23

Дедо Гого

преди 6 години

За такива постъпки се дава медал "За гражданска доблест" ! Президентството защо спи ??? Няма значение, нито вероизповедание, нито националност ! Всички сме хора !!!

22

Анонимен

преди 6 години

За състоянието на железницата е виновно ръководството - ритнитопковците на Владимиров и той самия. Всички обслужващи частни крадливи интереси

21

Здравейте

преди 6 години

бугарски национал-фашисти!Как сте форумни мишки? Гадно ли ви е, че Кадъната спаси толкова животи, а?Омразата, злобата ви......Прекалихте вече! За пореден път доказахте, че *** *** потъва.....потъва, като Титаник!

20

до 27

преди 6 години

Имайки в предвид тежката ни история с Турция, да твърдиш, че хората тук мразят турците е доста кофти. Да има неприязън към самата държава, политика на управление, която водят, но омраза към турците няма...И в това отношение сме доста сплотени, аз като българин съм учил и работил с турци и бяхме като братя, и на студентски бригади в чужбина се подкрепяхме и в българския вуз където учих си помагахме. Определено може да сме за пример, защото в някои държави с подобна история етносите се ненавиждат

19

до 30

преди 6 години

не е втори, вече не им помня бройката. По- добре да рекламират БГ като дестинация за световен екстремен туризъм. Идват тук търсачите на силни усещания от запад с големи портфейли, качваме ги на влака и... готово. БДЖ за 1 г. ще излезе от всякакви кризи и дългове. Даже ще инкасира рекордна печалба!

18

Шабан Шаулич

преди 6 години

А що не е угасила огъня кадъната ?

17

Анонимен

преди 6 години

Нали мразите турците бе!? Нали?! Ето ви сега туркиня ви е спасила хора! Няма ли да кажете едно БЛАГОДАРЯ?Как не ви е срааааммм!!! Ако беше изчезнало нещо, всички щяхте да я обвинявате в кражба и да пишете коментари от типа на "турски ценности", "турците крадат" и разни такива неща!

16

Andreshko

преди 6 години

Ало БДЖ втори запален влак...Кой ще поеме отговорността за това безхаберие?

15

Анонимен

преди 6 години

Добре е, че не са пострадали мЪнгалобЪлгари.

14

извод

преди 6 години

Браво и благодаря.

13

Юнал Джемилов

преди 6 години

До АнонименСега ша долятя и ще ти оскуба козенката от кратунката зайко

12

Анонимен

преди 6 години

До Юнал ДжемиловРазбираш ли си какво си надраскало бе ***

11

tq

преди 6 години

tq li e 3apalila vlaka?

10

БДЖ

преди 6 години

На всички оцелели пътници БДЖ дава по едно безплатно пътуване до избрана дестинация в България! А за първите 20 записали се, бонус - огнеупорни ***!

9

Добрите хора

преди 6 години

Истинските хора не се опредлят от име и религия. Благодаря ти, Фатме. Нека Твоя Бог и Нашия Бог те да те благославят. Те са един и същ , както и ние сме едни същи по тия земи. Само ония г.а.д.о.в.е в парламента ни делят като ***.

8

Българин

преди 6 години

Фатме е от "малките" герои, които се трудят всеки ден тихо, скромно, неуморно...Нека Бог (Аллах) да я благослови!

7

Анонимен

преди 6 години

тея дето цъкат минусчета на коментар 4 и 6 дано при кризисна ситуация путинофили да са им единствените които да могат да ги спасят :D

6

Горд ганьо

преди 6 години

Браво на жената, Господ здраве да и дава.

5

Анонимен

преди 6 години

Злото на земята си има име и то е Безбожното население на комунистическа Русия!по вероятно е да ви спасят хора от етноса отколкото злото Безбожно население на Русия !

4

Юнал Джемилов

преди 6 години

Бисмиллях повечи такива смели турци, аз обачи ша попитам зайковцити тука сига по какво аджаба ша плюят??