137

Истинен

преди 5 години

Всички които разпространяват поклоничество към чужди раси, етноси, култури религии са прокълнати ще горят, това не ехристянско, колкото до америка това не е идеал за нищо освен за *** или лъжа и всички които го сочат като идеал за свободА истина или подобно трябва да им иизгорят това проклятие в тикват коетонекви магиосници са залогили, ги ритат се събудят или даим покажат истината, там стачките дето показват са симулация всичко е менте. конфликт няма това също е симулация богатите са наедно

136

Анонимен

преди 6 години

Руснаците затъват все повече и повече!

135

Анонимен

преди 6 години

Още 2007 *** Путин каза на другарите от запад, че еднополюсния модел е приключил и разграбването на Русия се отлага. Консуматорското общество да си търси как да се издържа.

134

Анонимен

преди 6 години

" Най-смешната теза е, че САЩ и ЕС нямали човешки потенциал... "Е , имат как да нямат ?Едно натискане на копчето итаборът им от човешки потенциалотива към небето .

133

бг

преди 6 години

В Библията пише в коя посока ще тръгне.

132

ЕС и Русия

преди 6 години

Съюз ще има. Свърши еднополюсното царуване на САЩ, наложено след Втората.Няма нормален човек, който да не пожелае Съюз между Русия и Европа, той е неизбежен.Германия направи първата крачка - СП 2. Когато фактите говорят, и сателитите мълчат.В Украйна започна недоволството от промени в Здравеопазване и безработица. Нищо, че по БГ тв-тата не дават протестите на обикновените хора.Дори депутатите в Радата осъзнаха цената на демократичните банани.Тепърва Светът ще отхвърля диктата на САЩ и НАТО.

131

Анонимен

преди 6 години

139 като химик ли се изживяваш днес? Как пък разбираш от всичко бе? И понеже си навсякъде, си никъде. Лебедар.

130

Анонимен

преди 6 години

Посоката е ясна - всички империи свършват са трагичен упадък и разпад. сащ няма да са изключение. Ще се срунат с чутовен гръм.

129

посоката е ясна

преди 6 години

Накрая всички диктатори свършват в бункер като Кадафи,Бин Ладен,Садам.....Путин има ли си бункер..ха.ха

128

Анонимен

преди 6 години

Не сме чували за Новичок, НО имаме Антидот за него и случайно ни беше под ръка когато отровиха-Антидотът е срещу цяла група отрови, към която спада този Новичок и които отдавна са известни. Какво неясно има?

127

Анонимен

преди 6 години

До АЗ това си беше чисто политическо мероприятие на САЩ и Англия срещу Путин най вечеТака и трябва!Млати кьосавия недоносеник по темето!

126

СатаНАТО

преди 6 години

Съюз между ЕС и *** може да има колкото между лъва и магарето.Най-смешната теза е, че САЩ и ЕС нямали човешки потенциал...И това го казва неква кирлива ватенка, при положение, че населението на *** е 6 пъти по-малко от това на Запада и 70% са тотални евразийски ***.

125

Я па ти...

преди 6 години

До 133 Е не бъди чак толкова краен.Синчето на Корделка и други деца на социалисти не желаят да се върнат в България.Искат при лошия Запад.

124

Така е

преди 6 години

До Анонимен 118 Ако имаше поне малко понятие от истинска икономика щеше да знаеш че печатането на хартия води задължително до инфлация. А долара е по стабилен от всякога.Икономическите закони важат за всички , даже и за комунистите , макар че не ги признават.Те си знаят измислената планова икономика която ни доведе до това дередже.

123

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 114 Китай била социалистическа държава...Вярваш ли си.? Единственото социалистическо е името на ККП всичко друго е контролиран капитализъм.Там бесилото е на мода.

122

Анонимен

преди 6 години

Блокиране сметките на руските олигарси в западни банки и изгонване на децата им от ЕС и САЩ. Тогава конфликта ще приключи моментално с пълна победа за запада.

121

Кой?

преди 6 години

САЩ и Британия се уплашиха от съюз между Европа и Русия, да не говорим че Турция следва самостоятелна политика. Като включим Китай мита на 128 американски стоки. Индия с ново поколение програмисти и посещението на арабски политици в Русия.Пъзелът е сглобен.Съюз между Русия и Германия е неизбежен, след тях и Европа. Британия е троянският кон на САЩ в ЕС. Още в началото Бритите съдаваха конфликти, при излизането си от ЕС - също.Рано или късно здравият разум ще победи.ЕС и Русия=на силна Европа

120

Анонимен

преди 6 години

До к127 Мързи те да напишеш нещо друго,ами ползваш копипейс от статията за Борисов и кой знае още окъде?Май,няма да получиш пари за вечеря днес.Руските тайни срлужби избиват неудобни не за първи път и то в Англия,найвече.Те убиха и българина Георги Марков.Литвиненко,Немцов,Политковская,Березовски...

119

к

преди 6 години

идеята че Руските спецялни служби са убили бивша Украйнска отреп_ка с отровен газ, в публичен парк и не само абсурдна но и гротескна Още по страннен е фактът че няма жертви сред посетителите на парка - това все пак е БОВследващия път Русия сигурно ще изстреля ракета или ще бомбардира Лондон когато иска да убие поредната безполезна Украйска от_репка, прибрана на хранилка от ЦРУ....западът се превърна в смешха и жалка пародия на това което беше преди 40 години !

118

Ники

преди 6 години

Всичко ще утихне. Путин е преизбран. Но след 4години когато изтече и тоз негов мандат????