13

Пожелания

преди 6 години

Няма "добро" за един ден. Правете добро всеки ден. Може да е малко, може да е само за един човек, но облагородява. И не винаги доброто е пари. Искам да видя и как управляващите правят ДОБРО. Репликата "няма пари" е фалшива, трябва да мислят повече как и на кого дават пари, а не да гледат най-вече себе си.

12

Активист на БКП

преди 6 години

До Мая КостинбродскаНедей да лъжеш ! Дядото на другарката Манолова е стругар,като една кандидатка за президент !!!

11

Анонимен

преди 6 години

Може от нея да стане истински президент,защо не, какво и е, другите да не са по подходящи.

10

Анонимен

преди 6 години

Оли/го/фре/ни, ако поне не сте постили през Великия пост,то сега е времето да НЕ ядете месо и да НЕ правите СЕКС по време на Страстната Седмица. Не е редно по време на големите църковни Господни и Богородични празници и по време на Страстната Седмица и Великден да се правите секс и да се тъпчете с месо като прасета. Ако сте наистина православни християни,гледайте през идващата седмица да се въздържате от креватни упражнения и от ядене на месо,яйца,млечни продукти.

9

дружба !

преди 6 години

Няма такава държава!!!

8

продължение без...

преди 6 години

край към "Плезидент", т.е. от плезир-удоволствие!коли, но не руски, от онези "омразните", които се произвеждат на Запад, в САЩ и Япония и всичко, всичко това се е впрегнало да "управлява" вече 70г. едно население с численост, колкото едно китайско село! Най-трагичното е, че тези " управляващи" са на път да изтрият това село от географската карта на Света! Заслужават най-искрени благодарности за неуморния труд за постигането на тази много важна цел! Да будетъ и пребудетъ советскорускаболгарская.

7

Плезидент, ...

преди 6 години

вицепрезидент, президентска администрация, омбудсман/ка/, вицеомбудстман/ка/,администрация на омбудсмана/манката/,министър-председател, замминистър-председатели, министри,министерства, администрация на министър-председателя, азминистрация в министерствата, "народно" събрание, депупати/татки/, администрация на "народното"събрание, агенции, кметове/тици/, замкметове/кметици/, кметска администрация, кметски наместници, и към всичко това обслужващ персонал от висш и нисш характер,и към всичко това..

6

Анонимен

преди 6 години

Преображение раба комунистичекого !Манолова започна да говори като Патриарха, Радев - като Омбутсман, а пък Бойко - като Нинова !!!

5

Анонимен

преди 6 години

Нищо не прави тая коза, мутрите са я предупредили за ЧСИ, за голямите вериги магазини,"Пикадили" ей така фалират и със сто милиона бягат от България ей така лекичко си се измъкват, нищо не прави тая овца щото знае че ще я залеят с киселина и трябва горе долу да замаже очите на простия народ.

4

Анонимен

преди 6 години

Добри дела трябва да се правят всеки ден, а не само по празниците. Празниците са да ги отпразнуваме, а не да ходим да даряваме храна на възрастните и да ги гледаме докъде ги докарахте. Нали сте големи евроатлантици искайте от Тръмп храни за бедните в крайна сметка демонокрацията трябва да се поддържа от краварите.

3

Анонимен

преди 6 години

За нея поне знам ,че като прави нещо е от сърце.

2

Пионерско поръчение

преди 6 години

И да предадат 2 кг кестени.

1

scott

преди 6 години

ленински съботник и дайте да дадем?НЕ, МАНОЛОВА, БЛАГОДАРЯ.