19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Понеже си просто момче, а и неуко, ще ти кажа, че в едно си прав - да, руснаците първи стигнаха Венера, изпратиха 6 автоматични станции, измериха температурата и химичниясъстав на атмосферата, а после и на повърхността на Венера. Незнанието не е оправдание на glупостта.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Скайлаб падна в източната част на Индийския океан, близо до Австралия.

17

Анонимен

преди 6 години

До 14ТамЪн две изгоряха - Чалънджър мисля годината беше 86 и Колумбия

16

Бачи Кикотаеца

преди 6 години

Не забравяйте, че китаеца произвежда от совалки, като минеш през айфони, та чааааааааааааааак до пластмасови лазерчета, химикалки и подпиралки за врата...КРАИ. КИТАЙ ИЗЯДЕ СВЕТО! КРАААИИИИИИИ!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте, че дори българската лютеница се прави с китайско доматено пюре.

14

Анонимен

преди 6 години

СКАЙЛАБ НЕ ПАДНА ЛИ И ТЯ В ПАСИФИКА?И ЕДНА СОВАЛКА ИЗГОРЯ КАТО ФАКЛА ЗАЕДНО С ПЛЪНКАТА, МАЙ СЕ КАЗВАШЕ КОЛУМБИЯ.

13

Анонимен

преди 6 години

Абе стига с тези болни фантазии- великите китайци и великата им стена , в момента велики са им ментетата и сигурно мнозина от вас ,дето ги възхвалявате, сте им сърбали попарата с някоя некачествена стока , чайните свястна стока изнасят само за омразния ви САЩ- тук ,щото млогу нъ уважават - *** ,какво са направили голямо през ХХв, стига с тази стара слава от каменната епоха , какво си заравяте главите като щрауси , те и арабите са измислили числата , ама сега са на социални помощи

12

Осман

преди 6 години

До само кинание турците сме номер 1

11

само кина

преди 6 години

Китай са номер едно вече.

10

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Извънземните,няма да...изтърват китайците извън Слънчевата система,по...обясними причини и за нас...земните.Народ,който е построил преди хиляди години с допотопни технически средства Великата китайска стена,видна и от Космоса,би направил...чудеса със съвремени и бъдещи технологии и на това ние ставаме свидетели.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Ни хао! Какво треперене падна, когато неуправляемата 80-тонна "Скайлаб" падаше! Умниците не бяха предвидили корекционни двигатели и за малко да уцелят Австралия. Така, че по-леко, друже, учи мандарин, ще ти потрябва, ако си по-млад. Цай тиен!

8

Анонимен

преди 6 години

До Mente in ChinaКитайците имат производство за бедни - "Made in Chas po Trudovo". Нали трябва да учат малките китайчета на труд и умения! Ти знаеш ли какво металознание и металургия трябват за направата на една голяма ракета? Какви материали и технологии трябват заедна лопатка за турбина? ***!

7

Discovery

преди 6 години

Който завладее космоса първи, той ще владее и останалата част от света, така че... нещата са доста сериозни в момената за надпреварата. Не е важно кой е първи е пратил еди кой си еди къде си, а кой първи ще поеме контрола над тея места...

6

Анонимен

преди 6 години

Само да не почнат да правят сателити с атомни реактори,че както ги оставят да падат където им скимне ще стане лошо.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4РусНаците освен това стъпиха на Венера, Меркурий и Слънцето. Няколко пъти. Понеже са скромни и не се хвалят, ще покажат скоро само анимационни филмчета.

4

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са първи в Космоса и първи стъпиха на Луната, но не казаха на никой, защото ако кажат трябваше да споделят какво са намерили там и на останалите от СССР. Краварите като разбраха чрез шпионите си cъщо искаха да пратят хора на Луната, но не усяха и скалъпиха един филм

3

..

преди 6 години

И какво им пречи? Нямат пари ли? Или може би нямат "мозъци"?Имат, имат, от всичко имат по много. Западняците все-още не искат да призанят, но китайската икономика е май-мощната в света.

2

Анонимен

преди 6 години

Ако отиват да си приберат машинариите , преди да са паднали на главите на хората - идеята е човеколюбива

1

Mente in China

преди 6 години

Тия вече ще изнасят ментаци и извън Земята .... Клоуни.