41

Анонимен

преди 6 години

Добре дошли в... 15-ти век.По-добре зле работеща правосъдна система, отколкото улично правосъдие, където тълпата решава дали си виновен, или не.

40

Анонимен

преди 6 години

Това да те пребие тълпа в Индия е най-ужасното нещо, ама сигурно си го е заслужил. "Тълпата" сигурно се е състояла от от поне 10 -20 хиляди некъпани от последния религиозен празник *** индивиди и престъпникът е изпаднал в безсъзнание от задушаване още преди да го пребият. Иначе уличното правосъдие в тази "дива Индия" защо не предприеме мерки и срещу честите случаи на изнасилена сама жена от 10-15 нереза?

39

Анонимен

преди 6 години

Като хиндуист смятам ,че това е неуместно. Има си съд за тая работа!

38

Анонимен

преди 6 години

А тук как беше? Ние ги хващаме, те ги пускат! Те и в Индия ги пускат, ама ...

37

антиджендар

преди 6 години

Така ще постъпи народа със сор осо и дни те джендари в София. Ще бъде голямо зрелище.

36

до 44

преди 6 години

Много хора казват че иновациите и образованието ще ни спасят. Повтарят го по медиите. Обаче образуванието нещо го няма. Ние не четем. Лутаме се от проблем на проблем а истината е под носа ни. Проблема не е в управниците ни. Те се моделират от матрицата на процесите в общество, икономика и външните фактори. Проблема е в матрицата която сме създали. Искахме капитализъм и го получихме той така работи и такива плодове дава. Ако смятате, че лъжа погледнете по богатите държави в детайли и новини

35

Анонимен

преди 6 години

Такава участ чака скоро и гербавите престъпници!

34

младежът

преди 6 години

Ако си е виновен - заслужено.Ако не - неприятно

33

Мен

преди 6 години

Аз ако бях полицай щях да си затворя очите, дано е умрял в адски мъки. Никаква милост за такива!

32

Анонимен

преди 6 години

Ехографи и аборти до 101 докато изкарат мъжко. Резултат - към 40 милиона мисля че беше разликата жени-мъже там.Не изнасилвания ами направо ще се ядат на улицата скоро ако не престанат с тези глу.пости.

31

Анонимен

преди 6 години

Ми няма лошо! Такава трябва да бъде съдбата на всияки изнасилвачи. Особено на педофилите-изнасилвачи.

30

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха постъпили така с Роската-педофила, нямаше да убие шест човека покрай нова година...

29

Крайстчърч, NZ

преди 6 години

Абе клош, не ти ли омръзна да се самоубеждаваш в мита за аборигенския си рай. Ужким програмистите били интелигентни, пък на тоя хиляди пъти му се каза да не натрапва овчите си идеи на аудиторията, ама явно след ужилването на медузата невронната му мрежа отказва на моменти и приллякът зацикля.

28

Архангел Псувнаил

преди 6 години

До ХХХ"Умнико, не обръщай внимание на правописните грешки, когато четеш истини!!!"

27

xxx

преди 6 години

До Мюнхен, ГерманийУмнико, не обръщай внимание на правописните грешки, когато четеш истини!!!

26

Съдията

преди 6 години

А дали той е бил виновен?Или тълпата обвинява осъжда и привежда в действие присъдата,въз основа на настроението.Дали пък истинския насилник не стои отстрани и се радва че някой друг го е отнесъл.

25

Мюнхен, Германий

преди 6 години

Сидней, кой е тоя медий, некой римски сенатор или центурион? Или обикновен клош плебей под моста на Тибър?

24

0т Cидней Авcтpaлия

преди 6 години

НЕ се притеснявайте и в БГ ще стане така още малко години да минат и това ще е последен стадий на разлагане на умрЕелата държава ще заприличате съвсем на Бангалур Индия. Защото манталитета ви е такъв. Каквито хората такава и държавата. Чипа ви е различен, никъде в бяла страна няма да видите коментари като вашите. Медий има по целия свят но чипа на хората е различен, и това можете да видите като отворите една и съща новина в 2 медии в различни държави и сравните коментарите. Веднага се вижда

23

Анонимен

преди 6 години

От кога двама души са тълпа? Вие изобщо четете ли какво пишете? "Двама души бяха арестувани в предградията на Ню Делхи". Тълпата от бесен пенсионер нападна хладилник. Бе, вие идити ли сте, бе?

22

Анонимен

преди 6 години

Пак ли? Или това е същата, стара новина? Иначе изнасилвачите на деца точно това заслужават. Ума ми не го побира 8годишно дете! Дано да се мъчил много преди да се гътне този човешки ***.