17

ахахаха

преди 6 години

дупка до 2

16

Т

преди 6 години

До Boko boКакъв фото колаж. Миналата седмица околовръстното към люлин е като разкопана нива. Опитваш се да правиш слаломи където може но е невъзможно. Знаци за ремонт на пътя нямаше. Задръстванията в четвъртък и петък бяха...

15

ха сега

преди 6 години

По принцип при проектите, в случая за пътища до строителя отиват около 10% от отпуснатата сума. Например ако по проект са 2 000 000 (2 милиона) лева на този, който изпълнява проекта се дават 200 000 лева. Всичко друго отива за комисионни - първо на най-големият милиардер в България и после надолу по веригата. Акосе крадат 10-15% може да се направи нещо, но като се откраднат 80-90% от парите нищо не става и затова пътищата карат по 1 седмица. Все едно да искаш да направиш 1кг хляб за 5-10 ст.

14

Boko bo

преди 6 години

Това е фото-колаж. Гнусна и долна инсинуация на комунистите дето искат да провалят евро предстедателството ни. Просто не може да е вярно.

13

Ц

преди 6 години

Един ден режат асфалт,после един месец дупките стоят така, добре оформени, очертани със заострени ръбове. Така, който не е успял да си потроши колата и изкриви джантите, да го направи. И чак тогава слагат нещо като асфалт. След това един месец няма дупки и при първият дъжд, дупките стават по големи от колкото са били.И защо ни лъжат, че правят нещо? Защо им се плаща? И на всички им е ясно вече, защо Винетка ходи с чанти за по 3000лв и обувки за по 5000лв. Плащай народе, гласувай........

12

Фарсът на Борисов

преди 6 години

Това е фарсът на Борисов: много пари се дават за магистрали, метро, ремонти, саниране, но т.к. все наши фирми печелят, няма как да се наложи проверка за качество. Една част от парите са дадени за помощи на бедни политици и чиновници и за качеството няма. Не се слага контрол и резултатът е виден: в рамките на един месец два ремонта на една и съща дупка, магистрали на вълнички, метрото капе и няма тоалетни и т.н.

11

Асфалт не се яде

преди 6 години

Дупките няма да се запълват-защото *** ви казаха ,че асфалт не се яде. Никакъв нов асфалт!

10

Само...

преди 6 години

...чаках лекичко да се постопли. Колата измита пред блока и с обществен транспорт. Мръсно е вътре, постоянно съм болен от него транспорт, претъркано е, задушно е вътре в този транспорт, но т'ва е - по-хубаво няма.ПС: Липсват ми много годините докато бях студент в Германия ;( .

9

боби

преди 6 години

Нахраних ги добре общината, след като спуках 2 гуми там, правете го и вие, може и да разберат намека... call. sofia .bg/bg/Signal/Details/80072

8

гербер

преди 6 години

ние сме най стабилни, престъпност няма, магистрали бол, а вие неблагодарници за некфи фалшиви дупки ревете.в гербистан дупки няма! и всички работни зони са обозначени правилно.

7

HeinrichHimmler

преди 6 години

Не стига , че ремонтират със скоростта на костенурки и по няколко дена 5 човека кърпят 2 метра асфалт, ами и никога не обозначават асфалта като го нарежат. Никога, никъде няма знаци, обозначаващи ремонт на пътя, освен ако той не е много мащабен. За такова отношение ли плащаме данъци, винетки, прегледи и какво ли не. Мръсни мутри, върнете ни държавата!

6

шофьор

преди 6 години

Скъпи винетки, по висок данък, увеличена гражданска отговорност, скъпи ремонти и много дупки по шосетата накрая.

5

Защо м амка ви

преди 6 години

Лошо няма, че се кърпи обаче, кой умник реши точно когато вали или се очаква да вали???Изрязаните участъци се запълват с вода и не се вижда, толкова ли е трудно да се следи прогнозата за времето не знам.

4

Анонимен

преди 6 години

Важното е че сме стабилни и Тиквун го галя папи по главата.

3

Коментатора

преди 6 години

Господа, не ви ли омръзна да ви лъжат с тези кръпки? Кръпките са идеален начин да се краде, над 30% не могат да бъдат измерени, нямало пари за цялостно преасфалтиране, как намериха 3,5 милиарда евро да обезщетят алчните вложители на КТБ, а сега не могат да осигурят средства, ще чакаме ТОЛ таксите, а до тогава ще се избиваме по пътищата, пресен случай на Околовръстен път София, автобус на градски транспорт за да избегне дупка размаза два автомобила с ранени хора.

2

Н

преди 6 години

На запад, стържат и пълнят веднага. Ако не знаеш заминават 2 гуми минимум

1

vlady

преди 6 години

Нормално е след изрязване дупките да се оставят да зреят поне 72 часа, съвременната технология го изисква. Важно е новият асфалт да се уплътни по най-съвременната технология с потропване на индиец.