6

Директор в компания

преди 6 години

Не би трябвало да има значение, мишките са си мишки.. могат да си злобеят и говорят каквото си искат. Важното е да изпълняват нарежданията..

5

Сливенският кашкавал

преди 6 години

Аз си правя интриги в офиса, голяма работа на всеки може да се случи, даже ме повишиха!

4

123

преди 6 години

Токсичните хора по правило са елементарни и ограничени индивиди,така че няма начин нормален човек да се справи с тях

3

Анонимен

преди 6 години

Глупости! Заяде ли се някой с теб, никога няма да се откаже от атаките. Заядливият може да си позволи такова държание, защото е човек на някого. Ако не е с гръб, ще се свива и няма да провокира неприятности. Никой не обича заядливци, но си стоят на работа във фирмата и не ги отстраняват. Злият колега може да ти причини невероятни проблеми за цял живот.

2

Анонимен

преди 6 години

То на това обеснява ли се не едно радио разбира по добре няколко години на няколко елемента се опитвам да обесня какво да прави не поема затова мисля да е каквото повикало това се и обадило да си късам нерви не а това и с роднини две трети зарад класа не благодаря

1

Перушан

преди 6 години

Когато дойде вашият ред да изтичате за закуските на колегите, плюйте в кафето на злобаря, пръднете му върху сандвича, сложете му муха в поничката или се изсекнете в крема й.На следващия ден на всеослушание разкажете какво сте сторили и обещайте пред всички, че това е само началото. Ако продължи да ви тормози, какво още сте му намислили, охоооо!