61

Анонимен

преди 6 години

До СВЕТА бе,човек,Днес е ЧАСТНА медия,пишат за каквото им плащат!Ти от луната ли падаш,или от някъде по-далеч!?

60

ognyanz

преди 6 години

Британците солидарност за вероятности от нас не трябва да очакват. Какво ни казват: "Много вероятно е Русия да е отговорна ...". Щом е вероятно, значи има и други вероятности. Когато сме влизали в ЕС и НАТО не сме обещавали, че ще участваме във всяка провокация срещу Русия.

59

Анонимен

преди 6 години

Балансирано застанахме на страната на Русия. Както ви препоръчаха и Доган, и патриотите, и другите русофили. Видяхме истинското лице на това правителство. Усетихте, че няма повече пари от ЕС и решихте да смените посоката. Така е, защото искате пари а не правила и ценности.

58

Анонимен

преди 6 години

Ще реагираме адекватно при нови факти- разбирай до ново нарежданеегати и плужеците гербави

57

Балансьор

преди 6 години

Балансирана? България показа среден пръст на партньорите си от ЕС и НАТО. И доказа че вярва на всяка лъжа на Путин.

56

Аз

преди 6 години

До Констатиращ" Ново развитие по " Скрипал ":Цветан Цветанов ще бъде назначен като посланик в Русия. Уточнява се само дали само като български или и на ЕС."П.П.И още: Цветан Цветанов ще издава книга: В ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и ползата ми от физкултурата.

55

:):)

преди 6 години

вчера ви го написах но явно и днес трябва, .....до всичката анти руска сбирщина из нета, не схванахте ли че интернет подвизите ви срещу Русия са капка в морето на българската симпатия към руския народ. Така както София не е България така и Интернет пространството не е показателя определящ нагласите на българите към Русия. Айде плюнчете се барем некой лев заработите....

54

Категоричен

преди 6 години

Цветан Цветанов е завършил училището за бавноразвиващи се във Вършец. Това съобщи зрителка на телевизия СКАТ от Варна.Според нея, дипломата на зам.-шефа на ГЕРБ е от помощното училище Никола Йонков Вацпаров в градчето.През 1987 година Цветанов постъпва на работа в тогавашната Народна милиция, като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност. Завършва Национална спортна академия през 1992 година със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика.

53

Констатиращ

преди 6 години

Ново развитие по " Скрипал ":Цветан Цветанов ще бъде назначен като посланик в Русия. Уточнява се само дали само като български или и на ЕС.

52

помнещ

преди 6 години

Разбрахте ли разликата между "русофилството" на Орбан и "балансираното отношение към Русия" на нашите управляващи и "опозиция". При Орбан е въпрос на икономически изгоди за Унгария но с геополитическата ориентация прошка няма. При "нашите" всичко е свързано с пълнене на ненаситния руски търбух а белким руснаците подхвърлят някой друг "сребърник" на слугите си в България. Но народът си ги заслужава след като позволява вече 74 години да го лъжат *** и господарите им от североизток.

51

След дъжд качулка

преди 6 години

"Ще реагираме адекватно при нови факти" Ще е късно. Това са доказателства, които ще бъдат изнесени на показ, когато всичко е ясно, но тогава ще е пркалено късно

50

Забравил си Бойко

преди 6 години

До рубладжийски партииА Бойко къде го забрави - пожарникар, агент, СИК, ИПОН, Булгартабак, Банско, ЧЕЗ, Мишо Бирата, опрасканите каки, Белене, ... И сега виждаме, че и ГЕРБ са публаджийски

49

Анонимен

преди 6 години

"Зам.-министър: Ще реагираме адекватно при нови факти"ХАХАХАХАХАХАХХАХААХХАХХАХАХХАХААААААААААААААА........................

48

хохолите капут!

преди 6 години

До Анонимен 64марш на украйна

47

СВЕТ

преди 6 години

Днес.бг като комюнике на ГЕРБ. "Днес.бг" - поредната купена (продадена) медия в България. Вече няма обективна журналистика.

46

До 65

преди 6 години

Евала, едно сериозно мнение да прочета в тая тема.

45

Анонимен

преди 6 години

Невинна е русия да КАК ТАВАРИШ СТАЛИН е невинен за гладомора в Украйна например и съветските концалагери!Девица русия винаги е "невинна"!!!

44

Гуру

преди 6 години

Аз се чудя в крайна сметка тоя Скрипал наистина ли е отровен или цялата работа е ала бала, щото снимки не дават, видео също, а Русия като иска да ликвидира някой, после не го намират. От друга страна, англичаните едно време се прочуха като "наеха" котка да бъде шпионин и я блъсна кола в първия и работен ден - на 30-та секунда. Всичко ми се вижда постановка. Отровили разбираш ли скрипал чрез дъщеря му. Гинка е бизнесдама; Корупция няма; Мишо бирата не съществува; Тиквата не лaпa *** на Пеевски.

43

Анонимен

преди 6 години

Повтаряйте си повтаряйте за собствено успокоение ама ще видим какви ще ги къдрите догодина на изборите за европейски парламент!Пак ще лицемерничите и БКП и вие,само Болен си е праволинеен и честен прокремълски см..ач и знае че държи Борисов в шепите си за което си е виновен самият Борисов!Гербери,гербери ум царува,ум робува,ум пат,,ки пасе.

42

Анонимен

преди 6 години

Това не е новина вече и не е интересно !