34

Анонимен

преди 6 години

с бушмените трябва да се разговаря само с тоягата и морковчето

33

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ ИЗДОЯТ ОТ СТАРАТА АНГЛИЙСКА ЧАНТА СТОТИНА МИЛИАРДА И КАТО И БИЯТ ДУЗПАТА НЯМА ДА СЕ СЧИТАТ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА СА СОЛИДАРНИ С НЕЯ.А И ТЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ ХОРИЗОНТА.

32

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitЗле си и немския, зле си и руския. Ама, то и българският ти куца. Не те карам да си търсиш езиковите грешки, защото пишеш уверено като Ханко Брат. :)

31

Анонимен

преди 6 години

Има огромна разлика от това да призовеш за запазване на диалога като преди това си изгонил шпионите и това да призовеш за същото без да си ги изгонил. Същата е разликата и между Германия и България.

30

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 25,Принуждават и още как, ВИЕ нали изготвяхте списъци, кои са лоши Журналисти.. Кои НИЕ бе?

29

Анонимен

преди 6 години

Немците се хванаха на хорото на Мей само за да демонстрират съпричастаеност, но в същото време подписаха разрешението за Северен Поток 2 в немската част. Таке е било и така ще бъде - интереса клати феса.

28

От 26

преди 6 години

Има голяма вероятност именно това да е причината за използване на химическо оръжие в Лондон, именно да се блокира комуникацията между Германия и Русия.От гледна точка на мотив на извършителя е доста вероятно.Но няма доказателства за това.

27

Анонимен

преди 6 години

нЕЗАВИСИМИЯТ ЗАПАДЕН ПЕЧАТ ПИШЕ ЧЕ ОРЪЖЕЙНИЯ БИЗНЕС РАЗДУХВА АНТИРУСКАТА ИСТЕРИЯ. Просто немския *** да си зададе въпроса кой печели от нова студена война ако не е оржейния бизнес? Няма кой друг. Обаче печели и руския оръжеен бизнес не само хамериканския. Това не е комунизма, сега от тая студена война ще печелят и двете страни, а ние ще купуваме пропадналата им техника.

26

Анонимен

преди 6 години

Ужаст , САЩ прави мисия невъзможна да няма комуникация между Германия и Русия.Ама те инати.Всъщност от отдавна това е основен приоритет да няма комуникация между тези две държави,затова е много важно да се държат държавите между тях под контрол от САЩ

25

Анонимен

преди 6 години

Принуждават и още как, вие нали изготвяхте списъци, кои са лоши журналисти - тия, които не са се продали като вас трожурналята. Виж си ника М Ъ Р Л Ь О.

24

Анонимен

преди 6 години

Надежда Савченко, която беше знаме на превратаджиите в Киев ги разобличи, как са избивали собствените си протестиращи, за да се свали Янукович. Ето кой лъже, и в лъжите си не се свени да каже май на та му на ЕС и да извърши кървавопропаганден държавен преврат в Киев, че и да забрани българите там да говорят на майчин език и им сменя имената с украински.

23

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 19,"антируските *** се финансират много мощно от американски оръжейни компании, с цел да лъжат и ПРИНУЖДАВАТ държавите от НАТО"Ти ходил ли си скоро на психиатър? Как е възможно *** да ПРИНУЖДАВАТ, която и да е било държава към определни действия?Тролчики только руские, понял?!

22

Анонимен

преди 6 години

След анексията на Косово, превърнато в бананова република и база на американците без пари, анексията на Крим е едно реципрочно ответно действие. Като се изтеглят от КОСОВО тогава могат да питат за изтегляне от Крим.

21

Анонимен

преди 6 години

От юговойната разрах, че американците лъжат като дърти роми, и понеже трябва лъжите им да станат истина затова атакуваха сръбската телевизия. Това са мракобесници и душители на свободата на словото. Купили са милиони журналисти и *** по света. Същите лъжат и американския народ. Лъжат го, че ще избират народен президент а се избира президент на едно от двете олигархически крила.

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХапчета? Прими.

19

Анонимен

преди 6 години

Слушайте и запомнете - антируските *** се финансират много мощно от американски оръжейни компании, с цел да лъжат и принуждават държавите от НАТО вместо да се развиват икономически да задържат икономическото си развитие и да харчат за огромни военни бюджети. Когато се поддавате на тия техни лъжи, вие съдействате страната ни да е все по-изостанала. От пропагандата Русия само печели, защото стана втора по продажби на оръжия в света.

18

Анонимен

преди 6 години

Хитлер:"Време е да се замислим за руския проблем"......

17

Анонимен

преди 6 години

Слушайте и запомнете! Русия винаги в цялата си история е била агресивна азиатска сатрапия, която е избивала други народи, и забележете-своя. УБИТИ СА МИЛИОНИ РУСНАЦИ-НАЙ-МИСЛЕЩИТЕ, НАЙ-КАДЪРНИТЕ.В пРосия не се цени човешкия живот.Руснаците са стадо ,подкарвано от нагайката на Гасударя. Русия не признава договори и джентълм. споразумения-за тях тава е само димна завеса. Руснаците уважават и се прекланят само пред силата. Време е Русия да бъде смачкана овреме, преди да е направила гол. простотия.

16

Анонимен

преди 6 години

Маас казва, че сега несъмнено "много от доверието бе загубено заради действията на Русия през последните години".Нечестен политик е този Маас. Защо не обясни "честните" действия на своите? Ще изгорим, буквално, заради лъжите и интересите на шепа владетели на световното богатство. Светът е на крачка от война и въпросът е кой е готов за войната и кой има финансов интерес от нея.... И как да си обясниш неистовият крясък срещу домашното насилие и готовността да водиш война,да убиваш и разрушаваш

15

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 10,"Това в пътя диалог и разговори,всичко друго води към ада." А когато Русия анексира Крим, искаше ли диалог, а когато навлезе в Сирия искаше ли диалог? Диалога с Русия е безсмислен, защото тя може да говори едно, но на практика върши точно обратното и си прави каквото тя си знае. "Диалога" с Русия само отлага проблема с агресивната външна политика! Точка това е истината и друго няма.