23

Осман

преди 6 години

На Доган родата му живеят в Русенско и дума не не знаят на турски. Колкото Костов е българин толкова и Доган е турчин. Русенски кoпaнар с татарски примес знае няколко думи на турски. Агент на ДС , комунист, дружка на Дебелеевски и останалите мафиоти. А по отношение на Русия - ингилизите са най големите манипулатори и лъжци на света. Точка. Пускам си филм лека вечер.

22

Анонимен

преди 6 години

Тази песен трябва да се пее поне в различни тоналности, защото в една и съща омръзва.

21

Анонимен

преди 6 години

Тези които убиха принцеса Даяна ,натровиха и Скрипал!

20

Анонимен

преди 6 години

Доган Турция, Русия - вечна дружба.

19

Анонимен

преди 6 години

Факта, че този все още не е в затвора, говори за качествата на Банкянския. А за факта, че изобщо влезе в политиката и се издигна до хидроинженер на републиката, трябва да благодарим на англичаните, които рекетираха Българското правителство за да го принудят да предприеме антиконституционни и незаконни действия по легализирането на ДПС.

18

Анонимен

преди 6 години

Все тежка артилерия - Нинова, Сидеров, Доган. Все проверени кадри. Русия е пуснала тежката артилерия в България.

17

Анонимен

преди 6 години

КРИМ СИ ОСТАНА СЛАВЯНСКИ, ТОВА Е ВАЖНО.

16

Анонимен

преди 6 години

"Аз не съм привърженик на това, което Русия направи в Крим=веднъж доган да каже нещо, с което и аз да съм съгласен. с това дефакто той признава косвено, че направеното в крим е в пълен разрез с международните норми или казано просто - вероломна окупация"Русия може да е всякаква..."..още едно признание, че да - "нещата не са наред там"..

15

Турски

преди 6 години

Надявай се тъмното малцинство да се плоди все така,че ние вече се отрекохме от теб.Европа е слаба,но такива като теб ги вкарва в затвора.

14

Анонимен

преди 6 години

ЕЙ СМРЪДЛЬО. АКО Е ВЯРНО ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ТЮРКИ ДА ЗНАЕШ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ПРИЕХА ПРАВОСЛАВИЕТО И НАПРАВИХА РУСИЯ И СЛАВЯНИТЕ ВЕЛИКИ НАРОДИ И ДЪРЖАВИ. ЯСНО ЛИ ТИ Е БЕ *** НЕОПРЕДЕЛЕН.

13

бг смешки 2

преди 6 години

е кака умря ПРинцесата- убиха я ето така ! англичаните са са най-консертивната държава коят съм виждал - живях там 2 години .... убеден съ м че те си убиха принцата така като американците си бутнаха кулите заедно с арабите под диктовката на ЦРУ .... всичко се знае само че няма да ви кажат по ТВ-то ....там е за лумпмени инфото ! за хора които вярват в дядо МрАЗ ...

12

Анонимен

преди 6 години

Преди два дни четохме статия за Болен Сидеров и когато написах, Сидер Рублофилов се изказал и ще последва Доган Русофил оглу рублохарчец, че ще се изока и е време да Се направи Русофилска партия за права и свободи с елементи на патриотизма. Се получиха доста минуси, сега да видя колко ще натрупам.

11

бг смешки

преди 6 години

н ай-големият БГ политик ! колкото и д ами е жал да го кажа .....освен това и най- богатият ....

10

Анонимен

преди 6 години

Апропо Доган, до къде стигнаха с експериментите мъже да могат да добият, износят и родят здрав фетус. Знам, че в Турция здраво работеха по зачеването....В Турция удариха на камък, свършиха им българските опитни мишлета, но за сметка на това един българин направи пробив в Германия. Скоро демокризата в България ще бъде разрешена

9

Гн Миташки

преди 6 години

Тои е тяхен кадър и знае много добре как деистват

8

Анонимен

преди 6 години

И ЗАЩО НЕ СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ТОВА КОЕТО РУСИЯ НАПРАВИ С КРИМ? ЗАЩОТО ИСКАШ АГАРЯНИТЕ УБИЙЦИ НА СЛАВЯНИ - УКРАИНЦИ, РУСНАЦИ ДА ОКУПИРАТ КРИМ ПАК ЛИ? С ТЕХНИЯ *** ДЖЕМИЛЕВ? ОЩЕ ЕКАТЕРИНА Е ТРЯБВАЛО ДА ГИ ПРАТИ В АДА.

7

atanas halachev

преди 6 години

понесе в дпс поцти всицки са осадени при мен в апелативен сад ме исвартиаха с документ са спор от 150000 лв садиата го присна бес нотариална саверка ето сахто присовавам дпс да сакрием апелативен сад сас а сад и репресии да ниама тоцка до тук има окраген раионен висх касационен стига толкова

6

Анонимен

преди 6 години

Кагебето са виновни за сичко!

5

Анонимен

преди 6 години

КГБ яко е впрегнало агентурата. Навсякъде ни заливат с пропаганда. Пасольство работи на пълни обороти.Апропо Доган, до къде стигнаха с експериментите мъже да могат да добият, износят и родят здрав фетус. Знам, че в Турция здраво работеха по зачеването.

4

Осман

преди 6 години

Хидроинженера пак е фъфлел на пияна глава.