21

Анонимен

преди 6 години

И това Е е станало синоним на отрова, тъй ли? Аз мога да ви кажа поне няколко витамина, които са в пъти по-отровни от 90% от Е-тата

20

Анонимен

преди 6 години

В една ябълка има 23 Е-та, в козунака само 10. Защо да не си хапна 2 козунака.

19

Кики

преди 6 години

Незная продукт без добавени Е-та на пазара. Какво да се консумира , като зеленчуците пълни с нитрати, храната с Е-та, водата с хлор.

18

Анонимен

преди 6 години

Никога не съм купувал козунак от магазина. Как ще дам тази химия на внуците? Трябва да съм луд или нено.рмален! Козунака го прави бабата. Аз приготвям агнешкото което е не повече от 13 кг. живо тегло сукалче. Козунак се прави от брашно яйца прясно краве мляко краве масло мая стафиди и захар. Това са истинските съставки за козунак и най важното хубавото омесване и отлежаване на тестото за да се получи козунак на конци. Тези козунаци в магазина са химии с които ви тровят и печелят за ваша сметк

17

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с китайската щайга, падна ли вече?

16

Анонимен

преди 6 години

Накажете алчните производители,които разчитат на ден година храни.Обявете бойкот на ***,които ни пробутват и се омесете сами козунака.Не е толкова трудно.

15

биби

преди 6 години

На Великден ще си изядем 1-2 козунака, от които надявам се, да не "натрупаме" пестициди! Абе, що ни занимавате с дребнотемие!

14

Анонимен

преди 6 години

Защо не внасят от Китай.От там ще ни излиза по евтин и ще е с яйца и млеко.

13

Анонимен

преди 6 години

До pТочно така! Който не иска Е-та - за запретва ръкави и да си меси! Като направиш калкулация на козунака, по рецептата на родната си баба - без включен ток, вода за миене, препарати за миене и ТРУД, връзва се някъде към 8-9 лева килото!Между другото, едно от Е-тата е и аскорбиновата киселина - витамин С ;)

12

Анонимен

преди 6 години

И с Ета и с Бета пак ще ги изядем.Анархия,няма контрол,няма БДС.Важното е да има печалба и далавера.

11

Анонимен

преди 6 години

марките????

10

Анонимен

преди 6 години

Балканския селянин чул нещо за Е-та ама до там. Това, че спадат в три категории и какво всъщност означават няма значение. За него това са отрови защото толкова може да му разбере малкото гръбначен мозък който използва последните 30 години.

9

Анонимен

преди 6 години

И защо вместо да всявате паника не качете просто че въпрсните Е-та не са опасни за здравето... ей тов медиите сте страшна работа.

8

p

преди 6 години

И какъв е проблема ,добавките не са незаконни и са одобрени за цяла европа ,пише ги и на етикетите и никой не е задължен да ги купува . Човек има достатъчно данни за информиран избор.Евтин козунак с повече добавки ,естествено с не до там доброкачество или козунак за 15-25 лв с доказани съставки или да си купи всичко и да си направи сам.

7

Анонимен

преди 6 години

Причиняват и други работи Е-тата, но да не си разваляме настроението. Тази година ще си направим сами козунаци. Доста е трудоемко, отнема и бая време, но поне знаеш, че близките ти не ядат отрови. А добър козунак може да се намери и на пазара, но в пъти по-скъп от масово предлаганите.

6

Химик селянин

преди 6 години

Ба си Великден стан - Ден на Химика. Да живее прогресЪ на Нова Велика Цивилизация!Ура-а-а-а-а!

5

Бизнесмен козунакчик

преди 6 години

Важна е пИчалбата,другото е ала-бала.........

4

анонимен

преди 6 години

сладьк хляб на цена 3=50 лв за 400 гр не купуваите смирение му е маиката а неяица козунаци и агн месо

3

Анонимен

преди 6 години

Така е, в провинцията имаме хубаво брашно, домашни яйца с жълт и голям жълтък и мас. Не знам как хората продължават да купуват тези помии. По-добре да направят опит за домашен козунак.

2

Анонимен

преди 6 години

Е-тата са зца софишянци. На нашата маса всичко е био, произведено в нашия двор.