17

Анонимен

преди 6 години

Яйца и мляко липсват, защото колкото и абсурдно да звучи, те са забранени за влагане и вместо тях се ползват сухо мляко и яйчен прах.

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Ох на дяда..а...а сега като дадат по 40 лв. добавки към пенсиите ще се отядем. Браво на ГЕРБ и Борисов .Добре, че е Бойко да ви дава, че ако беше още Станишката щяхте да подсмърчате пред витрините.

15

Анонимен

преди 6 години

Да, точно мляко и яйца липсват... ще падна от смях.

14

пророк Илия

преди 6 години

Като не ти дават хляб съседите си прецени с какво точно не си го заслужил. Както казва народа - за да вземеш,трябва да си дал.

13

анонимен

преди 6 години

не купуваите сладьк хляб на 3=50 лв за 400 гр смирение му е маиката яицакозунак агн месо това е фалш направете си експеримент сьс сьседите поискаитехляб или нещо друго вижте как живеят наи бедните ви сьседи какво има на масатаим аз непрекьснато ги провокирам резултатите са плачевни една филия хляб не тидават чадьрьт не си дават да го ползваш до магазина

12

Анонимен

преди 6 години

хах пак само мислите как си напълните търбусите и преядете големи християни

11

Еврика

преди 6 години

За качеството на храните у нас го знае всяко хлапе.Бързо забравихме за онези изследвания, показващи как за аборигени като нас, храните в ЕС могат да бъдат с различно качество, иначе казано течният шоколад в Мюнхен, не е като този в кварталния супермаркет!Е, какво да очакваме тогава от местните остапбендеровци освен да ни цакат с топла бира, козунаци без яйца и мляко, агнешко от куче месо и т. Н

10

Ха ха

преди 6 години

Не ми пука...печем сама домашен. Обичам семейство ми.

9

Аз

преди 6 години

Вместо да се търси кой ни е виновен (както винаги), ами правете си козунак вкъщи, мили активни потребители. Май хич не сте активни и ви мързи. Тогава няма да се чудите кой какво ви е набутал в "козунака" за левче. Ама то не е като да киснеш на компа.

8

Анонимен

преди 6 години

. За тази цел е необходимо единствено българските политици да вложат не повече от половината енергия, която отделиха по темата с двойния стандарт при храните..............за тази цел е необходимо ВИНАГИ ДА СЪОБЩАВАТЕ ИМЕНАТА на марките - шарлатани, а не просто : една жена каза, че една жена и казала, че на нея някой и казал...

7

Професор Тюхчеф

преди 6 години

"Какво можем да направим?" - Да спрем да плюскаме като за последно. На времето вкъщи се събирахме и баба ми месеше един козунак- на Деня се чупи по едно яйце и филия козунак, сега за закуска за обяд, за вечеря , всеки разнася яйца , козунаци ...

6

Анонимен

преди 6 години

Само като го помириша и веднага разбирам дали това което продават е козунак или химия! От почти 25 години не съм видял истински козунак в магазините. Тези козунаци ги правят с набухватели и много жълта боя за да се лъжат младите че уж в тях има яйца. Бабата ще ми омеси истински козунак с яйца от кокошкити с мляко от кравата и с голем мерак. Приготвил съм и едно сукалче агънце около 15 кг живо тегло. Няма да ям 30 годишните им замразени шилета! На всичкото отгоре и скъпи! Да не съм луд!

5

Анонимен

преди 6 години

Ох на дяда..а...а сега като дадат по 40 лв. добавки към пенсиите ще се отядем. Браво на ГЕРБ и Борисов .

4

Анонимен

преди 6 години

не купуваите нищо от тия б.клуци нека фалирват не ги щадете

3

Инспектор

преди 6 години

А при соца какви козунаци ядехме. Е хеее, златни времена.Назад към Евразия.Там ни е мястото, като искаме козунаци с яйца и мляко.Нали така ? Така е ..!

2

До 1

преди 6 години

Добре, че ти не я прочете новината и не писа коментар.Ще се правим, че въобще не си бил тука

1

Мишо Шнадото

преди 6 години

С какви неща занимавате хората. Козунаци! Ей затова никога няма да се оправим, щото има кой да пише тия дивотии и друг - да ги чете!