10

Yudeo= fahist

преди 6 години

...Prekrasen Dvoretc.....i mnogo cvetya....rasteniya koito ninoga ne ste vijdali...Struva si ....Idete i se nasladete...

9

Младши до Мачу Пикчу

преди 6 години

И аз бих гласувал за Владо Береану ако той на всеослушание почне да пропагандира,че истинското му име е Владо Борянов а другото е варваризиран фалшификат!

8

Щ.Младши

преди 6 години

Кажете им да не се свират много в изконните Български национални територии,че ще почнем да ги питаме дали си знаят истинския произход или знаят само лъжите,на които са ги учили в училище.

7

Некъф

преди 6 години

А е днес.бг, вие подигравате ли се с нас християните?!Пишете за велик ден, а сте сложили тая джамия на снимката на статията!

6

мачу пикчу

преди 6 години

Че то и български гласове много , но аз бих избрал Владу Беряну...

5

Анонимен

преди 6 години

Не е джамия а в ориенталски стил! Вътре са нормални стаи за живеене. И стига с вашите предразсъдъци! 6000 румънци ще дойдат и ще оставят камара пари. Ако за теб това е е нищо, то това за този малък град е от голямо значение. Раздвижва се целият град!

4

Анонимен

преди 6 години

Какво ви пречи снимката? Това не е просто снимка, а снимка на резиденцията на румънската кралица Реджина Мария! Който румънците посещават всеки уийкенд. Има си причина за да е във формата на джамия. Кралицата излиза с лодка в морето, но излиза буря и един турчин я спасява. Тя в негова чест построява резиденцията си в ориенталски стил. И не само много от елементите по украсата в самия комплекс са ориенталски.Взели жендърчетата да плюят!

3

Анонимен

преди 6 години

сайтът си е супер, всичко си е наред

2

До 1

преди 6 години

Насоката в този сайт е такава

1

Анонимен

преди 6 години

Добра снимка. Точно като за Великден.Но пък е може би е умишлено подбрана от автора на статията за повече коментари...