36

Анонимен

преди 6 години

Ми върнете се в Африка и там си направете бизнес и луксозни офиси. Стройте си сгради, теглете си кредити и си ги плащайте, играйте си на борсата, и най- важното, лекувайте се с черни лекари във ваши си болници. Правете си на воля научни открития и си живейте както намерите за добре. Ние всичко това сме го направили и никога не сме търсили вашето одобрение. Не го търсете и вие.

35

Анонимен

преди 6 години

Е нали имаха черен президент във ФАЩ. Щом може черен да стъпи на този пост значи може да заема какъвто пост си пожелае, стига да има умствения капацитет и образованието!

34

Цецо

преди 6 години

Чисто статистически е нормално от малцинствата да има по-малко представители в различните професии, виж, ако бяха болшинство, тогава щеше да има проблем на расистка основа. Нещо не можах да схвана... този Гарланд иска да вижда повече черни архитекти от белите ли?!? Ако е така, този човек определено е расист!!!

33

Киро Х

преди 6 години

"Когато обаче Гарланд се огледал наоколо в колеж по архитектура в Бостън, той не видял много хора като него - в стаите имало малко чернокожи студенти и още по-малко преподаватели, разказва Асошиейтед прес."====================Хм, ами може би е трябвало да отиде в някой колеж по архиктектура в Сомалия, Етиопия, Гана, Чад или Судан - сигурен съм че там е щял да види много чернокожи студенти!

32

сдждсж

преди 6 години

Ами то колежите да не са безплатни там? Нямат пари да си пратят детето в колеж и после то не изкарва достатъчно пари да прати своето дете и се получава затворен кръг. Как да станеш архитект без образование

31

Джо

преди 6 години

Юес искат всички да са равни. Но това е безсмислено като сухия режим или комунизма. Само покойниците са равни.

30

Анонимен

преди 6 години

Все приказват сошъл джъстис мисионерите как всичко било предразсъдъци и цвета значел както цвета на два коня - отдолу все кон. Ако обаче питате някой генетик, ще ви каже ИСТИНАТА, която е следната - в африканците неандерталско ДНК няма, а в европейците - има. В азиатците има гени от тн Денисовиански човек, в останалите - няма. Расовите разлики са ДЕЙСТВИТЕЛНИ. Да, всички сме хора, би следвало да имаме равни права, но и сме различни един от друг.

29

Анонимен

преди 6 години

Чернокожите са мързеливи, крадат от фирмата, ползват неправомерни болнични, и когато шефа реши да ги уволни му отговарят с "искаш ли да викна 20 - 30 момчета, да видиш какво ще стане" (лично съм бил свидетел на такъв случай)!Е, не знам кой нормален работодател би назначил чернокожи при това положение...

28

Анонимен

преди 6 години

Абе тоя кви глупости говори. Нормално няма черни,защото са мързеливи и неуки и предпочитат да стоят на социални помощи угоявайки се като прасе за Коледа и раждат по 100 деца започвайки от 15-16 годишни. Забъркват се в престъпления защото е по-лесно и са или вечно пияни или дрогирани. А пък да се изразяват???? Та те мучат неразбираемо като говорят. Така,че не знам тоз образ от статията какво се възмущава. Да се беше обърнал към Обама да се оплаква. Все пак беше от техните хора

27

@

преди 6 години

На това му се казва "изкривяване на реалността". За какъв расизъм може да говорим в САЩ, като 8 години имаха черен президент. Там имат вече поколения черни които са на социални помощи. Никога не са работили ни няма да работят. Има безброй фондации които плащат образованието в колеж на всеки черен който пожелае да учи. Желаещи обаче няма много.Докато белите трябва да се оправят сами.Имало е преди десетки години робство и дискриминация на черни, факт, но отдавна е обратното.

26

Анонимен

преди 6 години

Църният ген е носител на тъпотия, алчност, величие и т.н. Америка повече няма да изберат "бял" президент, както и ние човек от типа на завряния зет!

25

българка

преди 6 години

работя с африканци и други 4ерни абсолютно вси4ки са поне 50 степени по *** от бял средно грамотен 4овек, на вси4ко отгоре са ал4ни мързеливи нагли аругантнни и не4истоплътни като не им изнася все повтарят ве4ното - расизъм ,, но раждат 4 до 8 деца което е тихата инвазия това прави западните страни заложник на африканците и те ве4е са асимилирани,,, за съжаление ;(

24

к

преди 6 години

До при нас как еКурнелия е еврейка от бандата на Соломон Паси - ти хал хабер си нямаш кой кой е в тази държава и в този свят !

23

х

преди 6 години

такава бездарна, пошла, дразнеща с плиткоумието си птппаганад не бях чел от времето на комунизтическия интернационализъм ....до преди 100 години тези "африканци" живееха по дърветата и се замеряха с *** по време на любовния си период, след това дойде белия човек и ги откара с кораби отвъд океана да бачкат на плантациите, 50 години по-късно евреите-лихвари решиха че могат да им раздадат ипотеки и да използват гласовете им за да се подиграят с демокрациятарезултатът ... погледнете запада

22

при нас как е

преди 6 години

Някои все още мечтаят за социализъм и грубо администриране.За да се издигне един бял в йерархията са необходими поне три поколения.Като дадоха привилегии на комунистите какво направиха?Даваха предимство на Раб Фак и ги направиха началници. България от цветуща стана бавноразвиваща се. Дещата им сега са най-големите разбойници.Вижте *** от не помня кое село.

21

Andreshko

преди 6 години

Какво се вайкате за черните? Ако един такъв го сложите на по висока позиция и белия зависи от него за нещо,вижте тогава как се държат...Не съм расист,но държанието им е отвратително,ако зависиш от тях.

20

Анонимен

преди 6 години

А на някого пука ли му, че черните архитекти не били много?

19

Редът на нещата

преди 6 години

Това изречение от Анонимен 11 си заслужава да се повтори:"Дори на спортните олимпиади черните са най-бързи в бягането, а белите най-добри в стрелбата."

18

Нещата от живота

преди 6 години

Който за каквото е учил.Белият учи и докато учи кара евтина кола, носи евтини дрехи, живее в евтини квартири... Като се изучи - забогатява.Черният не ще да учи, но завижда на успелия бял за мерцедеса, къщата, професията и т.н.

17

;-)

преди 6 години

Ако обаче напишете в Гугъл "рапър" и после "изображения", 90% от снимките ще са на чернокожи. Значи в рапа дискриминират белите. ;)