10

firebg

преди 5 години

Евала, това е държава!

9

абсурди

преди 6 години

Другарката била депутат в партията на Путин, а Русия на първо място в света, след няколко Африкански страни, по загинали в пожари казва Навални във видео на youtube. Това било защото, както всички там знаели, лицензии за пожарообесопасеност и други подобни се раздават само срещу подкуп. Тогава, казва той, даже да ти гори в момента сградата ще ти подпишат разрешително... Путин като дошъл, отцепили всичко за да поднесе цветя и не се е видял с нито един жител или пострадал, въпреки че е вървял митинг в момента, само успокоил губернатора...

8

пълна хавра

преди 6 години

Ние и преди знаехме че Русия е пълна хавра, но сега го има черно на бяло.Освен това колегата по-доло разкрива как е в руските арести.Аз обаче не разбрах кой е заключил децата в киносалона и защо не е отключил когато е станал пожара. А той е виновен за

7

Анонимен

преди 6 години

Оня тапир дето е изключин алармата е най-много за ......ама айде. И в Чернобил един кратун е раздавал мозък, че да се изключат всички защити. Антидурак система не е и.змислена.

6

Анонимен

преди 6 години

В русия условни присъди не съществуват както е в мутроландия. Там арестите не са като тука с телевизорче с бели чаршавчета и с глезотиики. Там са в подземието при плъховете. Ако успеят да дремнат 2 мин. без да ги наръфа някой плъх трябва да са доволни. Там Съдиите са неподкупни защото знаят че ще си ритнат трудовата книжка и ще ходат да метат червения площад. Затворите им са като катакомби който оцелее оцелее имат много място за копане огромна територия са.

5

Анонимен

преди 6 години

кръстете се да не става тук ,че като го зная този мол до нас с това качествено строителство ............

4

Анонимен

преди 6 години

Казват че пожарната дошла след около час.П рез това време сградата приличала на пещ от крематориум...Всички врати били заключени,случайно някой да не настане.Вентилацията не работела,протовопожарната система била само за украса а за по интересно спряли и осветлението.Поне така казват оцелели в руски сайтове-горките хора.То я ясно че ония брадати бандити са запалили сградата за отмъщение защото охраната ги е намирала задето са много отворени.Но и шефовете на молът имат много да отговарят.

3

Анонимен

преди 6 години

Тоя пък тапир щяли Путин да арестуват.

2

Анонимен

преди 6 години

Тука в България като гръмнала цистерните в Хитрино, не се КАЗВА КОЙ Е ШЕФА НА ВЛАКА държавна тайна се пази, ще се изправи милионера пред съда, НИКОГА.

1

Анонимен

преди 6 години

Путин затова ли офейка набързо от Кемерево, да не го арестуват !?