Агнешко се купува само от стопани, които са го гледали, а НЕ от прекупвачи, мери се живо, коли се НА МЯСТО а вие гледате процеса. Абсолютно всяка друга покупка на агнешко крие множество рискове, че ще бъдете измамени.
"АГНЕШКОТО" НА ПАЗАРА ---Е ..."ШИЛЕШКО"...ЗАЩОТО Е 25-кг./на труп/ И СЕ ВОДИ "ОВЧО"ИСТИНКОТО "АГНЕШКО" Е ---ПОД 13-кг/трупно!
"Измами по Великден"??Само по Великдеен ли???????Хайде стига глупости.Телето *** бива мамено ДЕНОНОЩНО.
Шилешко не ям и не купувам. Мислите ли че някой ще ви продаде истинско агнешко? Това в магазините е всичко друго но не и агнешко. Които са виждали истинско агнешко знаят какво им продават търговците. Най лошото е че хем ви продават шилешко представено за агнешко а е и старо замразено с години във фризерите. Но както са казали старите хора като няма риба и рака е риба. Приготвил съм си едно сукалче около 13 кг живо тегло това е истинското агнешко.
Колега 2, забравяте, че от 1 тон агнешко следва да свалите класическия рандемана и да добавите разходите, които търговецът има. Представям нагледно:1 тон живо тегло - след рандемана, в зависимост от животното, остават 300-600 кг.При цена от 5000лв/тон живо тегло, сам можете да сметнете колко "се връзва" 1 тон чисто месо.Прибавяме транспортни разходи, ФРЗ, разходи за помещението, други разходи, ако има такива и печалбата на търговеца.Цифрите в този пример са ориентировъчни.
Така е при Радев. Дупки по пътищата, некачествени сирена, месо и козунаци. Ниски доходи и престъпност. И руския милиардер в расо Кирил го бие по главата.
мисля да не консумирам месо, яйца и козунак по празниците, традициите са хубаво нещо, но имам лоши спомени
Измамите по Великден: Некачествено месо, няма етикети...