33

Титова войска

преди 6 години

Аз мисля, че рано или късно ще се обединят- интересът клати феса! Или ще ги обединят!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен (11)"Американците никога няма да допуснат обединение на Корея"____________________________________________________________Относно пиндосите си прав, но забравяш диалектиката. Никога не казвай никога!Днес те все още имат сили и определено няма да допуснат, но след 10-12 години дали Русия и Китай ще се интересуват от тяхното мнение?

31

относно заключението

преди 6 години

Струва ми се, че срещата между КНДР и САЩ все още не е потвърдена от КИМ.

30

Анонимен

преди 6 години

А вие откъде знаете, че Северна Корея има междуконтинентални ракети или си мислите така, защото "по телевизора така казаха"?Той и Садам уж имаше химически оръжия, ама истината се оказа друга...

29

ustafan

преди 6 години

Mnoo gotini tea coreiki, ai, ai, ai...bg prezident koga ste ide da gi pipne na jivo?! ;-)

28

Обяснение

преди 6 години

До ИМПЕРИАЛИСТОт землямките, там народа гладува и прави атомни бомби и сателитите които изпращат в космоса - елементарно Уотсън. Но виждам че ти не си демократ, и затова не можеш да го проумееш.

27

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Е, сега някой да ми обясни, как бедна и гладна страна може да произвежда атомни и водородни бомби и да изпраща сателити в космоса. Или КНДР е зле защото не позволява на МВФ да я спасява?

26

мдаа...

преди 6 години

върхушката в Северна Корея замезва и набива суджуци, а народът гладува, живее в землянки и развива ядрени технологии, балистични междуконтинентални ракети, собствени космически технологии и спътници, даже собствен смартфон и собсвени таблети произвеждат...

25

Makedon

преди 6 години

I baj Tose vaka na vremeto primase bolgarski pevici vo kabinetot .....

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонименединствените, които не гладуват са върхушката и трябва да си абсолютен кон с капак, за да не го виждаш, че да казваш на черното бяло

23

Анонимен

преди 6 години

А бе. Нали според нашите евроатлантици в Северна Корея гладували, кво стана?

22

хахаха

преди 6 години

До 20, Анонимен,аххахахаха, къде ви промиват така

21

Чучхе

преди 6 години

Три са основните принципи на Чучхе:1. Не завиждай на другите, не гледай какво правят и как живеят.2. Разчитай само на собсвени сили, страната трябва да е самосостатъчна и да не зависи от външни фактори3. Не позволявай външно вмешателство и диктатС тази три прости принципа надживяха СССР, Саддам, Каддафи и сега всички, дори САЩ ги уважават и разговарят с тях като с равни.

20

Анонимен

преди 6 години

Само страна с голям икономически потенциал и напреднали технологии може сама да произведе ядрено оръжие и да развива ядрена енергетика и космическа програма. Това не става в "мините" да направиш космически спътник, както ни обясняват триполовите дрогари.

19

Анонимен

преди 6 години

100% от севернокорейците имат много по-висок стансрат на живот от 90% от българите. А при това страната е под жестоки американски санкции повече от 70 години, почти контрабандно се внася петрол но се оправят и хората живеят нормално, докато членката на ЕС и НАТО България под америаканско патньорство тъне в мизерия.

18

Анонимен

преди 6 години

Тези от Южна Корея са по-големи балъци и от българите. Радват му се... ако можеше щеше да ги прати в мините до живот.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Ким е играч от класа. Май ще се нареди като световен играч слад Путин.ти гледай да не се нареди до Президента Тръмп и да останеш много изненадан!

16

с 2 думи -

преди 6 години

задава се Корейският 10.11...Първо перестройка , после - диви капиталисти... тоя мач го знаем ние...

15

днес,

преди 6 години

занимавате ни с дежурните селски *** - Ким, тръмп, Ердоган, путин. А междувременно далаверата на Гинка се пече, готвят увеличение на тока,бензина и газа, 30 000 български фирми ще внасят работници... овците да блеят тука, а? Новинари, пфууу!

14

Анонимен

преди 6 години

До 14 АнонименЕ, как какво ? Та Ким е главния. Той води играта. Що за въпрос ? Да не си се надрусал рано сутринта ?