22

РОССИЯ

преди 6 години

още малкоще кажете че е някои е пушил в тоалентната защо не си признавате грешките че е технически откраднаха парите за ремонта и ремонта не е направен по технология

21

Анонимен

преди 6 години

ПРИ ГЕйРБ Е ТАКА.МОСКОВСКИ ТОЛКОВА МОЖЕ, ТОЛКОВА ПРАВИ.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"По света има терористи, а у нас сами си правим гадното."По света има терористи, а у нас има политици, които се справят с ликвидацията ни по-добре от терористите.

19

Анонимен

преди 6 години

Късо съединение, незагасен фар... или може би ска.пана държава, в която всичко е оставено на самотек, докато се разруши или запали?

18

Анонимен

преди 6 години

От 37 годишни вагони да не би да очакват нещо друго. Спомням си в краят на 70-те години тези вагони ги композираха за морето. От *** които някой ги продаде за скрап и си напълни гушката пътуваха за северозапдна БГ и по точно София Видин. Най хубавите вогони бяха ***. С тях нямаше никакви проблеми и изкараха над 40 години. По бай Тошово време имаше жп завод В София до ц. гара който го унищожиха даже сградата сринаха. Без подръжка си мислят че ще имат вагони и локомотиви ли?

17

Анонимен

преди 6 години

По света има терористи, а у нас сами си правим гадното.Господ винаги ни наказва по големите празници, ама май взема да се сърди по малко - тоя път няма загинали

16

"ингилиз"

преди 6 години

Да не би Путин да е виновен ? Смях.

15

Вуте

преди 6 години

Има ли министър на транспорта или кара поправителен за моторни шейни?

14

СфБс

преди 6 години

Много прилича на умишлено действие. Толкова бързо да пламнат и то 2 вагона...? Направо съмнително !

13

тудуф тудуф

преди 6 години

влакът се е запалил защото десетилития не се поддържа и пази а се карде и разрушава ...защото системата наречена преход 30 години не се е променила ... МАТРИЦАТА в която живеем и днес а европа прецедатеслтво е само в НДК и на думи ...

12

Анонимен

преди 6 години

А бе, не ви ли казах, че това са сплетни, козни и провокации на БеСеП-арите?Нали те се заядоха относно взаимоотношенията на БДЖ с ЧЕЗ? С тозипредизвикан пожар искат да докажат, че са били прави! :)))

11

До 13

преди 6 години

Хахахаха айде тоя *** се изцепи, пак правителството виновно, че някой майстор не си свършил работата. Връзката се прави както между трабантче и хороскоп за 2009 година.

10

Яко

преди 6 години

Значи единия вагон е бил на капитален основен ремонт, а другия на среден - значи абе да го ремонтираме, ама малко да не е много ремонтиран.

9

МММ

преди 6 години

Защото България държава- абсурд, управлявана от мафиоти. 28 години вече, а още колко? Защо спим?!? Тъпо племе сме, а скоро не виждам това да се промени.

8

Анонимен

преди 6 години

нали не се пушеше във влака ? а и едно време пушехме, а не се палеха.

7

Анонимен

преди 6 години

С вагони на по 50 години какво очаквате. Разбира се -мафията се возят на мерцедеси и им дреме за БДЖ...Я Тиквата да се вози на влак и да си играе на руска рулетка. Или оня пияния бивол, дето уби сина си....

6

Анонимен

преди 6 години

През комунизма си пушехме във влака , и никой не се палеше както днес , това турски терористи , роми от алкайда.

5

Анонимен

преди 6 години

Защо се е запалил влака???Ама вие сте супер *** парчета.Как няма да се запали като министъра на транспорта пиян УБИ сина си а неговит "Началник" от Банкя до пред да стане "началник" разпъваше маркучапо цял ден.Изумяваме БЕЗКРАЙНАТА глупост на българина.

4

панализатор

преди 6 години

От кадрите се вижда какви пламъци каква температура се развива ламарината как е огъната а вагоните се правят от пожаро безопасни материали.Може да сме от село но не ядем доматите с колцитеНавремето се пушеше във вагоните и няма нито един случай за подпален вагонтака от една цигара от тоалетната а там се образувало газ и той подпалил вагонитеа те от кадрите се вижда как горят като филмов декорВойната е жестока между автобусните превозвачи и БДЖпразници предстоят летен сезон битка за пътници

3

до 3

преди 6 години

Защото ни управляват крадци и убийци