44

УМЕН

преди 6 години

С кой бе? То не останаха малки и слаби държави с които сАЩ да не са започвали война. А с големите и силните не смеят. С Русия да не говорим. Щото ще ги анихилира за наносекунди.

43

Реалист

преди 6 години

Какво война? Тръм привиква подчинения си Путин на иструктаж , вие за някаква война...

42

Анонимен

преди 6 години

Некви смачкани от Тръмп либерррассссти чрез медиите си *** глупост след глупост.Все акъл дават и все някакви експерти вадят от червените си ***. И все се оказват в грешка и жалки.Тръмп се опитва оправи бакиите оставени от тях. И доста успешно до сега.

41

Анонимен

преди 6 години

И за какво им е бил на руснаците флот срещу Германия? По море пътя е доста по - заобиколен и освен това за да ядеш трябва да ловиш риба. По земя можеш да се снабдяваш от местните, по - сигурно е и т.н. Англичаните, великата морска държава, не можаха да излязат от острова окато руснаците не набузиха Хитлер и поеха към Берлин. Срещу Япония също не им е трябвал флот - смазаха манджурската армия почти без жертви.

40

бг

преди 6 години

Още една малко известна случка,левакк.....Сталин е изпратил четиримилионна съветска армия на източната граница,която да нахлуе в САЩ в посока към Ню Йорк и Вашингтон,в случай на американско атомно нападение.Имали са тайно съглашение с Мексико...ps...в посока на Ню Йорк и Вашингтон означава пълно премазване на САЩ.

39

бг

преди 6 години

Ти си левакк......"Американците" създават първи атомната бомба и обмислят да я използват срещу СССР,но не са разполагали със самолети-носители,които да изминават толкова дълги разстояния.

38

Анонимен

преди 6 години

До 29Поредният пълен левакк по ВСВ. Русия няма флот, няма ВВС , няма и модерно оръжие. САЩ започва войната в Атлантика с над 500 кораба и подводници срещу флота на Хитлер , САЩ докарва над 10000 самолета , за да изравни със земята всички заводи и инфраструктура на Хитлер. Наясно ли си че Русия никога нямаше да влезе в Германия , без САЩ - парцалл смешен. Отделно САЩ имаше Атомно оръжие можеше да превърне русия в пепел заради започнатата от нея война - и с това ли не си наясно ? Фантазьор

37

нико

преди 6 години

ако иска да започва още утре само че иран и сев.корея не са либия ирак и сирия а и по численост далеч армииите им са къде по от арабските иран имат съсед русия а корея и китай и русия предимството на корея е терена а на персите омрузкия проток

36

Слави Трифонов

преди 6 години

НЕ ГОВОРЕТЕ ЛОШО ЗА АМЕРИКА И АНГЛИЯ, АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СТАНЕТЕ МИШЕНА ЗА ЦРУ!

35

Много кока и бело

преди 6 години

Ще почне война, да. То се е видяло, че ни готвят НОМЕР ТРИ

34

Баче Боци

преди 6 години

Кога така ще се чудим и за наш Боци ... ама няма пари и войска. Всичко подари на американците тоя. Разтворил ни е бузите като крава за разплод. То не че ако бяха БКП щеше да е друго ама...Нямаме българска партия тука в България. За тва сме така

33

бг

преди 6 години

Биби Натаняху взима решенията,а не Тръмп.

32

бг

преди 6 години

Юни,1944год......почти накрая.

31

бг

преди 6 години

14 американски войници срещу един германски запасняк (тракторист).

30

бг

преди 6 години

Американците са воювали срещу германски възрастни запасняци и юноши.

29

бг

преди 6 години

Това не е Бранник,това е Ционист.

28

Гогата

преди 6 години

Ким ще изхруска Тръмп Изкуфелия като препечена скумрия.

27

Анонимен

преди 6 години

До 21, абе парче възхваляващо долината на кравите! Поне известно ли че три четвърти от германските дивизии са били срещу Русия и само 25% срещу обединените западни сили с Америка! Никога, ама никога краварите не са стъпвали в битка ако не са имали огромно превъзходство ..единствената им сила са избиването на жени и деца преди няколко дни станаха 74г от запалването на София!

26

бг

преди 6 години

Джон Болтън е отка.чена овца.

25

Отговор

преди 6 години

"Въпросът във Вашингтон: Ще започне ли Тръмп война?"Тия във Вашингтон какво си задават въпрос, на който прекрасно знаят отговора?!Това ми прилича малко на "Крадецът вика "Дръжте крадеца".