12

ПРАВИЛНО!

преди 6 години

Агне се купува от СТОПАНИН---НЕ , от ПРЕКУПВАЧ!

11

Опитен

преди 6 години

Агнешко се купува само от стопани, които са го гледали, а НЕ от прекупвачи, мери се живо, коли се НА МЯСТО а вие гледате процеса. Абсолютно всяка друга покупка на агнешко крие множество рискове, че ще бъдете измамени.

10

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

"АГНЕШКОТО" НА ПАЗАРА ---Е ..."ШИЛЕШКО"...ЗАЩОТО Е 25-кг./на труп/ И СЕ ВОДИ "ОВЧО"ИСТИНКОТО "АГНЕШКО" Е ---ПОД 13-кг/трупно!

9

Пенсионер

преди 6 години

На мен ми се е прияло овче. Не съм ял от 50г. Никъде не продават.Що така?

8

Анонимен

преди 6 години

"Измами по Великден"??Само по Великдеен ли???????Хайде стига глупости.Телето *** бива мамено ДЕНОНОЩНО.

7

Анонимен

преди 6 години

Шилешко не ям и не купувам. Мислите ли че някой ще ви продаде истинско агнешко? Това в магазините е всичко друго но не и агнешко. Които са виждали истинско агнешко знаят какво им продават търговците. Най лошото е че хем ви продават шилешко представено за агнешко а е и старо замразено с години във фризерите. Но както са казали старите хора като няма риба и рака е риба. Приготвил съм си едно сукалче около 13 кг живо тегло това е истинското агнешко.

6

House M.D.

преди 6 години

"...кланически..."

5

House M.D.

преди 6 години

..."класически рандеман..."/проклета клавиатура - сама сменя думите/

4

House M.D.

преди 6 години

Колега 2, забравяте, че от 1 тон агнешко следва да свалите класическия рандемана и да добавите разходите, които търговецът има. Представям нагледно:1 тон живо тегло - след рандемана, в зависимост от животното, остават 300-600 кг.При цена от 5000лв/тон живо тегло, сам можете да сметнете колко "се връзва" 1 тон чисто месо.Прибавяме транспортни разходи, ФРЗ, разходи за помещението, други разходи, ако има такива и печалбата на търговеца.Цифрите в този пример са ориентировъчни.

3

Професор

преди 6 години

Така е при Радев. Дупки по пътищата, некачествени сирена, месо и козунаци. Ниски доходи и престъпност. И руския милиардер в расо Кирил го бие по главата.

2

Анонимен

преди 6 години

Великденът" в Милиционерия е много "милиционерски" та дрънка.

1

Анонимен

преди 6 години

мисля да не консумирам месо, яйца и козунак по празниците, традициите са хубаво нещо, но имам лоши спомени