116

Боконестана Мутра

преди 6 години

е ПРЕСТЪПНИК .!.. ..!.

115

ПЕНКО

преди 6 години

100 ПРЕДИЗБОРНИ ТОЧКИ ЗА БОЙКО В ПЛЮС !- И 100 ТОЧКИ МИНУС ЗА ЦЪФТОК ЦЪФТОКОВ , ЖАБОКА "КЪРМИТ" И ЕВРОПОДЛИЗУЛКИТЕ !!!

114

Анонимен

преди 6 години

МВР, държавната администрация, министерствата са пълни с престарели гербаджии вземат си пенсия и заплата - клуб на ПЕНСИОНЕРА, ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ НА ГЕРБ.

113

Анонимен

преди 6 години

Бойко се учи да лъже като Мей и Меркел. От тях.

112

Георгиева DE

преди 6 години

Баце и не забравяй, че който стои на два стола, пада на земята!...

111

socialen

преди 6 години

Пълна пародия - и у дома, и на вън.

110

шаш

преди 6 години

Няма реформи , защото на някого е изгодно България да е на дъното.Този някой е тук, у нас.Лесно се манипулират гладни, голи и боси хора , те трудно надигат глас и това е реалната причина за състоянието ни.

109

СУДЖУЦИ

преди 6 години

А бе, какво стана с делото за суджуците? Внесоха ли го вече в съда?

108

Да

преди 6 години

Ще дойде моментът в който рубладжиите ще си платят за предателството . Лошо е , че нанесоха огромни щети на България ..Съдът ще си каже думата .

107

Анонимен

преди 6 години

А бе, докога ще ни занимавате с тая тиквена кратуна дето ражда само тиквено семе?

106

до 118

преди 6 години

Това го разбрахме, сега кажи кои са доларовите партии?

105

Анонимен

преди 6 години

Някога ни управляваха комунистите-сега ни управляват същите комунисти ! Разберете го най после ! Техните деца и внуци по зли по лакоми и ненаситни и много по прости ! И безмилостни към нас !За тях ние сме *** който ги храни с труда си ! Който може да мисли да го направи !

104

До 113 АнонимНИК

преди 6 години

Ееей! Кого заплашваш ти,бе? Не знам дали вие соро...соид...ните неофашисти ще режете ръце, но скоро на такива като теб,ше им *** тиквите.Във бостан,където е хвърлено тиквено семе,се пръкват само тикви.

103

Анонимен

преди 6 години

СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ СМРЪДЛЬОВЦИ

102

Анонимен

преди 6 години

По каква логика отравянето на шпионина е свързано с отзоваване на посланници? И гоненето на такива.

101

Анонимен

преди 6 години

Социалистически ***. Помнете едно, ако трябва си го запишете. Долу ръцете от Борисов и ГЕРБ, защото те ни спасяват от вас и ако трябва ще ви ги откъснем тези крадливи ваши ръце мръснишки. Народа доста време ви прощава, от обикновена човещина, внимавайте, защото търпението си има край. Ще ви върнем в ада откъдето сте излезли.

100

Анонимен

преди 6 години

Баце хем е първа дружка със султана пък не сенаучи как се процедира с руснаците ако искаш да те уважават. Действа се твърдо. Свалят се самолети ако трябва, посланика се "гони" и то така, че следващият винаги да има едно на ум. Само тогава и паток ще ти построи руснака и атомни централки, че и рускини ще ти праща лятото за разтуха. А сега с тази наведена позиция ще ти изпрати някой като гундяев да ти бие чембери. Руснака уважава силния, ако ти е ял "попарата" още по харашо...

99

Един от Северозапада

преди 6 години

До анонимен91А под чие суфлиране Борисов, който е на власт с минимални прекъсвания от 2009-та спря проектите, които щяха да ни носят дивиденти, само транзитирайки газ през страната? Под чия диктовка спря Белене, под чия диктовка прибира и настанява в страната всики, който с един крак пресече границата ни, храни ги, облича, дава документи? Под чия диктовка ? На Русия ли? Магистралите, направени с чужди пари, напълниха ли хладилниците на народа, или само банковите сметки на отбран кръг хора?

98

1

преди 6 години

за едната му роля,4тона суджук,а за втората чез с гинка.

97

1

преди 6 години

До Анонимен-102другаря ти борисов,от кои е,бе ***,и той е от черверастите,нима не знаеш.