10

Анонимен

преди 6 години

Криворазбраната свръх хигиена е също толкова лоша, колкото и пълната и липса. Толкова ли е трудно да се разбере? Или снобарщината преди всичко, на всяка цена, за да сме сигурни че другите сноби няма да ни скочат? А здравето - майната му на него.Като във всяко нещо в този двойнствен свят истината е по средата, а не в някоя от крайностите.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Човекът не ти препоръчва през цялата година да се къпеш по три пъти на ден, а само в най-големите горещини.Събуждаш се изпотен, защото още в 5.00 сутринта е било 23 градуса и задушно. Взимаш душ. Като се върнеш от работа си вир вода, защото навън е 36 градуса на сянка. Пак взимаш душ.Но привечер излизаш. И след като се прибереш, ако продължава да е горещо, защо да не вземеш душ и преди лягане?

8

И не само

преди 6 години

Да се къпете ами си изпирайте и дрехите .Каква полза от къпането ако след това си облечете същите *** парцали ....

7

вяер

преди 6 години

Против лошата миризма от изпотяване се използва Део кристал.Той не спира изпотяването,само не позволява размножаването на бактериите.

6

Анонимен

преди 6 години

"По възможност, през лятото взимайте душ не само сутрин и вечер, но и през деня, ако е много горещо."И ако го правиш това, резултатът е:-свръх секреция на всички мастни жлези по кожата-свален общ имунитет-кожни проблеми

5

.

преди 6 години

И най-важното: Къпете се! За бога, хора, къпете се! Водата не е толкова скъпа. Понякога очите ми се насълзяват от зловония, докато пътувам с градския транспорт... :(

4

Анонимен

преди 6 години

Е що? Изпотяването е естествен наобходим и полезен процес на тялото. Потенето е начин на организма да се охлади, а също така да изхвърли отрови. Много е просто - мийте се, къпете се.

3

Анонимен

преди 6 години

"Можете да се спасите от изпотяването с тези стъпки"Скоро очаквайте продължение: Как човек да се спаси от кихането, кашлянето, ходенето до тоалетна и най-вече дишането.

2

Много кока и бело

преди 6 години

Айде дано повече смърделли да я прочетат тая статия! АЙДЕ ДАНО БОЖЕ, ДАНООООООООООООООО!

1

Практичен

преди 6 години

По възможност, през лятото взимайте душ не само сутрин и вечер, но и през деня, ако е много горещо.