

преди 6 години

Няма проблем. Африка е голяма и ще дойдат още. За политиците човешкия живот няма стойност.

69

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Аман от еврйската напаст и фашизъм!

68

Анонимен

преди 6 години

Европейският съюз стана кошчето на Израел .Това ще да е еврейската кампания "Да изчистим Израел". Страх ги е Шушана да не остане сама с някой Обонго И ДА Й ХАРЕСА ..за това ги гонят.Хората си пазят гена и развалят останалия свят за да останат само те най чистата раса.

67

Анонимен

преди 6 години

Разграден двор ... Отново. И докога така ще се приема всеки желаещ?

66

муспи

преди 6 години

Бог си знае работата (не яхвето де)! Ако Хитлер се беше засилил да ги депортира в тази ориенталска дупка, щеше да бъде вой, крясъци - най гонените, най страдащите, - а то, те сами си отидоха в пясъците. Така и ще бъде Края, - да търсиш евреин с лупа, няма да се намери, а и никой няма да ги търси и зловещия спомен за тях ще е изчезнал.

65

АfD Германия

преди 6 години

Това е поредното доказателство КОЙ УПРАВЛЯВА СВЕТА ! Израел сключва споразумение с Върховния комисариат на ООН, без да пита държави като Германия, Италия и Канада дали са съгласни ! Каква НАГЛОСТ ! Ако германското правителство се огъне, за да не разсърди Израел, това ще бъде допълнително наливане на бензин в огъня, пламнал вече и в Германия. Само за 3 дни над 40 000 души подписаха петиция за контрол на границите и недопускане на нелегални мигранти в Германия. Това е началото, очаквам горещо лято

64

Анонимен

преди 6 години

На евро,вяра да нямаш,***

63

Анонимен

преди 6 години

Няма ли кой отново да превърне в юдейската *** в пустиня? Много злини сътвориха през вековете тия. Но колкото и да ги гониха не можаха да ги унищожат. По-зле са от насекоми. Без тях светът щеше да бъде едно райско място без войни

62

наблюдател

преди 6 години

Поне в Канада не пращайте тази пасмина . Развалихте хубавата някога Европа, поне изчакайте още малко за Канада, та да можем да бягаме на някъде, ако решим.

61

Анонимен

преди 6 години

Еййй няма по нагла нация от юдейския.

60

Анонимен

преди 6 години

Германците трябва да се отърсят от нацистките си комплекси и да заложат на здравословен умерен национализъм. Вижте Австрия - те нямат проблем с гоненето на навлеци.

59

Анонимен

преди 6 години

Абе евреите все се жалват, че отвсякъде ги гонят, а не щат да приютят 16000 бежанци.

58

Анонимен

преди 6 години

Евреите никога няма да простят на германците, че ги изгониха от Европа и ги забиха в на географията най-милото място. Затова им спретнаха тази миграционна вълна. Случайно ли е, че всички тарамбуки искат в Германия? В Европа има и други държави с добра социална политика, но всички се струпват в Германия.

57

Анонимен

преди 6 години

Евалла на евреите. Ем - аут, ем за чужда сметка. Хитрият си е хитър, тъпанарят е либераст, еврогей и мултикултурен

56

Анонимен

преди 6 години

Еврейските расисти и фашисти постъпват с хората така както Хитлер постъпваше с тях. Ама не им беше хубаво и още вият като койоти на месечина.

55

Анонимен

преди 6 години

А със 3 милиона и 7 стотинхиляди? Ердо е прав, и говори истини които не изнасят на всички....

54

Анонимен

преди 6 години

На Германия не й стигат бежанците явно. Още не са достатъчно за да приемат исляма за офицялна религия.

53

ДА УТОЧНИМ!

преди 6 години

Свободни хора в Израел са предупредени да напуснат тази държава в противен случай ще бъдат вкарани в затвора!!! Това идва от държавата, която не пропуска нито една възможност в световен мащаб да говори с пълен глас за Холокоста! А какво всъщност е Холокоста- това е напълно обснован от гледна точка на икономиката на една държава акт за изземване на незаконно придобито имущество на една част от гражданите на тази държава чрез силови мерки. Израел прилага днес нещо по-страшно-затвор за невинни хора

52

Yudeo= fahist

преди 6 години

...Goyite izbiha 6000000 evrei....slujeyki im predano!....Sega pak se gotvyat ..da im uslujat....